Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έχει κανείς άποψη για τα jordan 32 τα κόκκινα? Με τι είναι γεμισμένα και πού αποδίδουν? Είναι ακριβά αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παλιά είχα ρίξει κάτι κουτάκια.. κ αυτό που είδα είναι ότι σε υγρασία είχα ζωντανά με αιματα..σε καλό καιρό μια χαρά τα πηγεναν..
Εδώ κ πολλά χρόνια γεμίζονται με aquilla..

Έχει κανείς άποψη για τα jordan 32 τα κόκκινα? Με τι είναι γεμισμένα και πού αποδίδουν? Είναι ακριβά αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Βασίλη είχα πάρει πέρυσι ένα κουτί και το έριξα πριν τα Χριστούγεννα πάνω στο Δίστομο . Μια χαρά δούλευε με καθαρά σκοτωματα , νομίζω γαλλική πυριτιδα εχει , αν μπορώ να βρω ένα αρνητικό αυτό ειναι μονο η τιμή , για τσίχλα .

Τα Jordan κόκκινα ειναι γεμισμένα με Aquila ... πολυ καλό φυσιγγι, για νορμαλ καιρούς ... για πιο ακραίες καταστάσεις πας στο Jordan μπλε, παλιά με JK6 και πλεον με CH6... αυτό ειναι το καλό με τον Ιορδάνογλου, λίγοι σχετικά τύποι φυσιγγίων με ξεκάθαρη πρόταση ανα καιρό και θήραμα ... σχετικά ακριβά αλλά με σταθερότητα δοσολογίας και άριστων υλικών o_O
Φετινές προμήθειες ....

Last edited:
Σήμερα έβαλα μερικά στη ζώνη και τα πήγα μια βόλτα μέχρι το Καπανδριτη για καφέ o_O
Ακούσαμε μια τσιχλίτσα πιασμένη σε ενα ρέμα .... μέχρι εκεί ...
Αρκετές καρακαξες στον ορίζοντα , μια λιγότερη με ενα ντουμπλέ...
Παύλο αν θυμάμαι καλά γιατι τα πήρα τέλος Ιουλίου , στην κούτα μου τα άφησε 6,5 τα κόκκινα και 7,5 τα μπλε ...

Εκεί στου Καλκατζάκου την παλεύουν???? Μέσα σ ένα βράδυ ανεβάσαν τις τιμες?!! 20 λεπτά πάνω τα lampro sporting και 30 τα express!!! Α ρε μαύρο ρε!!!
Και να ήταν μόνο αυτό το θέμα καλά θα ηταν...Δεν θέλω να επεκταθω περισσότερο πάντως σταμάτησα να ψονιζω από εκεί.Υπαρχουν τελικά και άλλα "μαγαζάκια" πιο "ανθρώπινα".

Και να ήταν μόνο αυτό το θέμα καλά θα ηταν...Δεν θέλω να επεκταθω περισσότερο πάντως σταμάτησα να ψονιζω από εκεί.Υπαρχουν τελικά και άλλα "μαγαζάκια" πιο "ανθρώπινα".
Και γω δεν ξαναπατάω εκεί!!!! Το μόνο καλό που μας προσφέρει με την συμπεριφορά τ....να γνωρίσουμε επαγγελματίες Ανθρώπους στις γειτονιές μας!!!!

Και γω δεν ξαναπατάω εκεί!!!! Το μόνο καλό που μας προσφέρει με την συμπεριφορά τ....να γνωρίσουμε επαγγελματίες Ανθρώπους στις γειτονιές μας!!!!

Μιας και το αναφέρατε, αν και πιστεύω πως πολλά από τα τελευταία μηνύματα πρέπει να τα μεταφέρουν οι υπεύθυνοι στα thread με τους εμπόρους, θα πω πως και εγώ είμαι στο club... Αν και παλιά ψώνιζα πολύ από εκεί, τώρα καθόλου... Ναι έχει σχεδόν τα πάντα ετοιμοπαράδοτα, με τεράστια ποικιλία, σε κομβικά σημεία, αλλά είναι μακράν ο χειρότερος έμπορος ως συμπεριφορά... Οι τιμές είναι πταίσμα... Μπορεί να πάρεις όπλο ή να κάνεις μαζεμένη αγορά 2000€ και αν τους πεις φεύγοντας αφού έχεις πληρώσει θέλω και μια βίδα ή ένα φυσίγγι αδρανείας να σε βάλει να το πληρώσεις... Ήμαρτον...

