ΝΙΚΟΣΚΡΗΤΗ
Banned
Μέτρησες αυτό το skeet 2 μήπως βγαίνει πιο σφιχτό και την πατήσεις όπως και εγώ?Ο κύλινδρος μου είναι 18.45 για αυτό έψαχνα υπερκυλινδρο
Μέτρησες αυτό το skeet 2 μήπως βγαίνει πιο σφιχτό και την πατήσεις όπως και εγώ?Ο κύλινδρος μου είναι 18.45 για αυτό έψαχνα υπερκυλινδρο
Τι εχεις το σκιτ2;;; βαλε φωτογραφίαΜέτρησες αυτό το skeet 2 μήπως βγαίνει πιο σφιχτό και την πατήσεις όπως και εγώ?
Το άτομο αυτό με προσβαλει από το πρώτο μήνυμα που έγραψα εδώ μέσα του είπα μίλα με τους φίλους σου και προσπερνά ότι γράφω χωρίς να ασχολουμέ μαζί του πάει κάτω από κάθε μυνημα μου και πετάει καρφιά και με σχολιάζει οπότε γιατί πρέπει να σέβομαι εγώ τον κάθε εμμονικο? Και από ότι είδα το κάνει συχνά και με άλλους και μετά λέει για εξέδρες και για μπάλες για να ρίξει τους ιδιοκτήτες στο φιλότιμο και να μην πάρει πόδι άτομα με 1600 πρόσωπα έχει γεμίσει ο τοποςΕφόσον το είπε...θα το κάνει.Αλλά να αποδίδεις χαρακτηρισμους 25 χρόνων παιδί σε έναν άνθρωπο με την τριπλή ηλικία από την δική σου δεν είναι και το ποιο σωστό πράγμα στον κόσμο....μόνο και μόνο για μία αντιπαράθεση.
Skeet γράφει αλλά είναι σαν μισόΤι εχεις το σκιτ2;;; βαλε φωτογραφία
Εφόσον το είπε...θα το κάνει.Αλλά να αποδίδεις χαρακτηρισμους 25 χρόνων παιδί σε έναν άνθρωπο με την τριπλή ηλικία από την δική σου δεν είναι και το ποιο σωστό πράγμα στον κόσμο....μόνο και μόνο για μία αντιπαράθεση.
Σε αυτό έχεις δίκιοάτομα με 1600 πρόσωπα έχει γεμίσει ο τοπος
Σε αυτό έχεις άδικο...εγω μία αντιπαράθεση είδα . Όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο το υποστηρίζει και γίνετε λίγο απότομος στην γραφή...εσύ απ ότι κατάλαβα είσαι το βότσαλο που τάραξε τα νερά της λίμνης του με τις τουφεκιες 100 μέτρων και βάλεπάει κάτω από κάθε μυνημα μου και πετάει καρφιά και με σχολιάζει οπότε γιατί πρέπει να σέβομαι εγώ τον κάθε εμμονικο? Και από ότι είδα το κάνει συχνά και με άλλους.
Σε αυτό έχεις δίκιο
Σε αυτό έχεις άδικο...εγω μία αντιπαράθεση είδα . Όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο το υποστηρίζει και γίνετε λίγο απότομος στην γραφή...εσύ απ ότι κατάλαβα είσαι το βότσαλο που τάραξε τα νερά της λίμνης του με τις τουφεκιες 100 μέτρων και βάλε
Δεν πα να κάτσεις σε αλεύρι να δούμε κάνα πύργοΠαίδες ακόμα περιμένο τη δοκιμή με τα golden wing από τον γνωστό παραμυθά που τα παράγγειλε και θα τα δοκίμαζε αλλά μάλλον θα του τα στείλουν από τον πλανήτη Άρη για αυτό καθυστερεί τόσο
Φαγώθηκες με αυτό ... παίξε με το φυσίγγι.Τι εχεις το σκιτ2;;; βαλε φωτογραφία
Κούρασε μάγκες αυτή η συζήτηση που δεν θα βγάλει πουθενά!
Ας αγνοήσει ο ένας τον άλλο να πάμε παρακάτω!
Βάλτε καμία δοκιμή να χαζέψουμε γιατί η ''νεκρή'' περίοδος του κυνηγίου δεν παλέυεται!
Πιπέρι ΝτοκτορΔεν πα να κάτσεις σε αλεύρι να δούμε κάνα πύργο
Μπες απ'το παράθυρο.....στου κουφου την πορτα . . . . . . . . . . . .
Απόγευμα με βολεύει και με μένα μετά τον έρωτα φυγά … θα έχω και δρακουληνια μαζι!!!!!Ρε παίδες λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Εμεις δουλεύουμε τις ώρες που τις παίζετε.Ας συμφωνήσουμε σε μία ώρα έναρξης επιτέλους!
Στου kung fu την πόρτα . . . . . . . . . .Ρε παίδες λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Εμεις δουλεύουμε τις ώρες που τις παίζετε.Ας συμφωνήσουμε σε μία ώρα έναρξης επιτέλους!
Ε ναι έτσι να οργανωθούμε..... ανάψτε το φως να οργανωθούμε λέμε....Ρε παίδες λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Εμεις δουλεύουμε τις ώρες που τις παίζετε.Ας συμφωνήσουμε σε μία ώρα έναρξης επιτέλους!
Γκρεμα τν πόρταΜπες απ'το παράθυρο.....
Άι βάλε μια σειρά εδώ πέρα δε μπορεί να την παίζει ο καθένας ότι ώρα τον ΚαπνίσηΡε παίδες λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Εμεις δουλεύουμε τις ώρες που τις παίζετε.Ας συμφωνήσουμε σε μία ώρα έναρξης επιτέλους!