Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μανωλη...γραψε εαν θελεις....μερικα απο αυτα τα καλα εμπορικα που κρατανε τους λαγους στα 50+ μετρα
και κανουν και τον λαδοντενεκε σουρωτηρι.
Σε ρωταω ( χωρις ιχνος ειρωνιας ) απλα δεν ξερω τα καλα εμπορικα φιλε !!!
Κ. Νίκο με την έννοια που εσείς θεωρείτε καλά τα εμπορικά δηλαδή να έχουν πάνω απο 75-80% συγκέντρωση στα 36,5 μέτρα με 3* δεν ξέρω να σας απαντήσω γιατί δεν μετρούσα ποτέ συγκεντρώσεις ούτε καν σε πίνακα δεν τα δοκίμαζα. Μία λαδοντενέκα έβαζα στα 50 μέτρα που πλησιάζει το μέγεθος του λαγού και έβλεπα αν με ικανοποιεί ή όχι η τουφεκιά και σε διάτρηση και σε σκάγια. Μέχρι εκεί έφταναν οι δοκιμές μου και μου ήταν αρκετό για να κρίνω το φυσίγγι.

Λαγό από το 2004 έως το 2014 που κυνηγούσα Κρήτη από τους 25-30 που έχω σκοτώσει μόνο μία φορά έχασα τον οποίο τον τουφέκισα 2 φορές με το δίκαννο στα 5-6 μέτρα που έφυγε από τα πόδια μου και με αιφνιδίασε εντελώς αφου δεν το περίμενα. Σε αυτούς τους 25-30 λαγούς μπορώ να θυμηθώ 2-3 περιπτώσεις που έχω πάρει λαγό πάνω απο τα 50 μέτρα που ήταν και οι μοναδικές που μου βγήκε τόσο μακριά και τον τουφέκισα. Τα φυσίγγια με τα οποία τους τουφέκισα δεν τα θυμάμαι ακριβώς αλλά τα φυσίγγια που συνήθως χρησιμοποιούσα τότε ήταν Lambro semi magnum 40γρ τα μαύρα σε 3-4 νούμερο τα οποία από όσο ξέρω γεμίζονται με tecna και ήταν τότε δυνατά φυσίγγια με πιέσεις στα 850+ bar. Τώρα δεν ξέρω αν τα έχουν αλλάξει. Επίσης πιο σπάνια γιατί ήταν και πολύ πιο ακριβά κυνηγούσα και με rottweil τα γερμανικά στην συσκευασία των 10 και με τα nobel sport lepre τα οποία όλα αυτά στα 37-40γρ και 3-4 νούμερο. Αυτά τα έπερνα απο τον πατέρα μου που κυνηγούσε με την benelli sl80 121. Εγώ δεν είχα λεφτά για λαγοφύσιγγα και ότι μου περίσευε αγόραζα τσιχλοφύσιγγα .sarcastic.

Μετά που διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα γραμμάρια και οι πιέσεις για το πλαγιόκαννο baikal μου σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ και έπεσα στα 33-34 γρ μεγιστο και απλά είχα μερικά biturbo στα 36 γρ σε 4 νο που και αυτά έβγαζαν 850+ bar για πιο μακρινές αποστάσεις τα οποία τα έβαζα κατα περίσταση και όχι σαν κύριο φυσίγγι . Με το biturbo 4 νο συγκεκριμένα πείρα έναν λαγό στα 55-60 μέτρα από όσο το υπολόγισα αλλά ο λαγός ήταν σταματημένος και είχα καθαρό οπτικό πεδίο οπότε το κέντρο της τουφεκιάς πήγε πάνω του με φουλ τσοκ από το baikal ij 58 με 18.2mm αυλό και 72,5 εκ κάννη.
Το θυμάμαι σαν χθες πάρα πολύ καλά γιατί δεν είχα πιο βαριά φυσίγγια πάνω μου και δεν πίστευα ότι θα τον πάρω με αυτά και είχα απογοητευτεί. Ο λαγος αυτός είχε προσπορίσει από τα σκυλιά από απέναντι πλαγιά του ρυακιού που ήταν πάνω απο 100 μέτρα αποστάση απο εμένα και με πλησίαζε πάρα πολύ αργά οπότε τον έκανα χάζι πάρα πολύ ώρα. Έτσι είχα πάρα πολύ χρόνο στην διάθεση μου να ψάξω για το πιο δυνατό φυσίγγι που είχα και να αλλάξω φυσίγγι και στις 2 κάννες και περίμενα αν πλησιάσει πιο κοντά να τον τουφεκίσω. Δυστυχώς όμως δεν πλησίασε περισσότερο απο τα 55-60 μέτρα και απογοητεύτικα γιατί ήμουν αναποφάσιστος αν θα του ρίξω ή όχι σε αυτή την απόσταση. Μόλις όμως σταμάτησε για να αλλάξει κατευθυνση και να ξεκινήσει να απομακρύνεται τότε του έπαιξα πιο πολύ απο περιέργια 1 τουφεκια με το φουλ τσοκ και άρχισε να σπαρταράει. Επειδη ήταν πολυ μακριά και φοβήθηκα μην ξανασηκωθεί του έριξα και μία δευτερη αμέσως με το demi τσοκ στην δεξια κάννη και ετοίμαζα και τρίτη τουφεκια αλλά ευτυχως δεν χρειάστικε γιατί δεν είχα άλλο δυνατό φυσίγγι. Αυτός ήταν ο πιο μακρινός λαγός που εχω πάρει συν άλλοι 1-2 στα 45-50 μέτρα που δεν θυμάμαι φυσίγγι. Αλλά ήταν καθαρά σκοτώματα όλοι.

