Δεν εχεται φάει ακόμα διαγραμα για αυτό ξεσαλονεται ( γατάκια) οπου να είναι έρχεταιΠες τα χρυσόστομε...
Δεν εχεται φάει ακόμα διαγραμα για αυτό ξεσαλονεται ( γατάκια) οπου να είναι έρχεταιΠες τα χρυσόστομε...
Στα πολλα κρυα τα 32-34 γρ με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο και κατι 36 αρια με Α0 σε 76αρη καλυκα φορτωμενα με το φτιαρη για το χιονι!!!Πες τα χρυσόστομε...
Νικόλα,για να μην ταλαιπωριεσαι με τρεξίματα και δοκιμές στειλτην όση έχεις μαζί με τον λογαριασμό!ι ταυτοχρονα και την παλια
ΑΟ που εχω....γιατι μου χαρησαν αρκετα κιλα απο την δευτερη και να ξερω τι ψαρια πιανει...
Άσε το φτυάρι να πάρεις καμία μπετονιέρα για τα κρύα!!!!Στα πολλα κρυα τα 32-34 γρ με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο και κατι 36 αρια με Α0 σε 76αρη καλυκα φορτωμενα με το φτιαρη για το χιονι!!!![]()
Οταν είχα πάρει το καλούπι για το Lyman Sabot Slug, είχα φτιάξει διάφορες "καβίλιες" που μπαίνουν στη βάση του καλουπιού κατά την έγχυση του βλήματος, για διαφορετική χρήση. Μέχρι και πλήρως συμπαγές το είχα κάνει.Είναι σε ιντσες ....![]()
Ολλα δικά σου τα θες… εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε!!!!Νικόλα,για να μην ταλαιπωριεσαι με τρεξίματα και δοκιμές στειλτην όση έχεις μαζί με τον λογαριασμό!
Αυτή την παλιά...
Το ξερω αδελφούλη....συμφωνώ!!Στα πολλα κρυα τα 32-34 γρ με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο
Κατι που μου εχει δουλέψει Κώστα σε "σκληρές συνθήκες"...δουλεύεις στα ανώτερα όρια μιας πυρίτιδα -εκει που σε κανονικές συνθήκες απαιτείται μεσαίο καψουλι- και την αναβεις με ισχυρό...Το ξερω αδελφούλη....συμφωνώ!!
Ειμαι μαλακας εγω που παω με φορτωμενα 33αρια κ 34αρια στο βαλτο;;;
Νικόλα,για να μην ταλαιπωριεσαι με τρεξίματα και δοκιμές στειλτην όση έχεις μαζί με τον λογαριασμό!
Αυτή την παλιά...
Ακριβως...κι αυτο ισχύει που λες...Κατι που μου εχει δουλέψει Κώστα σε "σκληρές συνθήκες"...δουλεύεις στα ανώτερα όρια μιας πυρίτιδα -εκει που σε κανονικές συνθήκες απαιτείται μεσαίο καψουλι- και την αναβεις με ισχυρό...
Δεν μιλάω! Δεν μιλάω!Το ξερω αδελφούλη....συμφωνώ!!
Ειμαι μαλακας εγω που παω με φορτωμενα 33αρια κ 34αρια στο βαλτο;;;
Τι να μη μιλησεις ρε μ@λ@κ@.....Δεν μιλάω! Δεν μιλάω!![]()
Εγω εχω την εξης απορια !γιατι πηραζετε τα βληματα που εχουν απο την μανα τους αμορτησερ ? Δηλαδη αυτοι που τα φτιαχνουν λετε να μην καναν δοκιμες ; Δλδ ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν " θα φτιαξω ενα μονοβολο με αυτο το βυσμα-αμορτησερ που ονειρευτικα χθες το βραδυ"Αυτο που εχω καταλαβει....παντα μεσα απο τις δοκιμες μου....Το ιδιο βλημα αναλογα το αμορτισερ
και την πυριτιδα εχει διαφορετικα αποτελεσματα....και λεω για την αποκλιση απο το κεντρο του
στοχου...
Μια δοκιμη την ιδια μερα με το ιδιο οπλο και τσοκ στα 57 μετρα... με διαφορετικες πυριτιδες και αμορτισερ.
View attachment 71398
Μονο Το τελευταιο βλημα ειναι διαφορετικο...αυτο με 448μ/δ.
Εγω εχω την εξης απορια !γιατι πηραζετε τα βληματα που εχουν απο την μανα τους αμορτησερ ? Δηλαδη αυτοι που τα φτιαχνουν λετε να μην καναν δοκιμες ; Δλδ ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν " θα φτιαξω ενα μονοβολο με αυτο το βυσμα-αμορτησερ που ονειρευτικα χθες το βραδυ"![]()
Νίκο,
Μπορείς να φωτογραφήσεις από τα παραπάνω βλήματα τη διάταξη βλημάτων και πλαστικών και αν είναι σταθερά συνδεμένο μεταξύ τους.