Η μπενελλι το εκανε αυτο;;;;
Μόνο ο εγωισμός παίζει με διαφορές άνω του 10%Καννες - οπλα ''παιζουν'' με διαφορές κατω του 5% φιλε !!!
Το φουφουτος είναι τρειντ Μαρκ καρδιτσιωτικοΌχι ο φούφουτος
Το τσοκ να φανταστείς το χάρισα στον @vazelos γιατί ήταν πολύ σφιχτό για τα γούστα μου και δεν μου άρεσε οπτικά αχαχαχα
Μόλις 0,88mm σύσφιξη στον αυλό μου 18,42.
Μέχρι να αλλάξει όπλομετά ,ξανά μάνα 10+Μόνο ο εγωισμός παίζει με διαφορές άνω του 10%
View attachment 75284
θεωρω ότι με FULL θα ήταν καλύτερα. Βέβαια δεν ξέρω αν η βολή είναι όπως πρέπει. Μάλλον όπως θα την έκανες εσύ. Έτσι ενδεικτικά..
Πολύ καλές και οι 2 αν τα σκάγια είναι σωστά.
Δώσε και μένα μπάρμπα!Σημερινες...με τον ηλιο αρκετα ψηλωμενο...Θερμοκρασια 34 υπο σκιαν...υγρασια στο 50% .
ΤΕΚΝΑ...Αγνωστο ΛΟΤ....Αλλα εδωσε τα ''ρεστα'' της !!!
36,5 πραγματικα μετρα..
View attachment 75288
1η ΒΟΛΗ
View attachment 75289
View attachment 75290
2η ΒΟΛΗ.
View attachment 75291
View attachment 75292
Φυσιγγια με τετοιες αποκλισεις ...σε συγκεντρωση 4 σκαγια ...και ταχυτητες στα 2μ/δ. εγω τα ονομαζω
καρμπον.
Επισεις οτι σκορπανε τα φυσιγγια με την ζεστη...προκειται περι ΜΥΘΟΥ...και λογια ''καφενειου''....
Δεν το λεω εγω....αυτο το λενε οι δοκιμες !!!
ΥΓ. Γιωργο το διασπορας αν και το πηρα μαζι μου....Ξεχασα να παρω την χραπα που ειναι κοντοκανη...
Με το ΒΟΙΤΟ με 1*-3* αστρα σταθερα και 76 εκατοστα καννες η μετρηση θα ηταν λαθος.
Την επομενη φορα φιλε !!!
Αυτα για σημερα παλικαρια μου !!!
Οι δοκιμές σου Νίκο μας δείχνουν ότι η Tecna είναι ένα κορυφαίο υλικό που δυστυχώς δύσκολα θα την δουλέψουμε ξανά!Σημερινες...με τον ηλιο αρκετα ψηλωμενο...Θερμοκρασια 34 υπο σκιαν...υγρασια στο 50% .
ΤΕΚΝΑ...Αγνωστο ΛΟΤ....Αλλα εδωσε τα ''ρεστα'' της !!!
36,5 πραγματικα μετρα..
View attachment 75288
1η ΒΟΛΗ
View attachment 75289
View attachment 75290
2η ΒΟΛΗ.
View attachment 75291
View attachment 75292
Φυσιγγια με τετοιες αποκλισεις ...σε συγκεντρωση 4 σκαγια ...και ταχυτητες στα 2μ/δ. εγω τα ονομαζω
καρμπον.
Επισεις οτι σκορπανε τα φυσιγγια με την ζεστη...προκειται περι ΜΥΘΟΥ...και λογια ''καφενειου''....
Δεν το λεω εγω....αυτο το λενε οι δοκιμες !!!
ΥΓ. Γιωργο το διασπορας αν και το πηρα μαζι μου....Ξεχασα να παρω την χραπα που ειναι κοντοκανη...
Με το ΒΟΙΤΟ με 1*-3* αστρα σταθερα και 76 εκατοστα καννες η μετρηση θα ηταν λαθος.
Την επομενη φορα φιλε !!!
Αυτα για σημερα παλικαρια μου !!!
Οι δοκιμές σου Νίκο μας δείχνουν ότι η Tecna είναι ένα κορυφαίο υλικό που δυστυχώς δύσκολα θα την δουλέψουμε ξανά!
Προσιτές τιμές δεν το λες!Αλλά υπάρχουν καλάποιο φυσιγγιο των 36-38 γραμμαριων κυκλοφορει
στην αγορα....με προσιτη τιμη ...και να ειναι και καλο ??
Για πες ,για πες! Κάνα 36 μαλακό πες, όχι σε προκαλώ να πείς! Θα πεις;;Προσιτές τιμές δεν το λες!Αλλά υπάρχουν καλά
BiturboΓια πες ,για πες! Κάνα 36 μαλακό πες, όχι σε προκαλώ να πείς! Θα πεις;;
Αυτό είναι μελάτο.Biturbo
Ρε μας κοροϊδεύουν και οι χωριανοί μας ! Εβρα μου ρε φίλε ένα 36αρι που ψάχνω να με βολεύει ρε Στέλιο ή άμα εβρεις χρόνο φτιάξε μου το! Α στο πλερωσω!Biturbo
Τέλος περιόδου πριν 4 χρόνια μου είχαν περισσέψει,μιας και από τις 4-5 πρώτες τουφεκιές κατάλαβα ότι για άλλη μια φορά δεν..απλα δεν.. και τα είχα πάρει να τα ρίξω σε κάτι κορακοειδη , επιβλαβή,πες τα όπως θες...ακόμα γελάνε και ακόμα ζουν.. για να μην είμαι μόνο αρνητικός τη πρώτη χρονιά που τα δοκίμασα πήρα πουλιά,την δεύτερη όμως μάλλον έπεσα σε κακία παρτίδα..μετά βγήκαν τα 38 και ρώτησα έναν εδώ μέσα και μου λέει μείνε στα 36...και κάθομαι και σκέφτομαι τώρα εγώ σα φυσιγγοκαφτης, άμα τα 36 εμένα δεν...τα 38 πόσο δεν δεν ;Αυτό είναι μελάτο.
Τι να πλερώσεις βρε λολος είσαι?Α στα χαρίσει.Ρε μας κοροϊδεύουν και οι χωριανοί μας ! Εβρα μου ρε φίλε ένα 36αρι που ψάχνω να με βολεύει ρε Στέλιο ή άμα εβρεις χρόνο φτιάξε μου το! Α στο πλερωσω!
Gorillas ακόμα βρησκεις με 11/12€Προσιτές τιμές δεν το λες!Αλλά υπάρχουν καλά
Για κανε ένα λογαριασμό να δεις ποσό σου βγενει το 36αρι με mb36!!!!! Με mb32 1,70*33 βγενει 9,80 με σκαγια ν8,5 ποια οικονομία!!!!!Στα 35 γραμμάρια και πάνω οι τιμές είναι για να κλαίς! Και επειδή ρίχνω αρκετά τέτοια φυσίγγια μέσα στην χρονιά, για εμένα δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας η ιδιογόμωση αλλά και οικονομίας!