Στο κυνηγι την εχεις ριξει Νικο;;
Ναι Κωστή. Την δοκιμασα στις φασσες - Στο 1,85χ34+1,5-drago14-N5-68,5 -56,5 -KAX 13 Χιλιοστα...
Τραβαγε πολυ καλα...αλλα θεωρουσα λιγα τα γραμμαρια...και MG2 - TECNA δεν ηταν φιλε !!!
Στο κυνηγι την εχεις ριξει Νικο;;
Αυτό έλειπε....αυτες ειναι πυριτιδες απο λευκόχρυσο...και MG2 - TECNA δεν ηταν φιλε !!!
Πλατίνα δλδΑυτό έλειπε....αυτες ειναι πυριτιδες απο λευκόχρυσο...
Νικόλα θέλω μία χάρη ρε φίλε.....Τώρα που το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες....αν γίνεται να μου μετρήσεις ένα σεταπακι......Ναι Κωστή. Την δοκιμασα στις φασσες - Στο 1,85χ34+1,5-drago14-N5-68,5 -56,5 -KAX 13 Χιλιοστα...
Τραβαγε πολυ καλα...αλλα θεωρουσα λιγα τα γραμμαρια...και MG2 - TECNA δεν ηταν φιλε !!!
52 γρ.ν.9 κ ο ααααααπανμέχρι κ ο ήλιος θα κατέβει για να δει το πείραμα.....Νικόλα θέλω μία χάρη ρε φίλε.....Τώρα που το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες....αν γίνεται να μου μετρήσεις ένα σεταπακι......
12/76-688-Tecna 2.20 x 52 no9- steel 24-*58.
Το 9 να είναι νίκελ αν γίνεται γιατί το βλέπω λίγο ζωηρό...Αλεύρι μην βάλεις δεν χρειάζεται.Επίσης ο ήλιος να είναι ψηλά το μεσημέρι.Τον λόγο θα στον εξηγήσω σε Π.Μ
Νικόλα θέλω μία χάρη ρε φίλε.....Τώρα που το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες....αν γίνεται να μου μετρήσεις ένα σεταπακι......
Το 9 να είναι νίκελ αν γίνεται γιατί το βλέπω λίγο ζωηρό...Αλεύρι μην βάλεις δεν χρειάζεται.Επίσης ο ήλιος να είναι ψηλά το μεσημέρι.Τον λόγο θα στον εξηγήσω σε Π.Μ
Εγώ γιατί νομίζω ότι κάνει πλάκα ?Καλα ρε φιλαρα....Στον υπνο σου το εβλεπες αυτο το σεταπ ???
Να το δοκιμασω....Νικελ Ν9 δεν εχω....εαν βαλω απλα....αυτη η δοσολογια και με steel θα βγαλει V1,5-440-450m/s
Ξερεις πως θα γινουν τα Ν9 με αυτην την ταχυτητα- φακες για διασπορας !!
Ναι σιγουρα κατι δεν παει καλα με 12/76 στα 58 !!!!! Τα 440-450 σε πειραξανε Νικο τα μπαρια στο θεο δεν σου λενε τιποταΚαλα ρε φιλαρα....Στον υπνο σου το εβλεπες αυτο το σεταπ ???
Να το δοκιμασω....Νικελ Ν9 δεν εχω....εαν βαλω απλα....αυτη η δοσολογια και με steel θα βγαλει V1,5-440-450m/s
Ναι σιγουρα κατι δεν παει καλα με 12/76 στα 58 !!!!! Τα 440-450 σε πειραξανε Νικο τα μπαρια στο θεο δεν σου λενε τιποτα
Ούτε μία πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε εδω μέσα.Καλα ρε φιλαρα....Στον υπνο σου το εβλεπες αυτο το σεταπ ???
Εγώ νομίζεις δεν μπορούσα να το μετρήσω? Άσε καλύτερα να το μετρήσει ο ΝίκοςΝαι σιγουρα κατι δεν παει καλα με 12/76 στα 58 !!!!! Τα 440-450 σε πειραξανε Νικο τα μπαρια στο θεο δεν σου λενε τιποτα
Μόνο ο Βασίλης κατάλαβε.Εγώ γιατί νομίζω ότι κάνει πλάκα ?
Εκτός αν ονειρεύεται γκαραβέλια κοπαδιαστά ο Γιώργος
2,2gr tecna + 52gr #9 = kaboom ?
Ειναι φραμπαλατζης αυτόςγια αυτοΜόνο ο Βασίλης κατάλαβε.
Δεν υπάρχει σωτηρία.........τέλος..........Σε ληγο θα γεμηζο 52γρ νο 10 στο περπατηκτο για τρυγωνια λογο πρεζβιοπιας
Αυτό το σεταπ με 30+++ βαφμους δεν είναι για δοκιμές για να μην σου πω μεχρει και επικίνδυνο .., η γνώμη μου είναι μακριά μας διαβάζουν και παιδιά που δεν ξέρουνΝικόλα θέλω μία χάρη ρε φίλε.....Τώρα που το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες....αν γίνεται να μου μετρήσεις ένα σεταπακι......
Αυτά δεν γράφονται ούτε για πλάκα!!!!!Εγώ γιατί νομίζω ότι κάνει πλάκα ?
Εκτός αν ονειρεύεται γκαραβέλια κοπαδιαστά ο Γιώργος
2,2gr tecna + 52gr #9 = kaboom ?
Εγω μια χαρα το καταλαβα μονο και μονο απο το νο του σκαγιου και τις απαιτησεις !!!Ελα βρε Μητσαρα μου....δεν καταλαβες οτι πειραζουμε ο ενας τον αλλον ??
Ηθελε να το ριξω και νταλα μεσημερι !!!