Ευχαριστω φιλαρα μου !!! ΟΚ....Δεν γλυτωνει....αυτα τα 7 σκαγια που εχει παρει στο εμπρος μερος θα τον
κρατησουν....Αλλα για μενα αυτο το 54% ειναι οριακο.... Αυτο το σεταπ παει για τα σκουπιδια φιλε !!!
Τι ώρα πετάς τα σκουπίδια?Αυτο το σεταπ παει για τα σκουπιδια φιλε !!!
Πάρε Β&Ρ την ίδια τουφεκιά θα βγάλουνΤι ώρα πετάς τα σκουπίδια?
Το λαγούδι είναι νεκρό σου λέω.Ευχαριστω φιλαρα μου !!! ΟΚ....Δεν γλυτωνει....αυτα τα 7 σκαγια που εχει παρει στο εμπρος μερος θα τον
κρατησουν....Αλλα για μενα αυτο το 54% ειναι οριακο.... Αυτο το σεταπ παει για τα σκουπιδια φιλε !!!
Τι ώρα πετάς τα σκουπίδια?
Το λαγούδι είναι νεκρό σου λέω.
ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!! Η τουφεκιά πρέπει να είναι κέντρο.
Φτιάξε έναν άσσο 32-34γρ με αλεύρι και ρίξτο με full στα 50m.
Δεν λέω ότι θα πάει απαραίτητα καλά (θα χρησιμοποιούσα περισσότερα γραμμάρια) αλλά για να παίξουμε λίγο.
Λίγα σκάγια θα μετρήσεις.
Όποτε μπορέσεις.
Δεν άφησε βλητική για βλητική αυτός ο λαγόςνα του αλλάζεις πόζες
Σωωωωωωθκαν εικει οι σκουπιδιαρδειςΤι ώρα πετάς τα σκουπίδια?
Εννοειται θα φερω Νικολα.20 μεχρι αντε 30 φυσιγγια θα ριξουμε στον λαγο ολη την σεζον.....Δεν χωρανε ημιμετρα στο κυνηγι του...
Τα φυσιγγια πρεπει οχι απλα να ειναι καλα.....αλλα πρεπει να ξυριζουν...
Εαν ειχα καλη ποιοτητα σκαγιων.....θα εβγαζα απιστευτα πραγματα....αλλα παιδευομαι με τις σκατοποιοτητες
που μας πουλανε....
Αυτος ειναι ο καημος μου.....
Κοιτα....για να καταλαβεις....τι σημαινει καλη ποιοτητα σκαγιων !!!
View attachment 72758
ΒΟΛΗ με σκαγια απο το σφαγμενο ROOSTER !!
View attachment 72759
ΥΓ. Στελαρα μου.....βρες σκαγια....και φερε φιλε....οσο και αν κανουν!!!!
Να μου φυγει ο καημος αδελφε !!!!
Παιδευουμε την κακομοιρα την tecna με ευρωπαικα υλικα και παντα στεκεται στο υψος της.20 μεχρι αντε 30 φυσιγγια θα ριξουμε στον λαγο ολη την σεζον.....Δεν χωρανε ημιμετρα στο κυνηγι του...
Τα φυσιγγια πρεπει οχι απλα να ειναι καλα.....αλλα πρεπει να ξυριζουν...
Εαν ειχα καλη ποιοτητα σκαγιων.....θα εβγαζα απιστευτα πραγματα....αλλα παιδευομαι με τις σκατοποιοτητες
που μας πουλανε....
Αυτος ειναι ο καημος μου.....
Κοιτα....για να καταλαβεις....τι σημαινει καλη ποιοτητα σκαγιων !!!
View attachment 72758
ΒΟΛΗ με σκαγια απο το σφαγμενο ROOSTER !!
View attachment 72759
ΥΓ. Στελαρα μου.....βρες σκαγια....και φερε φιλε....οσο και αν κανουν!!!!
Να μου φυγει ο καημος αδελφε !!!!
Χρειάζεται ΚΑΙ αρσενικό (ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ!!)για να αποκτούν σφαιρικότητα κατά την χύτευση...Εννοειται θα φερω Νικολα.
Σκεφτομαι κ το αλλο ομως... Να παρουμε ενα μηχανημα κ να φτιαχνουμε δικα μας μολυβδινα.
Ψαχτείτε για αντιμονιο
Οhhh yes.Χρειάζεται ΚΑΙ αρσενικό (ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ!!)για να αποκτούν σφαιρικότητα κατά την χύτευση...
Ένα (σκάγι) και στον Άγιο Πέτρο όπως λέει και ο ξάδερφος.Δεν ειναι στα 50 μετρα....και ειναι σεταπ της ''φωτιας''..... Με 30 ισως και 40 διαφορετικες πυριτιδες
ανακατεμενες....
Το δοκιμασα για φιλο στα 10 μετρα....και εριξα και μια στα 35 μετρα....
Στα 10 μετρα...το γουρουνι την εφαγε εκει που πρεπει....κιχ δεν θα κανει....αλφαδιαστηκε φιλε !!!
View attachment 72761
View attachment 72762
Αυριο θα ριξω αυτο που θελεις φιλε !!!
Δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις ποτέ αξιόλογα σκάγια με χύτευση. Πρεσσαριστά ίσως αλλά θες πρώτη ύλη.Εννοειται θα φερω Νικολα.
Σκεφτομαι κ το αλλο ομως... Να παρουμε ενα μηχανημα κ να φτιαχνουμε δικα μας μολυβδινα.
Ψαχτείτε για αντιμονιο
Και ο ...Λευκός Πύργος!!!Χρειάζεται ΚΑΙ αρσενικό (ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ!!)για να αποκτούν σφαιρικότητα κατά την χύτευση...
Εννοειται θα φερω Νικολα.
Ψαχτείτε για αντιμονιο
φτιαξε και ενα με χρυσα σκαγια !συλλεκτικο!.Ας βρουν λιγοτερα οι
κληρονομοι αδελφε !!!
Δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις ποτέ αξιόλογα σκάγια με χύτευση. Πρεσσαριστά ίσως αλλά θες πρώτη ύλη.
Δεν είμαστε για ταλαιπωρία σε τέτοιες ηλικίες.
Γέμισε ένα αμπάρι βολφραμίου και φέρε.
φτιαξε και ενα με χρυσα σκαγια !συλλεκτικο!