Βλητικές δοκιμές

Το είδα Τριαντάφυλλε!
Ωραίος. Όταν το ρίξεις περιμένουμε εντυπώσεις.
Ναι εννοείται, εδώ έκατσα τώρα που είμαι λασκος ( μέχρι τέλος Γενάρη θα έχω ψιλό δουλειές είχα χρόνια να κάτσω έτσι ) και έφτιαξα πλαίσιο με μπετοβεργα με την ηλεκτροκόλληση για να κρεμάω τα χαρτιά για της δοκιμές. Γιατί ο στόχος που έχω πρέπει να έχω φάει ένα βόδι για να τον σηκώσω να τον βάλω στο αγροτικό. Καλά λέμε έχει να πέσει για πολύ μέτρημα και τουφεκιδη κάτσε καλά. Και θα ευχαριστηθω κυνήγι, πιστεύω να είναι καλή χρονιά για όλους. :)

Οι δοκιμές είναι πάντα απαραίτητες!
Ειδικά για εσάς που γεμίζετε κιόλας!
Η χρονιά πάντως μέχρι τώρα δείχνει εξαιρετική .
Αν βοηθήσει και λίγο ο καιρός νομίζω θα είναι δυνατή χρονιά για όλα τα παιδιά σε όλη τη χώρα!

Αν βοηθήσει και λίγο ο καιρός νομίζω θα είναι δυνατή χρονιά για όλα τα παιδιά σε όλη τη χώρα!
🙏🙏🙏

Ναι είναι απαραίτητες, έλα που αν έχεις δουλειά και δεν υπάρχει χρόνος πας κατευθείαν για κυνήγι χωρίς να έχεις ρίξει σε χαρτί, και στο κυνήγι έχει απόδοση πάρα πολύ καλή, δεν κρύβω ότι έχω αντιγράψει σεταπ από πολύ ποίο παλιούς ιδιογομοτες από εδώ μέσα και τους ευχαριστώ, πάρα πολύ, τα κυνηγάω χρόνια δεν τα έχω ρίξει στο χάρτη, στον κυνηγό τόπο τα σπάνε σε κάνει να παραμηλας, αυτά θέλω να τα ρίξω να δω πως είναι στο χάρτη. Από περιέργεια και μόνο δεν αλλάζω κάτι ( ομάδα που κερδίζει ποτέ δεν την αλλάζεις ). :)

Μία δοκιμή σήμερα με την 11-87 και το Kicks Smoke LM στα 35μ με Lambro A1 #6. View attachment 93698
Οφείλω μια διόρθωση: το τσοκ είναι το Kicks Smoke που επάνω γράφει .700 και 730. Τα παραπάνω μετρήθηκαν και με ηλεκτρονικό παχύμετρο. 0.730 είσοδος και 0.7 έξοδος. Η διαφορά 0,03"=0,762mm κατατάσσει το τσοκάκι στο Light Full LF και όχι LM όπως ανέφερα στο αρχικό μύνημα.
Θα ξανακάνω την δοκιμή επειδή το χαρτόνι είχε και σκάγια από άλλη τουφεκιά και ενδεχομένως να μπερδεύει, παρά το ότι το τμήμα αυτό του χαρτονιού ήταν καθαρό. Πχ τα σκάγια κάτω δεξιά εκτός κύκλου είναι από άλλη τουφεκιά.

ΥΓ: Όλα αυτά επειδή το να βρεις μεγάλο χαρτόνι καθαρό είναι θέμα. Έχω καταντήσει ο ρακοσυλλέκτης της γειτονιάς. Μόλις βλέπω σε κάδους μεγάλα χαρτόνια τρέχω και τα μαζεύω και μερικοί γείτονες με βλέπουν και κουνάνε το κεφάλι 🤪.