Μανωλη...γραψε εαν θελεις....μερικα απο αυτα τα καλα εμπορικα που κρατανε τους λαγους στα 50+ μετρα
και κανουν και τον λαδοντενεκε σουρωτηρι.
Σε ρωταω ( χωρις ιχνος ειρωνιας ) απλα δεν ξερω τα καλα εμπορικα φιλε !!!
Μια ρεμινγκτον πάντως 1100 με τρία νούμερο στα 40 μέτρα δεν τρύπησε ούτε τη μια‼️λαμπρό μπλε ‼️

Μια ρεμινγκτον πάντως 1100 με τρία νούμερο στα 40 μέτρα δεν τρύπησε ούτε τη μια‼️λαμπρό μπλε ‼️
Τα Lambro μπλε ποτέ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Ούτε τα καφέ. Δεν έχω δει καν απο κοντά πως είναι. Στην οικογένεια μας από τα Lambro για λαγό μόνο τα μαύρα χρησιμοποιούσαμε κυρίως και τα biturbo. Νομίζω ότι αυτά ήταν και τα μόνα σε χοντρά νούμερα που έφερνε ένα μαγαζί με λίγα κυνηγετικά προιόντα που προμηθευόταν. Αυτά και nobel sport.

Τα Lambro μπλε ποτέ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Ούτε τα καφέ. Δεν έχω δει καν απο κοντά πως είναι. Στην οικογένεια μας από τα Lambro για λαγό μόνο τα μαύρα χρησιμοποιούσαμε κυρίως και τα biturbo. Νομίζω ότι αυτά ήταν και τα μόνα σε χοντρά νούμερα που έφερνε ένα μαγαζί με λίγα κυνηγετικά προιόντα που προμηθευόταν. Αυτά και nobel sport.

Τα μπλε πολλα αιματα....

Πως εχεις αποψη απο την στιγμη που δεν σηκωνεις ποτε οπλο σε αυτα τα μετρα...

Και μην εισαι συνεχως απολυτος, μην απαντας εριστικα και μην εισαι ετοιμος για καβγα μολις καποιος αμφισβητησει τα γραφομενα σου.

Δεν θα απαντησω ξανα σε δικο σου ποστ γιατι εχεις χαραξει μια πορεια σαν τα καπρια και δεν στριβεις καθολου δεξια αριστερα...και οταν διαφωνησει καποιος μαζι σου αμεσως αρπαζεσαι.

Οσο για τα 50 μετρα και τα 60 μετρα ασε να εχουν αποψη αυτοι που σηκωνουν οπλο εκει, καμια τουφεκια σε καμια αποσταση δεν ειναι σιγουρη στο θεμα καρπωσης, αν ηταν ετσι, οσοι τουφεκανε απο 30 εως 40 μετρα δεν θα εχαναν κανενα θηραμα, αλλα σε ολες τις αποστασεις χανουμε θηραματα η τραυματιζουμε.

