Ακούω ότι η Swedteam θα βάλει το όνομά σου σε μαρμάρινη πλάκα έξω από την είσοδό της...Ναι και εγώ και η παρέα Μ αυτά έχουμε και πολλά παιδιά από το φόρουμ
Ακούω ότι η Swedteam θα βάλει το όνομά σου σε μαρμάρινη πλάκα έξω από την είσοδό της...Ναι και εγώ και η παρέα Μ αυτά έχουμε και πολλά παιδιά από το φόρουμ
Χαχαχαχαχα ήδη έχω στείλει φωτό το κεφάλι μου σε προφίλ για να φτιάξει άγαλμα χααχαχαΑκούω ότι η Swedteam θα βάλει το όνομά σου σε μαρμάρινη πλάκα έξω από την είσοδό της...
Mε ενδιαφερει κυρίως η αίσθηση της σκανδάλης και το οτι τα ελευθερα δαχτυλα δε μαγκωνουν σε γρηγορες αλλαγες φυσιγγίων, στα βελκρο του γιλεκου κτλ. οσο για το νερό πλέον αμα ριχνει παπάδες τη κοπανάω...Όχι όμως αδιάβροχα.....
Καλοφορετα!
Ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά.Καλοφορετα φίλε μου!!!!!
Λεπτά γαντια με καλή αίσθηση όχι για σοβαρό κρύο η μετακίνηση με βάρκα με χαμηλές θερμοκρασίες. Δοκιμή στο χέρι πριν την αγορά για οποιαδήποτε γαντι.
Αυτός ειναι στυλίστας, έτσι και τον παρουν χαμπάρι θα τον χρυσοπληρωσουν να τους σχεδιάζει κυνηγετικά ρουχα..Ακούω ότι η Swedteam θα βάλει το όνομά σου σε μαρμάρινη πλάκα έξω από την είσοδό της...
Μόλις τα χτύπησα...Συμφωνώ και εγώ!!έχω τα συγκεκριμένα pentagon είναι ανθεκτικά και παίρνουν ωραία φόρμα στο χέρι!View attachment 85285
Τα pentagon είναι πιο χοντροκομμένα από τα mechanix...... αλλά φυσικά είναι φθηνότερα.Μόλις τα χτύπησα...
Τα pentagon είναι πιο χοντροκομμένα από τα mechanix...... αλλά φυσικά είναι φθηνότερα.
Έχουν καλή εφαρμογή στο χέρι;https://www.skroutz.gr/s/27040451/M...ntia-Ergasias-apo-Synthetiko-Derma-CHaki.html
Αυτά είναι τα δικά μου. Ωραία αίσθηση,καλό κράτημα του όπλου, ανθεκτικά..... έχουν πλυθεί πολλές φορές στο πλυντήριο..... είναι επιλογή πολλών επαγγελματιών
Επειδή εχω δοκιμάσει και τα δύο τα mechanix είναι πιο ποιοτικά.....Τα Mechanix κοιτάζω τώρα.. Στις φωτογραφίες φαίνονται πιο χοντροκομμένα πάντως.
Καλύτερη από τα pentagon. Η εφαρμογή έχει να κάνει με τη σωστή επιλογή μεγέθους και τι θέλουμε από το γάντι..... προστασία, θερμοκρασία, κράτημα κτλ....Έχουν καλή εφαρμογή στο χέρι;
Αυτό ακριβός θέλω, να έχει καλή αίσθηση στην σκανδάλη και να μην έχω πρόβλημα στο γέμισμα.Να σας πω την αλήθεια όταν τα αγόρασα σκέφτηκα αν δεν βολεύει να κόψω τον δείκτη και τον αντίχειρα αλλά είναι λεπτά και έχει καλή αίσθηση η σκανδάλη και στο γέμισμα δεν έχω πρόβλημα οπότε δεν χρειάστηκε.