Ειναι λιιιγο φορτωμενο και καλο θα ηταν να το αποφηγουμε την δοση ειναι με 688 ,αμορτησερ απο z2m 15 με 2 χιλ φελο μεσα +1,5 αλευρι κλεισιμο στα 57,5Δεν μας λες και το σετ απ....;;
Για τα εμπορικά στα 45 όλοι ξέρουμε ότι θελουμε λιγη τυχη...εκτός από κάποιους ελληνικους "πυραύλους" και τα federal με flight control.
Υπάρχουν και δύο χιλιοστά φελακια cal 20???? Αυτά που έχω νομίζω είναι τρία χιλιοστά.....Ειναι λιιιγο φορτωμενο και καλο θα ηταν να το αποφηγουμε την δοση ειναι με 688 ,αμορτησερ απο z2m 15 με 2 χιλ φελο μεσα +1,5 αλευρι κλεισιμο στα 57,5
Κανει και αυτο εγω το εχω κοψει μονος μου απο φυλο φελοΥπάρχουν και δύο χιλιοστά φελακια cal 20???? Αυτά που έχω νομίζω είναι τρία χιλιοστά.....
Ευχαριστώ πολύ!Ειναι λιιιγο φορτωμενο και καλο θα ηταν να το αποφηγουμε την δοση ειναι με 688 ,αμορτησερ απο z2m 15 με 2 χιλ φελο μεσα +1,5 αλευρι κλεισιμο στα 57,5
Δεν θα επηρεάσει πολύ την ογκομετρια???? Θα μειώσει τον κενό χώρο ένα χιλιοστό...... Επιμένω να ρωτάω γιατί σκοπεύω να το δοκιμάσω........ Νομίζεις με το φελακι τριών χιλιοστών θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα????? Η να βάλω δύο χαρτάκια του ενός χιλιοστού????Κανει και αυτο εγω το εχω κοψει μονος μου απο φυλο φελο
Άλλη μια δοκιμή με 6 +1 δικό μου και αυτό πάλι με tekna ίδιο όπλο τσοκ αλλά στα 40 μέτρα, με αυτό έχω πάρει πολύ μακρινό γουρούνι που καθαρό είχε βγει γύρω στα 60 κιλα.
Πιο μονοβολο είναι μπροστά?Αυτο το εχω ετοιμο κλεισμενο Χρηστο !!!
Τροποποιησα λιγο το σεταπ.....αλλα θα βγαλουμε ''ακρη'' φιλε !!!
Σε ευχαριστω πολυ για το σεταπ....φιλε !!!
Μεχρι το Σαββατο πιστευω να τα εχω ριξει ( θα κλεισω να εχω 2 τεμαχια ) και θα σας πω τα
αποτελεσματα !!!
View attachment 54705
View attachment 54706
Το φελλό τον χρησιμοποιούμε για να έχουμε και επιπλέον αμορτισέρ.Δεν θα επηρεάσει πολύ την ογκομετρια???? Θα μειώσει τον κενό χώρο ένα χιλιοστό...... Επιμένω να ρωτάω γιατί σκοπεύω να το δοκιμάσω........ Νομίζεις με το φελακι τριών χιλιοστών θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα????? Η να βάλω δύο χαρτάκια του ενός χιλιοστού????
Οχι δεν πηραζει θα κοψεις τον ζ2μ στις τρυπουλες που εχει κατω στο ποτυρακι και μετα μενει 3 χιλ ποτηρακι θα το γεμισεις με το φελο εγω δεν ειχα 3 αρη και δεν εβαλα δυο γιατι θα ψηλωνε πολυ αν και παλι σε περνειΔεν θα επηρεάσει πολύ την ογκομετρια???? Θα μειώσει τον κενό χώρο ένα χιλιοστό...... Επιμένω να ρωτάω γιατί σκοπεύω να το δοκιμάσω........ Νομίζεις με το φελακι τριών χιλιοστών θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα????? Η να βάλω δύο χαρτάκια του ενός χιλιοστού????
Μια ερώτηση έκανα γιατί είδα την κεφαλή του deer αλλά δεν ήμουν σίγουρος.Τι να το κάνω το σεταπ...DEER 32 χωρις αμορτισερ + 6 ΒΟΛΙΑ 11/0 Eπινικελωμενα.
View attachment 54707
View attachment 54708
Μην μου ζητησεις σεταπ....αφενως μεν δεν εχω την εγκριση του Χρηστου.....αφετερου δε τεταια σεταπ δεν
γραφονται....Μονο σε ΠΜ στελνονται !!
Τον φελο τον βαζω γιατι 3 στις 10 με σκετο συ/ρα τρυπανε τα βολια τον πατο και περνανε μεσα στο αμορτησερ και μπαι-μπαι φυσιγγι ( ταχ,διατριση,συγγεντρωση ,και ασφαλεια !! )Το φελλό τον χρησιμοποιούμε για να έχουμε και επιπλέον αμορτισέρ.
Ευχαριστώ πολύ!!!Οχι δεν πηραζει θα κοψεις τον ζ2μ στις τρυπουλες που εχει κατω στο ποτυρακι και μετα μενει 3 χιλ ποτηρακι θα το γεμισεις με το φελο εγω δεν ειχα 3 αρη και δεν εβαλα δυο γιατι θα ψηλωνε πολυ αν και παλι σε περνει
Τον φελο τον βαζω γιατι 3 στις 10 με σκετο συ/ρα τρυπανε τα βολια τον πατο και περνανε μεσα στο αμορτησερ και μπαι-μπαι φυσιγγι ( ταχ,διατριση,συγγεντρωση ,και ασφαλεια !! )
Δηλαδή αφαιρείς τα πέταλα του z2m15 ?????Οχι δεν πηραζει θα κοψεις τον ζ2μ στις τρυπουλες που εχει κατω στο ποτυρακι και μετα μενει 3 χιλ ποτηρακι θα το γεμισεις με το φελο εγω δεν ειχα 3 αρη και δεν εβαλα δυο γιατι θα ψηλωνε πολυ αν και παλι σε περνει
9 βολο ειναι Βαγγελη φαινεται στη φωτο το φυσιγγιΔηλαδή αφαιρείς τα πέταλα του z2m15 ?????
Γίνεται σαν μεσοταπα ???? Εγώ το στηνω με
Lb6 και φελος μέσα και νόμισα ότι και στον z2m15 θα γίνει το ίδιο...... Αν αφαιρείς τα πέταλα τότε βάζεις 9 βολίδες 11/0 σωστά???? Η τα κατάλαβα όλα λάθος???
Ευχαριστώ πολύ.... Παρανοησα νόμιζα ότι ήταν 8βολο......9 βολο ειναι Βαγγελη φαινεται στη φωτο το φυσιγγι