Βλητικές δοκιμές

Για elix δεν διχνει πως ειναι ρε....λες κ εχει συγκεντρωτηρα πηγε.....
60-70cm ανοιγμα, δε το λες διασπορα...γνωμη μου.
Το χαρτί όπως και προχθές είναι από τετράγωνες μπαλετες 1.20Χ1.30 και όχι όπως η επαλ 80χ120

Ειναι που δεν σου αρεσουν τα δικαννα
.big smile.
Φίλε για εμένα τι βλέπω
Θα σου πω.
Θετικά:
Ελαφρύ ζυγισμενο εύκολα διαχείρισιμο
Καλά πιασίματα φλάντζες και κουμπωνω εύκολα.
Ιδανικό για αυτό που θελω
Αρνητικά:
Κοντό κλωτσάει πάρα πολύ και αναπηδαει υπερβολικά που φεύγει από το στόχο πολύ και για την δεύτερη ντουφεκια θες κάποια στιγμιαία επανασκοπευση και ρε γ@μοτο του δεν μου κάθεται πουθενά στο μάτι η ποιότητα του είναι χαμηλή σαν ψεύτικο και με πολύ υψηλή τιμή για αυτό που προσφέρει.
Και η χρήση που κάνω στο πυκνό με φοβίζει μην σακατευτει.

Φίλε για εμένα τι βλέπω
Θα σου πω.
Θετικά:
Αρνητικά:
Κοντό κλωτσάει πάρα πολύ και αναπηδαει υπερβολικά που φεύγει από το στόχο πολύ και για την δεύτερη ντουφεκια θες κάποια στιγμιαία επανασκοπευση και ρε γ@μοτο του δεν μου κάθεται πουθενά στο μάτι η ποιότητα του είναι χαμηλή σαν ψεύτικο και με πολύ υψηλή τιμή για αυτό που προσφέρει.
Ετσι ειναι τα συχνα τα ελαφρια οπλα φιλε
Στην ουσια εαν ριχνεις φυσιγγια πανω απο 33-34 γρ χανεις την ροη στην δευτερη βολη

Ισως με ατσαλινη βαση να σου ταιριαξει καλυτερα
Το χω δει μια φορα στο βουνο δεν το χω πιασει ομως το συγκεγκριμενο
Το χουν αγορασει αρκετοι ομως( σε ολα τα μοντελα του)

Φίλε για εμένα τι βλέπω
Θα σου πω.
Θετικά:
Αρνητικά:
Θελεις πιο ελαφρυα φυσιγγια γι αυτο.......
33-34 γραμμαρια σκαγια και γιατι οχι 32.....
Μια χαρα κυνηγας μπεκατσα σε αυτα τα γραμμαρια ........
Και περδικα.....
Εγω μια ζωη στα 32-33 ριχνω και στα δυο αυτα θηραματα.....

Θελεις πιο ελαφρυα φυσιγγια γι αυτο.......
33-34 γραμμαρια σκαγια και γιατι οχι 32.....
Μια χαρα κυνηγας μπεκατσα σε αυτα τα γραμμαρια ........
Και περδικα.....
Εγω μια ζωη στα 32-33 ριχνω και στα δυο αυτα θηραματα.....
Οι καλύτερες γομώσεις μακραν σε θέμα λειτουργηκότητας στο cal.12.
Ταβάνι τα 36gr σε ΧΟΝΤΡΑ...στα ψηλά, ΤΑΒΑΝΙ τα 33gr....

Χρωστάω μια δοκιμή με την Remington 11-87 και το τσοκακι της Patern Master Anaconda MR. Παιδιά ακούω γνώμες. Η δοκιμή έγινε από τα 30 μέτρα και το φυσίγγι ήταν Predator 32gr #7 1/2. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το όριο του κύκλου των 75 εκ δεν είναι αρκετό !!! το χαρτόνι είναι 77Χ112 και δείχνει όλη την ανάπτυξη της τουφεκιάς και δείχνει όλη την κατανομή. Παιδιά κάνω χρόνια δοκιμές αυτή με ενθουσίασε περισσότερο από όλες. Ακούω τις απόψεις σάς.

Attachments

• IMG_20241105_200340.jpg
    IMG_20241105_200340.jpg
    241,3 KB · Προβολές: 77
Χρωστάω μια δοκιμή με την Remington 11-87 και το τσοκακι της Patern Master Anaconda MR. Παιδιά ακούω γνώμες. Η δοκιμή έγινε από τα 30 μέτρα και το φυσίγγι ήταν Predator 32gr #7 1/2. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το όριο του κύκλου των 75 εκ δεν είναι αρκετό !!! το χαρτόνι είναι 77Χ112 και δείχνει όλη την ανάπτυξη της τουφεκιάς και δείχνει όλη την κατανομή. Παιδιά κάνω χρόνια δοκιμές αυτή με ενθουσίασε περισσότερο από όλες. Ακούω τις απόψεις σάς.
Μια χαρά δείχνει για τι θήραμα το προοριζεις το συγκεκριμένο σινδυασμο?

Back