Ααα ρε Johnny τι με φτιάνς βραδιάτικα. Ευτυχώς είμαι χασομέρης τώρα ...
Remington XLR #4 usa - #3 italy
Το χαρτί ήταν πάνω στον πίνακα και όταν τα σκάγια "σκάγανε" στον πίνακα δημιουργούνταν και άλλες τρύπες.
Μπορεί να έβαλα κάνα περισσότερο ή κάνα λιγότερο σημάδι αλλά περίπου εκεί είναι ...
Σε κάθε τρύπα δημιουργούνταν και ένα αστέρι γύρω της ... το χαρτί είναι φωτογραφημένο από την πίσω μεριά.
Πίνακα στα 36,5 πάντως δεν έχω πετύχει ποτέ κέντρο ...
Το ίδιο φυσίγγι από το ίδιο κουτί το έχω ρίξει με 3* μαμά και έδωσε 80% !!!! και με Full Briley και έδωσε 75%.
Η πρώτη σκέψη είναι ότι το μαμά τσοκ είναι καλύτερο ή το πάει καλύτερα ...
Αυτό δεν ισχύει για εμένα ...
Αυτά που ισχύουν (για εμένα) είναι ...
1. Στα καλά εμπορικά υπάρχει πάντα ένα 10-15% διακύμανση στην συγκέντρωση από φυσίγγι σε φυσίγγι.
2. Για να πει κάποιος ότι ένα συγκεκριμένο όπλο, εμπορικό φυσίγγι και τσοκ βγάζει αυτή την συγκέντρωση
με βεβαιότητα θα πρέπει να ρίξει τουλάχιστον 10 τουφεκιές και να βγάλει τον μέσο όρο. Σε μη σταθερά φυσίγγια ακόμα και 20 !!! (Δεν νομίζω ότι το κάνει ή θα το κάνει κανένας)
3. Η μία τουφεκιά στα εμπορικά το μόνο που λέει είναι που περίπου βρίσκεσαι .... μπορεί η αμέσως επόμενη τουφεκιά να βρίσκεται 10% ως 15% πάνω ή κάτω.
4. Καταλαβαίνετε ότι το να ψάχνεις διαφορές συγκεντρώσεων της τάξης του 5% ή 10% πέρα από
κυνηγετικά αδιάφορο είναι και
ανούσιο με 1 τουφεκιά.
Το επόμενο είναι το percorso το έχω ρίξει ξανά με το LM και έβγαλε ένα 44%!!!
... για να δούμε ??? Θα δώσει την ίδια συγκέντρωση ξανά ???
Φυσίγγι από το ίδιο κουτί, ίδιο όπλο, ίδιο τσοκ αλλά διαφορετική ημέρα ... ζέστη όμως και τότε.