Εγώ Ανδρέα τα βολεύτηκα, δεν με ενοχλούν, εξάλλου είναι πολύ οικονομικά αν δεν σου κάνουν για το κυνήγι ένα ζευγάρι γάντια δεν πάει ποτέ χαμένο.Αυτό ακριβός θέλω, να έχει καλή αίσθηση στην σκανδάλη και να μην έχω πρόβλημα στο γέμισμα.
Εγώ Ανδρέα τα βολεύτηκα, δεν με ενοχλούν, εξάλλου είναι πολύ οικονομικά αν δεν σου κάνουν για το κυνήγι ένα ζευγάρι γάντια δεν πάει ποτέ χαμένο.Αυτό ακριβός θέλω, να έχει καλή αίσθηση στην σκανδάλη και να μην έχω πρόβλημα στο γέμισμα.
Αυτό ακριβώς ΝίκοΕγώ Ανδρέα τα βολεύτηκα, δεν με ενοχλούν, εξάλλου είναι πολύ οικονομικά αν δεν σου κάνουν για το κυνήγι ένα ζευγάρι γάντια δεν πάει ποτέ χαμένο.
Χαχαχαχαχα σκαμπαζω κάτι ψιλά από ρουχισμόΑυτός ειναι στυλίστας, έτσι και τον παρουν χαμπάρι θα τον χρυσοπληρωσουν να τους σχεδιάζει κυνηγετικά ρουχα..
Σε έχω καταλάβειΧαχαχαχαχα σκαμπαζω κάτι ψιλά από ρουχισμό
Οπότε κατάλαβες που θα απευθυνθείς για την επόμενη σου κυνηγετική κολεξιόν χχαχαχαΣε έχω καταλάβει
Παίρνω έγκριση από την επιτροπή ρουχισμού?Οπότε κατάλαβες που θα απευθυνθείς για την επόμενη σου κυνηγετική κολεξιόν χχαχαχα
Και μόνο που είναι sitka εγώ σού βάζω 9,7/10Παίρνω έγκριση από την επιτροπή ρουχισμού?
Σαν εταιρία ναιΠαίρνω έγκριση από την επιτροπή ρουχισμού?
Μέγια καλοφορεταΠαίρνω έγκριση από την επιτροπή ρουχισμού?
Ε δεν έχουμε κρύα μωρέ μόνο πρωί πρωί η όταν φυσάει πολύ βοριάς για αυτό τα πήραΣαν εταιρία ναι
Σαν μοντέλο όχι αχαχαχαχ
ΔεκτόΕ δεν έχουμε κρύα μωρέ μόνο πρωί πρωί η όταν φυσάει πολύ βοριάς για αυτό τα πήρα
Μην τα πάρει κανένας παιδιά τρελά σκουπίδιαΠαίρνω έγκριση από την επιτροπή ρουχισμού?
Για τα Sitka λες?Μην τα πάρει κανένας παιδιά τρελά σκουπίδια
Δεν έχεις καθόλου γκριπ στο οπλο γλιστράει λες και τα βουτήξες στο λάδι έτσι μου έρχετε να τα βουτήξω στην σικαφλεξ
Ναι δυστυχώςΓια τα Sitka λες?