Οσο για 42γρ rem nitro mag ηταν απλα ενα παραδειγμα οτι δεν χρειαζονται τα 50+ γραμμαρια, με το φυσιγγι που γραφει ο @vazelos το nsi 38gr no3/5 παιρνεις τον λαγο σιγουρα στα 60 μετρα, αν βεβαια φορας γυαλια και μπορεσεις να τον δεις...

Εχω χιλιαδες ......και οχι εκατονταδες δοκιμες σε αυτα τα μετρα....ασχετα εαν δεν σηκωνω οπλο....και
γι'αυτον τον λογο εχω και αποψη !!!

Παμε παρακατω....Το ''εριστικο'' που το ειδες ??? Και που διεκρινες οτι αρπαχτηκα ??o_O

Τωρα μαλλον εχω πεσει σε πολυ καλα τουφεκια....αν και οι ποιο αστοχοι κυνηγοι ειναι οι λαγαδες..
που ριχνουν δεν ριχνουν 50 φυσεκια τον χρονο...Και οταν ριχνουν 2 και 3 τουφεκιες των 38- 40 γραμμαριων
για να κρατησουν τον λαγο.....κανε τον λογαριασμο....να δεις ποσα γραμμαρια σκαγια του ριχνουν
σε συνολο....!!! Το ιδιο συμβαινει και στην φασσα !!!

Τελος... Εαν δεν απαντας στα μηνυματα μου....παντελως αδιαφορο μου ειναι...Σαν να εχασε η Βενετια βελονι !!! :)

Κ. Νίκο με την έννοια που εσείς θεωρείτε καλά τα εμπορικά δηλαδή να έχουν πάνω απο 75-80% συγκέντρωση στα 36,5 μέτρα με 3* δεν ξέρω να σας απαντήσω γιατί δεν μετρούσα ποτέ συγκεντρώσεις ούτε καν σε πίνακα δεν τα δοκίμαζα. Μία λαδοντενέκα έβαζα στα 50 μέτρα που πλησιάζει το μέγεθος του λαγού και έβλεπα αν με ικανοποιεί ή όχι η τουφεκιά και σε διάτρηση και σε σκάγια. Μέχρι εκεί έφταναν οι δοκιμές μου και μου ήταν αρκετό για να κρίνω το φυσίγγι.

Λαγό από το 2004 έως το 2014 που κυνηγούσα Κρήτη από τους 25-30 που έχω σκοτώσει μόνο μία φορά έχασα τον οποίο τον τουφέκισα 2 φορές με το δίκαννο στα 5-6 μέτρα που έφυγε από τα πόδια μου και με αιφνιδίασε εντελώς αφου δεν το περίμενα. Σε αυτούς τους 25-30 λαγούς μπορώ να θυμηθώ 2-3 περιπτώσεις που έχω πάρει λαγό πάνω απο τα 50 μέτρα που ήταν και οι μοναδικές που μου βγήκε τόσο μακριά και τον τουφέκισα. Τα φυσίγγια με τα οποία τους τουφέκισα δεν τα θυμάμαι ακριβώς αλλά τα φυσίγγια που συνήθως χρησιμοποιούσα τότε ήταν Lambro semi magnum 40γρ τα μαύρα σε 3-4 νούμερο τα οποία από όσο ξέρω γεμίζονται με tecna και ήταν τότε δυνατά φυσίγγια με πιέσεις στα 850+ bar. Τώρα δεν ξέρω αν τα έχουν αλλάξει. Επίσης πιο σπάνια γιατί ήταν και πολύ πιο ακριβά κυνηγούσα και με rottweil τα γερμανικά στην συσκευασία των 10 και με τα nobel sport lepre τα οποία όλα αυτά στα 37-40γρ και 3-4 νούμερο. Αυτά τα έπερνα απο τον πατέρα μου που κυνηγούσε με την benelli sl80 121. Εγώ δεν είχα λεφτά για λαγοφύσιγγα και ότι μου περίσευε αγόραζα τσιχλοφύσιγγα .sarcastic.