Μπορεί να πάρεις όπλο ή να κάνεις μαζεμένη αγορά 2000€ και αν τους πεις φεύγοντας αφού έχεις πληρώσει θέλω και μια βίδα ή ένα φυσίγγι αδρανείας να σε βάλει να το πληρώσεις... Ήμαρτον...
.very shoked..very shoked.
Κριμα την ιστορία που έχει το κατάστημα..φαντάζομαι δεν θα δίνει τίποτα δώρο με την αγορά του οπλου όπως κάνουν οι άλλοι..

.very shoked..very shoked.
φαντάζομαι δεν θα δίνει τίποτα δώρο με την αγορά του οπλου όπως κάνουν οι άλλοι..

Σε δυο όπλα που έχω πάρει (το ένα 1.250€ και το άλλο 2.500€) από εκεί δεν μου έδωσαν ούτε καρφίτσα... Πλήρωσα αντίθετα και τα φυσίγγια αδρανείας (9€) τη μια φορα και την άλλη ένα λευκό στόχαστρο (2,5€) ....

Last edited:
Συμφωνώ σε πόλα από αυτά που ειπώθηκαν για το συγκεκριμένο μαγαζί...
Αλλά για να είμαι δίκαιος σε αγορά οπλου πριν κάποιο διάστημα μου έκανε δώρο 2 κουτιά φυσσιγια,και όταν πήγα να πάρω αλλά 2 και να τα πληρώσω... Δεν με αφησε... (Το αφεντικό).
Σίγούρα δεν είναι ένα μαγαζι που θα πας θα κάτσεις...θα πεις καμια βλακεία... Και στο τέλος θα παρεις και ένα κουτί φυσσιγια απλά για να ψωνισεις κάτι.
Είναι σαν ένα οργανωμένο super market.

Και της nsi η σπεσιαλ σειρά (ορτικι) με 31γρ και s4 διβασικη καθώς και μάλλινη τάπα νομίζω ότι είναι στην κατηγορία σου.Αλλα αυτό το φυσιγγι που ψάχνεις θα το πληρώσεις αναγκαστικά.
γεμηζω το ιδιο ακρυβος με cx2000 s4 1,45 Χ31 συγκετρωτηρα ZMN-21 αστερι στα 56,5, και το ιδιο με ρελιαστο σε καλυκα 65αρι με κουβερ και μαληνη στα 60 κλεισμενο , καθος το ιδιο ρελιαστο σε χαρτηνο με καλυκα 70αρι στα 65 κλεισμενο , ΟΛΑ πολυ καλα

μόλις παρέλαβα τα αντιαεροπορικά,,,περισσότερα αργότερα πάω να ξεραθώ

IMG-20181018-113322.jpg

Παύλο καλόριχτα!
Τα έχεις δοκιμάσει τα συγκεκριμένα;
Πάντως τα CSB-1 και τα Sporting θερίζουν!
Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.
Τα F32 και αυτά καλά φυσίγγια στα σκοτώματα αλλά δεν τα έχω βρει ακόμα καλά μαζί τους σκοπευτικά.

Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για τα φυσίγγια lampro tordo 30gr κίτρινα.
Απλά εξαιρετικά! Έριξα αρκετά σήμερα και σημειώστε ότι το πρωί είχε 2 βαθμούς.......αργότερα ζέστανε πήγαν εξίσου καλά ......άμεσες καταβολές και καθόλου αίμα....... Άνοιξα ένα και η πυρίτιδα είναι D20 αλλά μάλλον η D20 V γιατί το βάρος της ήταν 1,45 gr οπότε πιστεύω είναι χ28 .....και το καψυλι 686.....Όπως και να χει μπράβο τους !!!!

Status
Not open for further replies.
Back