Attachments

• IMG20241201072513.jpg
    IMG20241201072513.jpg
    78,1 KB · Προβολές: 26
Φτιάξε πίνακι σπαστό να τα βάζεις με πινέζα επάνω από ταβλακι 6/7 εκ πλάτος 1/1 ένα τελάρο και κοφτό στη μέση και βάλε δύο μεντεσέδες να διπλώνει στη μέση έτσι θα έχεις να μεταφέρεις κάτι 50 εκ επί 1 μέτρο ,έτσι θα μπορείς να τοποθετείς χαρτί επάνω και δύο κομμάτια να είναι όχι ένα μονοκόμματο.

LAMBRO BITURBO 36, 168, 80,1%.jpg
Αυτή είναι μια δική μου δοκιμή που έκανα τον Οκτώβριο με A 400 με 3*(μαμά) στα 36 μέτρα με το παλιό Biturbo αλλά σε νο4.
Μου έδωσε 80,1% αλλά το υπολόγισα με 208 σκάγια(ιταλική μέτρηση) και μου βγάζει αυτό το ποσοστό.
Πως την βλέπεις σε σχέση με το καινούργιο που έριξες εσύ?

Καλημέρα Τριαντάφυλλε.
Πόσο έχεις υπολογίσει ρε φίλε τα σκάγια για να βγάλεις ποσοστό?
Στα 36 γρ. είναι λιγότερα γραμμάρια νομίζω.
Δεν είναι καθαρό 3. Το καθαρό 3 είναι 3,3 μμ. Δηλαδή 50 σκαγια στα 10γρ. Ενώ αυτά που έχει το buturbo το 3αρι έτσι λέει είναι 3,2 μμ 55 σκάγια στα 10γρ. Στην ουσία είναι τριαμισαρια για αυτό βγαίνει 198 σκάγια στα 36 γρ. Άνω αν ήταν σωστό θα έπρεπε να είναι 180 σκάγια στα 36γρ. :)

View attachment 94003
Αυτή είναι μια δική μου δοκιμή που έκανα τον Οκτώβριο με A 400 με 3*(μαμά) στα 36 μέτρα με το παλιό Biturbo αλλά σε νο4.
Μου έδωσε 80,1% αλλά το υπολόγισα με 208 σκάγια(ιταλική μέτρηση) και μου βγάζει αυτό το ποσοστό.
Πως την βλέπεις σε σχέση με το καινούργιο που έριξες εσύ?
Πολύ καλή για τα 36 μέτρα. Αλλά στην δικιά μου είναι στα 41.5 μέτρα με 3*. Αυτά τα μέτρα με ενδιαφέρουν εμένα για το κυνήγι που κάνω. Για να ήμαστε δίκαιη θα πρέπει να την ρίξω και εγώ στα 36 μέτρα, για να συγκρίνουμε το παλιό με το νέο buturbo. Αλλά όπως και να έχει είναι πολύ καλές. Η κάθε μία στα μέτρα της.:)

εγω πιστευω το 40 αρι θα ειναι ακομα καλυτερο σε αυτα τα μετρα και αυτα τα νουμερα.
Συμφωνώ.
Tecna γάρ(το μόνο από τα χοντρά που άφησε με tecna), αν και το θέμα είναι να είναι συνολικά σωστό το στήσιμο.
Θα το δοκιμάσουμε και βλέπουμε.

TOTAL RESALTS.jpg

Αυτός είναι ο συνοπτικός πίνακας με τα ποσοστά που βγήκαν από μια δοκιμή που έκανα στα 34 γραμμάρια σε μερικά φυσίγγια.
Lambro Tordo , B&P f2, Lambro A1, NSI Speed, Navaro.
To 1ο πινακάκι είναι τα 7άρια, το 2ο τα 6άρια και το τρίτο τα 4άρια όπου υπάρχει και το Lambro Biturbo 36.
Είναι όλες με την A400 με 3*(μαμά) στα 36 μέτρα (μετρημένα με ταινία) στα 34γραμμάρια(εκτός του Biturbo).
Θερμοκρασία 18 βαθμοί (Οκτώβρης). Μηδενικό υψόμετρο εκτός από το Α1 νο7 που έγινε κατόπιν η δοκιμή στα 950 μέτρα.
Τα ποσοστά βγήκαν σύμφωνα με το ιταλικό μετρικό σύστημα .
Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Back