Τεσσάρι για όλα!Πιο νουμερο πιστευετε οτι καλυπτει κυνηγι φασσας - λαγου - παπι ???
Τεσσάρι για όλα!Πιο νουμερο πιστευετε οτι καλυπτει κυνηγι φασσας - λαγου - παπι ???
Βολφραμίου από τα καλά ?Βασιλη...τι νουμερο πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο....για να φερει ο Στελιος ??
Η ερωτηση ειναι και ολους τους φιλους....
Πιο νουμερο πιστευετε οτι καλυπτει κυνηγι φασσας - λαγου - παπι ???
ΥΓ. Λεω Ν5...ειμαι ''μέσα''....η ειμαι εντελως εκτος ???
η ν3 η ν4κυνηγι φασσας - λαγου - παπι ???
Τεσσάρι για όλα!
Βολφραμίου από τα καλά ?
#8-#9
Τεσσάρι για όλα!
Νομίζω μιλάει για βολφράμιο ο Νικ.η ν3 η ν4
#8 λέω ... θα δεις τον τενεκέ στα 60m σουρωτήριΠΟΛΥ ψιλα βρε φιλε...οκ...κοβουν αλλα δεν ειμαστε για ρισκο !!!
#8 λέω ... θα δεις τον τενεκέ στα 60m σουρωτήρι
Νομίζω μιλάει για βολφράμιο ο Νικ.
Α εντάξει λάθος κατάλαβα.Νομίζω μιλάει για βολφράμιο ο Νικ.
Ας πάμε ανάποδα ... σε πόση απόσταση θες να χτυπάς τους λαγούς ... ?Ναι για τετοια λεω...!!
Ας πάμε ανάποδα ... σε πόση απόσταση θες να χτυπάς τους λαγούς ... ?
Εγώ θα έπαιρνα #8 ή #9 και δεν σου κάνω πλάκα.Δεν ξερω...συμβολαιο με τον λαγο δεν κανεις...ουτε με την φασσα....
Στα 50 μετρα θελω να ξυριζει....αυτο θελω δλδ να εχω τα 60 μετρα..
Εγώ θα έπαιρνα #8 ή #9 και δεν σου κάνω πλάκα.
Σε καμία περίπτωση κάτω από #7.
και τα καινουργια το ιδιο κανουν αλλα πεθαινει μονο το θηραμα , οχι και το οπλοΠιστευω τα μολυβια θα εχουν πιο καλα σκοτωματα απο τα tss.
Ενα σχετικα γρηγορο 34αρι με χοντρα σκαγια νο3 μολυβι +μπαφερ νομιζω θα κανει δουλεια στα 50 μετρα αρκει να στειλουμε τα σκαγια εκει που πρεπει.
Δεν θα ξεχασω ποτε τις κηδειες που εχουν γινει σε μεγαλες αποστασεις με τα παλια λαμπρο καφε σε νο3 με μολις 33γρ σκαγια.
Πιστευω τα μολυβια θα εχουν πιο καλα σκοτωματα απο τα tss.
Ενα σχετικα γρηγορο 34αρι με χοντρα σκαγια νο3 μολυβι +μπαφερ νομιζω θα κανει δουλεια στα 50 μετρα αρκει να στειλουμε τα σκαγια εκει που πρεπει.
Δεν θα ξεχασω ποτε τις κηδειες που εχουν γινει σε μεγαλες αποστασεις με τα παλια λαμπρο καφε σε νο3 με μολις 33γρ σκαγια.
Για τα οπλα της τοτε εποχης ηταν σκληρα φυσιγγια τα παλια Lambro καφε κ μπλε αλλα κ τα μετεπειτα demi - biturbo ηταν κ αυτα αρκετα σκληρα.και τα καινουργια το ιδιο κανουν αλλα πεθαινει μονο το θηραμα , οχι και το οπλο
36gr TSS #5Πες μου κατι αλλο Βασιλη για να βγαλω εαν μπορεσω ακρη φιλε !!!
36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Ν5 εχουν 255 σκαγια σε μολυβι....
Σε Τςς τι πληθος σκαγιων εχουμε στα ιδια γραμμαρια και νουμερο ??