παρτε φυσιγγια παιδια, αυτοι εχει δεν εχει πουλια καθε χρονο μολις πλησιαζουν τα χριστουγεννα σου λενε ανεβηκε το μολυβι και τα ανεβαζουνε οτι θελουν κανουν ,αλλα εχει να πεσει ρουμελιωτης και φαντομ και κενταυρος φετος που θα αρχισουν την γκρινια παλι και θα κατηγορουνε δεξια αριστερα παλι.[ας προσεχαν ,ας ριξουν της τιμες!]
Και ο Καραμανίδης έριξε το σκοπευτικό του στα 5.20. Από τους λίγους που κατάλαβαν το λάθος του και μείωσε πάλι τις τιμές. Να τα λέμε και αυτά! Το θέμα βέβαια είναι όλοι οι κυνηγοί να μάθουν το παιχνίδι που παίζουν οι "επαγγελματίες" και να μην ξεχνούν αυτούς που μας στέκονται!παρτε φυσιγγια παιδια, αυτοι εχει δεν εχει πουλια καθε χρονο μολις πλησιαζουν τα χριστουγεννα σου λενε ανεβηκε το μολυβι και τα ανεβαζουνε οτι θελουν κανουν ,αλλα εχει να πεσει ρουμελιωτης και φαντομ και κενταυρος φετος που θα αρχισουν την γκρινια παλι και θα κατηγορουνε δεξια αριστερα παλι.[ας προσεχαν ,ας ριξουν της τιμες!]
Καλημέρα στην ομάδα....θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει βγάλει προσφαρα με 6 ευρώ το κουτί 32γρ ο oscar gold θα την ξέρετε πιστευω την εταιρεία....Έχει κατάστημα δικό τ στη Σπύρου Λούη 23 στ Μαρούσι....Δεν ξέρω από ποιότητα τι λένε αλλα αν θέλει κάποιος κ ενδιαφεται ας τ ψαξει.....θα τ δοκιμασω σύντομα παντως
φιλε για περπατιτα τσχλας με αυτα τα τσοκαρισματα που εχεις παιξε με σκοπευτικα σκητ 24 γρ με 28γρ 9ν αν θες μεσοταπα μεζο 28γρ9,5ν κ το 30 αρι που εχει αναμικτο 9/10 τραβανε μια χαρα μην τα φοβασε τα υποληπα πολυ ακριβα να καιγονται στα περπατιτα τσιχλαςΠρος το παρών βάζω πρώτο φυσιγγι mezzo 32 8/9 με 4* και δεύτερο torso διασποράς με 2*.
Κάποια φάση πήρα 2-3 κουτιά διασποράς του δορκα.
Για καποιο λόγο όλα τα πουλιά πέφταμε ζωντανά από σχετικά μικρές έως μεσαίες αποστάσεις.
Και δεν έγινε μια δυο φορές να το θεωρησω τυχαίο.
Έγινε πολλές φορές την ίδια ημέρα και σε μένα και στο φίλο που κυνηγούσαμε παρέα.
Η ημέρα ξεκίνησε με κρύο και υγρασία.
Όσο περνούσε η ώρα βέβαια και έβγαινε ο ήλιος ζεσταίνε η ατμόσφαιρα.
Επηρεάζει τόσο πολύ η υγρασία;;;
Ναι για το νιτρο λεω....κ το γνωρίζω ότι την εχει καιρο απλα διάβασα γ τις τιμές π φαινόντουσαν κ είπα κ εγώ αυτό π ειδα στον oscarΘοδωρή για τα νίτρο λες, την έχει την προσφορά πολύ καιρό. Απλά όπως έχω ξαναπεί είναι νέο φυσίγγι και θέλει δοκιμές και υπομονή από όσους το ρίξουν. Ο oscar βγάζει γενικά πολύ καλά φυσίγγια.
Εκεί στου Καλκατζάκου την παλεύουν???? Μέσα σ ένα βράδυ ανεβάσαν τις τιμες?!! 20 λεπτά πάνω τα lampro sporting και 30 τα express!!! Α ρε μαύρο ρε!!!
ναι ρε φιλε ..κραζαμε απο εχθες..και εγω απο σποντα μπηκα και το ειδα..Εκεί στου Καλκατζάκου την παλεύουν???? Μέσα σ ένα βράδυ ανεβάσαν τις τιμες?!! 20 λεπτά πάνω τα lampro sporting και 30 τα express!!! Α ρε μαύρο ρε!!!
Αυτό ακριβώς έγραψα για τα sporting στο θέμα για τα φυσίγια του Ρουμελιώτη που ρωτάει ο Περικλής και ο Περικλής το είχε επισημάνει χθες για τα expresss... Είπαμε κοροϊδία... Ούτε απέξω μην περνάτε!!!
Περικλή γράφαμε παράλλληλα...ναι ρε φιλε ..κραζαμε απο εχθες..και εγω απο σποντα μπηκα και το ειδα..
ρουμελιωτη θα ακουνε και θα κλαινε
Εκεί στου Καλκατζάκου την παλεύουν???? Μέσα σ ένα βράδυ ανεβάσαν τις τιμες?!! 20 λεπτά πάνω τα lampro sporting και 30 τα express!!! Α ρε μαύρο ρε!!!
Ελεύθερη αγορά αυτοί...ελεύθερη βούληση εμείς, να επιλέξουμε και να τιμήσουμε αυτούς που μας σέβονται...Ελεύθερη αγορά σου λέει και όσο θέλω πουλάω.
Δεν έχουν ανάγκη αυτοί φίλε ....
Δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεννοούνται κιόλας...Και στο ehunter στα lambro (καφέ, μπλε, biturbo κτλ) που έτυχε να συγκρατώ τιμές, βλέπω στο site πως έχει αυξήσεις μέσα σε μια βδομάδα (μπορεί και λιγότερο, απλά εγώ έχω τόσο να μπω) 50 λεπτά και είναι ολόιδιες με του Καλκατζάκου πλέον...
άλλη τιμή σε νέα παραγγελία ή νέα κοροϊδία;
Φίλε Βασίλη αυτό μου πέρασε και εμένα από το μυαλό... Ή σιωπηρά κάποιος κάνει το signaling και οι άλλοι ακολουθούν...Δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεννοούνται κιόλας...