Kostas ContraDosi
Moderator
Άμα δεν εχεις αλλαξει μανόμετρα σε μπουκαλες οξυγόνου/προπανίου, με τσιγαρο στο στόμα, κίνδυνος δεν υπαρχει ακόμη....Κυρ Νίκο το τσιγάρο τόσο κοντά στον πάγκο σου δεν το φοβάσαι;
Άμα δεν εχεις αλλαξει μανόμετρα σε μπουκαλες οξυγόνου/προπανίου, με τσιγαρο στο στόμα, κίνδυνος δεν υπαρχει ακόμη....Κυρ Νίκο το τσιγάρο τόσο κοντά στον πάγκο σου δεν το φοβάσαι;
Και αλλος να φύγει!!!5 ψυχές είμαστε !! οποίος γράφει εδώ πρέπει να έχει θυμιατο αλλιος τον τροι η μαρμάγκα( προς υποψήφιους συμβουλή)Όποιος δεν αντέχει την πίεση αποχωρεί.
Με μείον 20 όμως ... μην μαζευτούμε τζάμπα.Πρέπει να μαζευτούμε μια μέρα σε ένα σκοπευτήριο της Αθήνας να το λύσουμε το θέμα πίνοντας καφεδάκι.Να βάλουμε 20-30 όπλα πειραγμενα και μη με το ίδιο φυσίγγι.Μετα να ρίξουμε ιδιογομωσης με μαμά τσοκ και να βγάλουμε συμπεράσματα.
Βαζεις πτήση για Μόσχα;;;Με μείον 20 όμως ... μην μαζευτούμε τζάμπα.
Το δικό μου όπλο θα το δανείσω σε κανέναν θαρραλέο και εγώ θα παρακολουθώ από το σαλέ, ... γατάκια.
Καθόμαστε και "μαλώνουμε" για πράγματα που είναι γνωστά και δεδομένα μισό αιώνα πρίν.... Θα χτυπήσω tattoo...
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο!
Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τη βλητική απόδοση, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο,άλλος ευκολότερα άλλος δυσκολότερα... ΔΕΝ είναι ένας... Ούτε το φυσίγγι μόνο του ούτε ένας κώνος(π.χ.)!
ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ Η ΤΙΜΟΛΟΛΟΓΙΟ!!!!! Και τα δυο μας κανουνΚαθόμαστε και "μαλώνουμε" για πράγματα που είναι γνωστά και δεδομένα μισό αιώνα πρίν.... Θα χτυπήσω tattoo...
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο!
Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τη βλητική απόδοση, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο,άλλος ευκολότερα άλλος δυσκολότερα... ΔΕΝ είναι ένας... Ούτε το φυσίγγι μόνο του ούτε ένας κώνος(π.χ.)!
Την γκαντέμιασα εγώη maxus ας πούμε η πρώτη ,είχε 7 πόντους κώνοη τουφεκιά της όμως δεν διέφερε σε τίποτα απ' τη δική μου με τον 1.2
Ένα φυσίγγι μπορεί να πιάσει τη ΔΙΑΦΟΡΆ της απόδοσης μιάς παρέμβασης (π.χ. επιμήκυνσης κώνου) και ίσως και να τη ξεπεράσει!!! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το πρίν κ το μετά της επιμήκυνσης ειδικά με συμβατικά (εμπορίου) πυρομαχικά δε θα έχει βελτίωση!Βρε Μητσαρα μου αυτα ολα ειναι γνωστα...
Απαντησε μου εαν θελεις....Ενα ''φυσιγγιο'' μπορει να τα ακυρωνει ολα αυτα ναι ή οχι ???
Στο gouth thomas... Ξέρω τι κάνω... Πεθαμένου μελέτες βρήκα!ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ Η ΤΙΜΟΛΟΛΟΓΙΟ!!!!! Και τα δυο μας κανουν
Πάω και για τσίχλα καμιά φορά με τον μικρό ... μου κάνει όλα τα φυσίγγια κώλος, ... μου τα μπερδεύει και γεμίζω mix !!!!Εσυ πας γουρουνι βρε φιλε...Τι τα θελεις τα ψιλα για παγανα ??
Βρε βολια 12/0 σου εχω ετοιμα να παρεις μαζι σου....Θα κοροιδευουμε τους εαυτους μας τωρα ???!!!!
Πάω και για τσίχλα καμιά φορά με τον μικρό ... μου κάνει όλα τα φυσίγγια κώλος, ... μου τα μπερδεύει και γεμίζω mix !!!!
Αλλά τα δικά σου θα τα βάλω ψηλά στην ντουλάπα να μην τα ακουμπήσει.
Ωρε,μην βαράς τις τσίχλες με τίποτα σφαιρίδια, τις κάνεις σε τεύχη και νομίζεις ότι κρατάς το δόρυ του Αγιωργη??Πάω και για τσίχλα καμιά φορά με τον μικρό ... μου κάνει όλα τα φυσίγγια κώλος, ... μου τα μπερδεύει και γεμίζω mix !!!!
Αλλά τα δικά σου θα τα βάλω ψηλά στην ντουλάπα να μην τα ακουμπήσει.
Κανένα οφσάιντ είναι η Κουρομπιλια στο βαρΠου στην ευχή(οφσάιντ )
Δημήτρη το (ΔΙΚΟ ΜΟΥ) θέμα δεν είναι να κλείσω 1 τσοκ το 4άρι ή 2 τσοκ το 5άρι ή 1 τσοκ το 3άρι.Ένα φυσίγγι μπορεί να πιάσει τη ΔΙΑΦΟΡΆ της απόδοσης μιάς παρέμβασης (π.χ. επιμήκυνσης κώνου) και ίσως και να τη ξεπεράσει!!! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το πρίν κ το μετά της επιμήκυνσης ειδικά με συμβατικά (εμπορίου) πυρομαχικά δε θα έχει βελτίωση!
Αν δεν έχεις κώνο,porting, "γαμάτη" κάνη γενικώς, μπορείς να βελτιώσεις τη κατανομή με φυσίγγι σαμιώτικο !!!! ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ!
Αλλά μπορείς και το ανάποδο!!!!
Έχω κάνει βελτιώσεις σε όπλα μου( από επιλογή,όχι κώνο, άλλες...)και είδα μετρήσιμες αλλαγές,δε φαντάζουν ότι θα έπρεπε να κρατήσω αρχείο, οπότε άμα θέλετε κρατάτε τα λεγόμενά μου ή όχι!
Από την άλλη,εγώ ο "ποντικαράς" ιδιογομωτής έχω κλείσει την απόδοση βελτιωμένου κυλίνδρου τουλάχιστον 1 άστρο!
Πορεύεται ο καθένας μ ότι έχει! Τουφεκαω 25 + χρόνια, αλλά γεμίζω 10 μήνες!
Μ ότι εργαλεία είχα-έχω στη διάθεσή μου δουλεύω!!! Δεν είναι λάθος καμία επιλογή,το αποτέλεσμα μετράει!
Τίποτα να μην κάνεις ... Εδώ ρίχνει μονόβολα ρε συ ... στα 30άρια θα κολλήσει ?Εαν θελεις ''ελαφριά'' για το παιδι...να κατσω να κλεισω...Εννοω 24ρια δεν εχω.
Μόνο η optima τα κάνει αυτά (ως γνωστόν) ... κάνε οικονομία στα μηνύματαΩρε,μην βαράς τις τσίχλες με τίποτα σφαιρίδια, τις κάνεις σε τεύχη και νομίζεις ότι κρατάς το δόρυ του Αγιωργη??