Μετά που διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα γραμμάρια και οι πιέσεις για το πλαγιόκαννο baikal μου σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ και έπεσα στα 33-34 γρ μεγιστο και απλά είχα μερικά biturbo στα 36 γρ σε 4 νο που και αυτά έβγαζαν 850+ bar για πιο μακρινές αποστάσεις τα οποία τα έβαζα κατα περίσταση και όχι σαν κύριο φυσίγγι . Με το biturbo 4 νο συγκεκριμένα πείρα έναν λαγό στα 55-60 μέτρα από όσο το υπολόγισα αλλά ο λαγός ήταν σταματημένος και είχα καθαρό οπτικό πεδίο οπότε το κέντρο της τουφεκιάς πήγε πάνω του με φουλ τσοκ από το baikal ij 58 με 18.2mm αυλό και 72,5 εκ κάννη.
Το θυμάμαι σαν χθες πάρα πολύ καλά γιατί δεν είχα πιο βαριά φυσίγγια πάνω μου και δεν πίστευα ότι θα τον πάρω με αυτά και είχα απογοητευτεί. Ο λαγος αυτός είχε προσπορίσει από τα σκυλιά από απέναντι πλαγιά του ρυακιού που ήταν πάνω απο 100 μέτρα αποστάση απο εμένα και με πλησίαζε πάρα πολύ αργά οπότε τον έκανα χάζι πάρα πολύ ώρα. Έτσι είχα πάρα πολύ χρόνο στην διάθεση μου να ψάξω για το πιο δυνατό φυσίγγι που είχα και να αλλάξω φυσίγγι και στις 2 κάννες και περίμενα αν πλησιάσει πιο κοντά να τον τουφεκίσω. Δυστυχώς όμως δεν πλησίασε περισσότερο απο τα 55-60 μέτρα και απογοητεύτικα γιατί ήμουν αναποφάσιστος αν θα του ρίξω ή όχι σε αυτή την απόσταση. Μόλις όμως σταμάτησε για να αλλάξει κατευθυνση και να ξεκινήσει να απομακρύνεται τότε του έπαιξα πιο πολύ απο περιέργια 1 τουφεκια με το φουλ τσοκ και άρχισε να σπαρταράει. Επειδη ήταν πολυ μακριά και φοβήθηκα μην ξανασηκωθεί του έριξα και μία δευτερη αμέσως με το demi τσοκ στην δεξια κάννη και ετοίμαζα και τρίτη τουφεκια αλλά ευτυχως δεν χρειάστικε γιατί δεν είχα άλλο δυνατό φυσίγγι. Αυτός ήταν ο πιο μακρινός λαγός που εχω πάρει συν άλλοι 1-2 στα 45-50 μέτρα που δεν θυμάμαι φυσίγγι. Αλλά ήταν καθαρά σκοτώματα όλοι.

Σε ευχαριστω για την απαντηση Μανωλη μου !! :)

Οφ τοπικ -´πειραγμα στον βασιλη

Πηρε κανα γοφαρι ο μικρος;
Συγκεντρωσου να κανει το κεφι του παρε και κανα τηλεφωνο να μαθεις εαν φανηκαν πουθενα να πατε γιατι θα σε κανει πινακα και θα σου ριχνει τους πλανους και θα δεις τι κανει το χοντρο πυρομαχικο
.yel.

Εμενα περιμενουν ποτε θα παω με αδεια να τους παω για ψαρεμα
Και Θελουν ο καθε ενας ξεχωριστα !
Έχει .sex hard. να φυσάει ...
Γοφάρια δεν έχει εδώ, Χαλκίδα πάμε αλλά μεθαύριο φεύγουμε για τα πάτρια εδάφη οπότε γιοκ γοφάρια φέτος.
Θα πάμε για κυπρίνους σε λίμνη (μάλλον).

