Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
καλησπερα
αλλαξα τα percosso στον παρδαλακη μεσω τ διαμαντη τον οποίο ευχαριστω και απο δω προτιμησα να παω στα oscar πηρα αρκετα κοκινα και μαυρα και 2 κουτια μπλε σε 8 και 9 τα εχει ριξει καποιος;
Και πιά percosso!!! τα παλιά( μπλέ σκουρο κουτί) σε Νο7, που είναι ακόμα πιο καλά από τα νέα:D
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περάσει να πάρει,σε καλύτερη τιμή.Πέντε κουτιά είναι....
fly9ULc.jpg

και τα ΟΣΚΑΡ του φίλου Παναγιώτη:
pugelnk.jpg

Καλόριχτα!!!

Έτυχε σήμερα να ρίξω λίγα κόκκινα 33αρια του Ζώτου σε μια μέρα που είχε αρκετή υγρασία!είδα εξαιρετικές καταβολές,άμεσες και χωρίς καθόλου αίματα!
Από ανάκρουση πως το είδες;Από ότι θυμαμαι πρεπει να "δαγκωνει" λίγο...

Η

Ηλια με τι όπλο τα εριξες;
Ένα είναι το αυτογεμες που μου έχει πάρει την καρδια.love.
Από ανάκρουση πως το είδες;Από ότι θυμαμαι πρεπει να "δαγκωνει" λίγο...
Ακόμα και εγώ που γουστάρω ζωηρό φυσιγγακι,μου έκανε εντύπωση!

καλησπερα
αλλαξα τα percosso στον παρδαλακη μεσω τ διαμαντη τον οποίο ευχαριστω και απο δω προτιμησα να παω στα oscar πηρα αρκετα κοκινα και μαυρα και 2 κουτια μπλε σε 8 και 9 τα εχει ριξει καποιος;
Οοοοοοοταν ριξεις κανενα πες μας να μαθουμε και μεις φιλε.bye2.

Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για τα φυσίγγια lampro tordo 30gr κίτρινα.
Απλά εξαιρετικά! Έριξα αρκετά σήμερα και σημειώστε ότι το πρωί είχε 2 βαθμούς.......αργότερα ζέστανε πήγαν εξίσου καλά ......άμεσες καταβολές και καθόλου αίμα....... Άνοιξα ένα και η πυρίτιδα είναι D20 αλλά μάλλον η D20 V γιατί το βάρος της ήταν 1,45 gr οπότε πιστεύω είναι χ28 .....και το καψυλι 686.....Όπως και να χει μπράβο τους !!!!
Με κρύο.... ακόμα και με μείον... τρομερό φυσιγγι. Λίγο με την αυξημένη υγρασία ένα πολυ μικρό θεματακι.

Έτυχε σήμερα να ρίξω λίγα κόκκινα 33αρια του Ζώτου σε μια μέρα που είχε αρκετή υγρασία!είδα εξαιρετικές καταβολές,άμεσες και χωρίς καθόλου αίματα!
Βαρύ για τσίχλα ...και σε τιμή αλλά και σε συμπεριφορά....
Το 30ρι του είναι τοπ για τσιχλα

Καλημέρα παίδες.... ...θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχετε δοκιμάσει κάποιοι από εσάς το lampro royal 29,5 gr με ς4 ρελιαστο???? Θα ήθελα τη γνώμη σας και αν γνωρίζετε σε τι νούμερα βγαίνει ,γιατί δεν το έχω εντοπίσει ακόμη σε μαγαζί στην περιοχή μου!

Status
Not open for further replies.
Back