Μια μαλακια benelli 828uΠολύ καλή.( Τί όπλο είναι αυτό ρε?)
Για elix δεν διχνει πως ειναι ρε....λες κ εχει συγκεντρωτηρα πηγε.....Πολύ καλή.( Τί όπλο είναι αυτό ρε?)
Το χαρτί όπως και προχθές είναι από τετράγωνες μπαλετες 1.20Χ1.30 και όχι όπως η επαλ 80χ120Για elix δεν διχνει πως ειναι ρε....λες κ εχει συγκεντρωτηρα πηγε.....
60-70cm ανοιγμα, δε το λες διασπορα...γνωμη μου.
Ναι ρε συ, το ειδα.Το χαρτί όπως και προχθές είναι από τετράγωνες μπαλετες 1.20Χ1.30 και όχι όπως η επαλ 80χ120
Αρα δεν πιάνει 60 70 πόντους σε κύκλοΝαι ρε συ, το ειδα.
Πολύ καλή.( Τί όπλο είναι αυτό ρε?)
Ωχ. Πολύ το γυροφέρνεις το 828 μου φαίνεται.Μια μαλακια benelli 828u
Το έχω για δοκιμή γύρω φέρνω λίγοΩχ. Πολύ το γυροφέρνεις το 828 μου φαίνεται.
Ειναι που δεν σου αρεσουν τα δικανναΜια μαλακια benelli 828u
Φίλε για εμένα τι βλέπωΕιναι που δεν σου αρεσουν τα δικαννα
Ετσι ειναι τα συχνα τα ελαφρια οπλα φιλεΦίλε για εμένα τι βλέπω
Θα σου πω.
Θετικά:
Ελαφρύ ζυγισμενο εύκολα διαχείρισιμο
Καλά πιασίματα φλάντζες και κουμπωνω εύκολα.
Ιδανικό για αυτό που θελω
Αρνητικά:
Κοντό κλωτσάει πάρα πολύ και αναπηδαει υπερβολικά που φεύγει από το στόχο πολύ και για την δεύτερη ντουφεκια θες κάποια στιγμιαία επανασκοπευση και ρε γ@μοτο του δεν μου κάθεται πουθενά στο μάτι η ποιότητα του είναι χαμηλή σαν ψεύτικο και με πολύ υψηλή τιμή για αυτό που προσφέρει.
Και η χρήση που κάνω στο πυκνό με φοβίζει μην σακατευτει.
Θελεις πιο ελαφρυα φυσιγγια γι αυτο.......Φίλε για εμένα τι βλέπω
Θα σου πω.
Θετικά:
Ελαφρύ ζυγισμενο εύκολα διαχείρισιμο
Καλά πιασίματα φλάντζες και κουμπωνω εύκολα.
Ιδανικό για αυτό που θελω
Αρνητικά:
Κοντό κλωτσάει πάρα πολύ και αναπηδαει υπερβολικά που φεύγει από το στόχο πολύ και για την δεύτερη ντουφεκια θες κάποια στιγμιαία επανασκοπευση και ρε γ@μοτο του δεν μου κάθεται πουθενά στο μάτι η ποιότητα του είναι χαμηλή σαν ψεύτικο και με πολύ υψηλή τιμή για αυτό που προσφέρει.
Και η χρήση που κάνω στο πυκνό με φοβίζει μην σακατευτει.
Οι καλύτερες γομώσεις μακραν σε θέμα λειτουργηκότητας στο cal.12.Θελεις πιο ελαφρυα φυσιγγια γι αυτο.......
33-34 γραμμαρια σκαγια και γιατι οχι 32.....
Μια χαρα κυνηγας μπεκατσα σε αυτα τα γραμμαρια ........
Και περδικα.....
Εγω μια ζωη στα 32-33 ριχνω και στα δυο αυτα θηραματα.....
Μια χαρά δείχνει για τι θήραμα το προοριζεις το συγκεκριμένο σινδυασμο?Χρωστάω μια δοκιμή με την Remington 11-87 και το τσοκακι της Patern Master Anaconda MR. Παιδιά ακούω γνώμες. Η δοκιμή έγινε από τα 30 μέτρα και το φυσίγγι ήταν Predator 32gr #7 1/2. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το όριο του κύκλου των 75 εκ δεν είναι αρκετό !!! το χαρτόνι είναι 77Χ112 και δείχνει όλη την ανάπτυξη της τουφεκιάς και δείχνει όλη την κατανομή. Παιδιά κάνω χρόνια δοκιμές αυτή με ενθουσίασε περισσότερο από όλες. Ακούω τις απόψεις σάς.
Φάσες φίλε μου. Μόνο φάσες...Μια χαρά δείχνει για τι θήραμα το προοριζεις το συγκεκριμένο σινδυασμο?
Προσωπικά αυτά τα φυσίγγια ούτε να τα βλέπω, από την άλλη ο κουμπάρος μου τα έχει Θεό..... Για το τσοκ και τα μέτρα θα τη περίμενα πιο ανοιχτή......