Τωρα μαλλον εχω πεσει σε πολυ καλα τουφεκια....αν και οι ποιο αστοχοι κυνηγοι ειναι οι λαγαδες..
που ριχνουν δεν ριχνουν 50 φυσεκια τον χρονο...Και οταν ριχνουν 2 και 3 τουφεκιες των 38- 40 γραμμαριων
για να κρατησουν τον λαγο.....κανε τον λογαριασμο....να δεις ποσα γραμμαρια σκαγια του ριχνουν
σε συνολο....!!! Το ιδιο συμβαινει και στην φασσα !!!
κ. Νίκο δεν κυνηγάνε όλοι οι λαγάδες μόνο λαγό. Εγώ αν και κυνηγούσα κυρίως λαγό στην Κρήτη πιο πολύ μου άρεσε το κυνήγι τσίχλας. Σε λαγό πολύ σπάνια έχω ρίξει και δεύτερη τουφεκιά. Οι προηγούμενες γενιές στα μέρη μου όπως ο πατέρας μου και ο παππούς μου με την παρέα του κυνηγούσαν πολύ και πέρδικες και τσίχλες πιο νέοι όταν υπήρχαν θηράματα. Τους θυμάμαι παιδάκι να έρχονται με καμια 40αρια τσίχλες σπίτι. Τώρα μόνο λαγό βρίσκεις στην Κρήτη αντε και μερικές τσίχλες. Οπότε είναι πολύ καλά τουφέκια όλοι τους. Και το πιο περίεργο είναι ότι κυνηγούν και μονόφθαλμα.
Εγώ πάντως λαγοφύσιγγο που δεν τρυπάει λαδοντενέκα στα 50 μέτρα δεν το θεωρώ καλό φυσίγγι. Και πιστεύω ότι τουλάχιστον στην Κρήτη με τις θερμοκρασίες που έχει εκεί τα 50 μέτρα είναι εφικτά αν έχεις καλό δυνατό φυσίγγι. Ίσως και παραπάνω.
Σε τεστ μετρημένα με κορδέλα έχω δει απο παλιό κοκοροντούφεκο πλαγιόκανο να την κάνει σουρωτήρι κανονικό την λαδοντενέκα. Πόσο δυνατό φυσίγγι να του είχαν βάλει. Μέχρι και στα 75 μέτρα έχω δει να τρυπάει η λαδοντενέκα και στα 100 με long range φυσίγγι απο benelli black eagle 1 super magnum αλλά της έβαλε μόνο 3-4 σκάγια. Οπότε δεν πιστεύω ότι στα 100 μέτρα παίρνεις λαγό. Με τίποτα. Όμως μέχρι τα 75 μέτρα είναι εφικτό υπο κατάλληλες συνθήκες και με πολύ καλό φυσίγγι και καλή σκόπευση.

Last edited:
Αν συμφωνήσει μιά παρέα 10-15 ιδιογομωτών το κόστος του εξοπλισμού επιμερίζεται σε λογικά, σχετικά, πλαίσια.
Αν έβγαζε ο κατασκευαστής του και το πρόγραμμα να δουλεύει σε κινητά δεν θα χρειαζόταν να κουβαλάς υπολογιστή στο σκοπευτήριο.
Αν μαζευτούν καμιά 10αριά εγώ είμαι μέσα αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με δοκιμές ... θα τσοντάρω μόνο το χρήμα, αν και μη ιδιογομωτής.
Για τον έρωτα της τέχνης, όπως λένε και οι Γάλλοι :)

Αν μπορέσω θα κάνω και την μετάφραση στα Ελληνικά.
Δεν είναι όμως δύσκολα και τα Αγγλικά.

Θα κάνω και μια ερώτηση στον κατασκευαστή αν έχει σκοπό να περάσει σε εφαρμογή κινητού.
Τεχνική βοήθεια ο Λευτέρης :)

Αν μαζευτούν καμιά 10αριά εγώ είμαι μέσα αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με δοκιμές ... θα τσοντάρω μόνο το χρήμα, αν και μη ιδιογομωτής.
Για τον έρωτα της τέχνης, όπως λένε και οι Γάλλοι :)

Αν μπορέσω θα κάνω και την μετάφραση στα Ελληνικά.
Δεν είναι όμως δύσκολα και τα Αγγλικά.

Θα κάνω και μια ερώτηση στον κατασκευαστή αν έχει σκοπό να περάσει σε εφαρμογή κινητού.
Τεχνική βοήθεια ο Λευτέρης :)
εγω λεω να παραγγειλεις και μια αεροδυναμικη σηραγγα....να προσομοιωνουμε καιρικες συνθηκες, ριπες ανεμου, ζεστη και κρυο...τελειο θα ηταν...να ρωτησουμε τη Ferrari αν εχει καμια παλιοτερη να μας στειλει;

Οποίος έχει μεγάλες σκοπευτικες ικανότητες σκοτώνει πολύ μακρύτερα από όσο φαντάζονται κάποιοι με απλά εμπορικά φυσιγγακια γιατί οι σταθεροί στόχοι δεν είναι πουλιά οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ίδιες το σκοπευτικό λάθος δεν είναι υπολογίσιμο και η συμβολική διασπορά του φυσιγγίου δεν φένεται πουθενά γιατί δοκιμάζεται όλοι σε 1χ1 ενώ θέλει λαμαρίνα 2x2 και παραπάνω για να βλέπεις την τουφεκιά σου όσο γίνεται πιο μακριά πώς κατανέμεται για να αντιλαμβάνεσαι αν μπορείς γιατί δεν είναι ευκολο ότι στα 50 μέτρα π.χ και αυτή την απόκλιση να έχω θα βάλω σκακια στο θήραμα .Όταν ρίχνεις στα 59 μέτρα δοκιμή και έχεις 45% και δεν ξέρεις που και πως έχει κατανεμηθεί το υπόλοιπο 55% τριγύρω έχεις μισές γνώσεις για το φυσίγγι σού .

