Φιλος παιξε λιγο ,πλαστικος εμφρακτηρας ,φελος ,κομενος συγκεντρωτηρας απο z2m και ριξε στα 40μετρα.θέλει λίγο βελτίωση ακόμα και είναι πρωτο.
Καλό το βλέπω, σίγουρα θα δοκιμαστεί.Φιλος παιξε λιγο ,πλαστικος εμφρακτηρας ,φελος ,κομενος συγκεντρωτηρας απο z2m και ριξε στα 40μετρα.
Βλέπω η buca έβγαλε ποιο ορθογώνια ντουφέκια και ποιο στενή σε πλάτος οριακά θα έλεγα ότι υπερτερεί η παλιά καραβάνα εκτός και αν σου έφυγε η ντουφέκια της benelli ελαφρώς αριστερά
Είσαι τόσο κέντρο στη μπεκάτσα;;
Σωστός.Είσαι τόσο κέντρο στη μπεκάτσα;;
Αυτη, δε θα την ελεγα κατανομη μπεκάτσας...της Duca που ειναι πολυ ποιο σκόρπια απο κάτω ΝΑΙ...
Υ.Γ. Να ξέρεις, πως όσο ποιο μικρή η γόμωση, τόσο ποιο δύσκολο να ανοίξει..
Φιλικά.
Καταρχήν είναι 110 εκ το χαρτόνι είδες πόσο πιάνει στα 15μετρα και πόσο με τις άλλες καραμπίνες σε παλιές δοκιμές με σεμινολ καμπάνα και sk2???Είσαι τόσο κέντρο στη μπεκάτσα;;
Αυτη, δε θα την ελεγα κατανομη μπεκάτσας...της Duca που ειναι πολυ ποιο σκόρπια απο κάτω ΝΑΙ...
Υ.Γ. Να ξέρεις, πως όσο ποιο μικρή η γόμωση, τόσο ποιο δύσκολο να ανοίξει..
Φιλικά.
Μια χαρά είναι για κύλινδρος έχει ακόμη μέτρα να σκοτώσει καθαρά και να σε διορθώσει ανοίγοντας στη μεγαλύτερη απόσταση .Τον 18.5 να τον εκτιμάς σαν αυλό το έχω διαπιστώσει σε πολλά όπλα ανεξάρτητου εταιρίας.
Τελικά, εσυ ο ίδιος, εχεις καταλήξει σε καποιο συμπέρασμα προσωπικα για εσενα, διοτι δεν θυμαμαι τις δοκιμές σου επιδη εχεις αναρτήσει πολλες η αλήθεια ειναι.Καταρχήν είναι 110 εκ το χαρτόνι είδες πόσο πιάνει στα 15μετρα και πόσο με τις άλλες καραμπίνες σε παλιές δοκιμές με σεμινολ καμπάνα και sk2???
Gt8 28gr 8 βάζω 3το φυσίγγι για μπεκάτσα.
Εγώ ρίχνω από ότι έχεις διαβάσει χρόνια τώρα τον ελικοιδες του θώδη διασπορέα 1 2ρο και έχω ανεβάσει πάρα πολλές δοκιμές.
Της duca Είναι 3* 35μ κάνω σύγκριση με την 302 που είναι 3* σταθερή 71εκ