Ένα νούμερο είναι δεν τα έχω παραλάβει ακόμη ,έχουν γκριπ, λέει για ψάρεμα , κυνήγι ποδηλασία , ιππασία!!!Καλημέρα τα δοκίμασες από νούμερο και αφη;
Ένα νούμερο είναι δεν τα έχω παραλάβει ακόμη ,έχουν γκριπ, λέει για ψάρεμα , κυνήγι ποδηλασία , ιππασία!!!Καλημέρα τα δοκίμασες από νούμερο και αφη;
Με αντικαταβολή?Έχω παραγγείλει αυτά στο 5€ για τις πρωινές παγωνιτσες από temuView attachment 86264
5 ευρώ κάνουν τα κομματάκια που ανασηκωνονται, τα υπόλοιπα γάντια δεν τα πλήρωσες;Έχω παραγγείλει αυτά στο 5€ για τις πρωινές παγωνιτσες από temuView attachment 86264
Δεν ξέρω τι είναι ,στην παρουσίαση καλά φαίνονται ,εδώ μπορεί να έκαναν πάνω από 20€5 ευρώ κάνουν τα κομματάκια που ανασηκωνονται, τα υπόλοιπα γάντια δεν τα πλήρωσες;
Μπορείς να τα επιστρέψεις στην συσκευασία τους μέσα σε 90 μέρες ,ναι δεν είναι όλα καλά, πολλές πατέντες και θέλει ψάξιμο τον πιο φθηνό προμηθευτή .Εγώ με το καπέλο είμαι ευχαριστημένος ,στο Μοναστηράκι βρηκα με διπλάσια τιμή και πολύ χάλια ποιότητα.Έκανα και εγώ κάποιες λίγες αγορές από Τέμου.
Σωστό και σοβαρό κατάστημα, αλλά πολύ μάπα τα προϊόντα που πωλούνται εκεί. Κάποια τα πέταξα στα σκουπίδια.
ιππασία ????Ένα νούμερο είναι δεν τα έχω παραλάβει ακόμη ,έχουν γκριπ, λέει για ψάρεμα , κυνήγι ποδηλασία , ιππασία!!!
Έτσι λέει και ψάρεμα στον πάγο.ιππασία ????
Έτσι οπως το διάβασα , μου θύμησες τον ανεπανάληπτο Τάσο Μπουγά στο άσμα «ιππασία»Έτσι λέει και ψάρεμα στον πάγο.
ΚΑΝΟΥΝ είπαμε έχουν καλό γκριπ.Έτσι οπως το διάβασα , μου θύμησες τον ανεπανάληπτο Τάσο Μπουγά στο άσμα «ιππασία»
Αυτοί στο TEMU έπιασαν το νόημα...
Το temu η αλη μπαμπα κλπ.Τα ίδια κινέζικα προϊόντα πωλούνται εδώ 2-3 φορές ακριβότερα.Αυτοί στο TEMU έπιασαν το νόημα...
Η φτήνεια τρώει τον παρά...
Κάνει κρυάκι στο καρτέρι φάσσας και μου ήσουν μαθημένος στα τσιχλάκια των μπασιμάτων ε;;;Έχουμε στα υποψιν κανενα γαντι ζεστοτερο απο το swedteam το grip?
Δεν με νοιαζει τόσο το αδιαβροχο αλλα να κραταει κρυο
Οποιοδήποτε γάντι από fleece. Φθηνά, ζεστά, στεγνώνουν γρήγορα και μονωνουν ακόμα και βρεγμένα.Έχουμε στα υποψιν κανενα γαντι ζεστοτερο απο το swedteam το grip?
Δεν με νοιαζει τόσο το αδιαβροχο αλλα να κραταει κρυο