Και αν δεν έχουν οι Ιταλοί τίποτε να τους περισσεύει, όλο και κάποιο πρόγραμμα CFD θα βρίσκεται αποθηκευμένο στον υπολογιστή του Βασίλη.;)

Οποίος έχει μεγάλες σκοπευτικες ικανότητες σκοτώνει πολύ μακρύτερα από όσο φαντάζονται κάποιοι με απλά εμπορικά φυσιγγακια γιατί οι σταθεροί στόχοι δεν είναι πουλιά οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ίδιες το σκοπευτικό λάθος δεν είναι υπολογίσιμο και η συμβολική διασπορά του φυσιγγίου δεν φένεται πουθενά γιατί δοκιμάζεται όλοι σε 1χ1 ενώ θέλει λαμαρίνα 2x2 και παραπάνω για να βλέπεις την τουφεκιά σου όσο γίνεται πιο μακριά πώς κατανέμεται για να αντιλαμβάνεσαι αν μπορείς γιατί δεν είναι ευκολο ότι στα 50 μέτρα π.χ και αυτή την απόκλιση να έχω θα βάλω σκακια στο θήραμα .Όταν ρίχνεις στα 59 μέτρα δοκιμή και έχεις 45% και δεν ξέρεις που και πως έχει κατανεμηθεί το υπόλοιπο 55% τριγύρω έχεις μισές γνώσεις για το φυσίγγι σού .
Στα 60 μετρα , ότι δε βρεις στο 1*1 εχει ανοίξει πολύ πάνω από 2*2 φίλε‼️κ αυτό θα το δεις αν βάλεις 3*3‼️

Οταν θα ριξεις ενα πρασινο που τα χρώματά του δεν θα πολυξεχοριζουν κι ας ειναι απο μπουλουκι λες να σε κρινει κανεις γιατί σημαδεψες το πρώτο και επεσε το δεύτερο?
Φυσικά όχι αλλά δεν κρίνεις τουφεκιά έτσι ...

Από τα στραβοτουφεκίσματα και την συγκέντρωση φτάσαμε στον αριθμό σκαγιών.
Ο καθένας ρίχνει με όσα γραμμάρια γουστάρει.
Περισσότερα γραμμάρια μαζεμένα όπως πρέπει έχουν περισσότερες πιθανότητες για μακρινά πλήγματα, αν είσαι κέντρο.
Αν είναι σαν την μαιμού γιατί να ρίξω 52γρ αφού τα ίδια αποτελέσματα τα έχω και με 36γρ ?
Για 20 σκάγια περισσότερα στα 200 ?
Imperial 6 mod 52gr_1.jpg percorso 6.jpg

Να μια τουφεκιά με πολλά γραμμάρια, με στραβοτουφεκιά, με συγκέντρωση ... από το να γίνει κιμάς θα μπορούσε να είχε ξεφύγει ο λαγός.
Εγώ πάντως κέντρο σημάδευα. Και δεν είναι η χειρότερή μου !!!
.sarcastic.
Nitro 4 full.jpg

Last edited:
Έχω κατεβάσει αρκετά με κάτι Federal BB οπότε σε πιστεύω.

Το έχω ξαναγράψει.
Στο Μεσολόγγι ρίχναν μέχρι και 9 βολα.
Με το που βλέπαν το μπουλούκι στο δρόμο στην Κλείσοβα (όσοι έχουν κυνηγήσει το ξέρουν τώρα απαγορεύεται 38.347425,21.466982 ;) ) μαζεύονταν 3-4 όπλα και αρχίζαν τις 5άδες.

Δεν μπορείς να τουφεκάς στον θεό και με κρύο χωρίς χοντρό σκάγι.
Στην τελευταία παράγραφο τα είπες όλα.

Status
Not open for further replies.
Back