D
DrV
Κάπου στο δεκαρικο αν θυμάμαι καλά
Γιατι όχι κ σε μπεκατσα αφού έχεις τα κατάλληλα οπλα...Σε ν5,7 1/2,9 βγαινει..Συμφωνώ ότι είναι ακριβό ,δεν το θέλω για τσίχλες το θέλω για δίκανο πέρδικα και φασα
Αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι δεν ειναι εμπορικο και οτι κανουν αγγαρεια που το βγαζουν για λιγους "βαρεμενους" μονο.Μα αν το ειχατε σε φυσιολογικη τιμη θα το αγοραζαν πολλοι τους λες εσυ.Δεν ειναι ετσι σου λενε οι νομοι του εμποριου ειναι διαφορετικοι.Και μενουν ετσι τα πραγματα μεχρι τη στιγμη που ερχεται το γατονι και τολμαει να βαλει τα πραγματα στη σωστη αναλογια και μενουν οι δεινοσαυροι καγκελο!!εγω της φιλοσοφιας οτι ολα τα αλλα φυσιγγια αλλων εταιριων, στην ιδια κατηγορια με αυτο το φυσιγγι εχουν ακρυβοτερα, δεν την καταλαβενω με τιποτα , η συμφωνα με ποση καταναλοση εχει ενα μικρο διαμετρημα ανεβαζουμε και την αναλογη τιμη παλυ δεν την καταλαβενω αυτη την νωοτροπια . Ενω η λογηκη λεει οτι πρεπει να κοστολογητε αναλογα το κοστος και τον κοπο που φτιαχνετε ενα ειδος , τωρα ενα φυσιγγιο τον 29,5 γραμμαριων τι κοστος , και κοπο εχει για να φτιαχτη , που το μονο που διαφερη απο τα αλλα ειναι το ρελιαστο κλεισημο , και την πυρητηδα 2
λεπτα του ευρω ποιο ακρυβη, σε καθε φυσιγγι απο της αλλες ,και το τζαμακι 1 λεπτο και αυτο κοστος , που με τα λιγα γραμμαρια σκαγιων ισοφαρηζης το κοστος της πυρητηδας , και μην μου πει καπιος οτι το ρελιαζμα γηνετε με το χερι και ειναι μεγαλος κοπος , γιατι ξερω οτι γηνοντε με μηχανες
Συμφωνώ εγκρίνω και επαυξάνω.......την τρέλα μας εκμεταλλεύονται.......αυτήν πληρώνουμε.....στα διασποράς στα μάλλινο τάπα,γενικά σε ότι μας πλασάρουν ως εξειδικευμένο το ακριβοπληρωνουμε !!!! Τελικά βέβαια όλα πιστεύω είναι θέμα μάρκετινγκ...... Με ένα δύο φυσίγγια και τρία νούμερα σκάγια πχ 4-7-9 τα κυνηγάς όλα σε 30 έως 34 γραμμάρια ! Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλυμας...... Απλά έχουμε το σαράκι...... Δεν αντέχω ότι παράξενο βγαίνει το δοκιμάζω.....δυστυχώς!!!!!!εγω της φιλοσοφιας οτι ολα τα αλλα φυσιγγια αλλων εταιριων, στην ιδια κατηγορια με αυτο το φυσιγγι εχουν ακρυβοτερα, δεν την καταλαβενω με τιποτα , η συμφωνα με ποση καταναλοση εχει ενα μικρο διαμετρημα ανεβαζουμε και την αναλογη τιμη παλυ δεν την καταλαβενω αυτη την νωοτροπια . Ενω η λογηκη λεει οτι πρεπει να κοστολογητε αναλογα το κοστος και τον κοπο που φτιαχνετε ενα ειδος , τωρα ενα φυσιγγιο τον 29,5 γραμμαριων τι κοστος , και κοπο εχει για να φτιαχτη , που το μονο που διαφερη απο τα αλλα ειναι το ρελιαστο κλεισημο , και την πυρητηδα 2
λεπτα του ευρω ποιο ακρυβη, σε καθε φυσιγγι απο της αλλες ,και το τζαμακι 1 λεπτο και αυτο κοστος , που με τα λιγα γραμμαρια σκαγιων ισοφαρηζης το κοστος της πυρητηδας , και μην μου πει καπιος οτι το ρελιαζμα γηνετε με το χερι και ειναι μεγαλος κοπος , γιατι ξερω οτι γηνοντε με μηχανες
Καλημέρα στους φίλους.
Να ρωτήσω κάτι γιατί οι πιο πολλοί δουλεύουν ψιλά φυσίγγια και γνωρίζουν.
Επειδή δεν συμφέρει να ρίχνω φυσίγγια των 9-10 ευρώ στα μικρά παπια το απόγευμα η το πολύ πρωί που έρχονται πολύ κοντά , και η θερμοκρασία είναι πολύ ανεβασμένη για πολύ καλές πυριτιδες , π.χ εδώ και τα 32 γραμμάρια της πελαγκρι τα ΜΒ έχουν 8.50 ευρώ πολύ καλό φυσίγγι αλλα σε τιμή και στα γραμμάρια κ.λ.π δεν συμφέρει , έχει πολλά τετοια απλά έφερα ένα παράδειγμα.
Όπως έκανα έρευνα που βαρατε τσίχλες κ.λ.π στα φυσίγγια , που γράφετε εδώ στο φόρουμ είδα καλά λόγια για τα Τορτνο της λαμπρό τα 32 γραμμάρια και τα 30 γραμμάρια , είδα και της τιμές και είπα να πάω να δοκιμάσω να πάρω από ένα κουτί τώρα νουμερα ότι βρω από 7-8-9 .
Λέω τα λαμπρό γιατί δεν μπορώ να κάνω παραγγελία από μακριά κ.λ.π για πιο φτηνά και καλά , ότι βρίσκω εδώ γύρω μου λέω .
Τι άποψη έχετε ???
Δες τα Express του Δορκά σχετικά φθηνό φυσίγγι και πολύ καλό!
Έχει και σε 7άρι είναι ότι πρέπει για τα μαμζέρια.
Καλημέρα στους φίλους.
Να ρωτήσω κάτι γιατί οι πιο πολλοί δουλεύουν ψιλά φυσίγγια και γνωρίζουν.
Επειδή δεν συμφέρει να ρίχνω φυσίγγια των 9-10 ευρώ στα μικρά παπια το απόγευμα η το πολύ πρωί που έρχονται πολύ κοντά , και η θερμοκρασία είναι πολύ ανεβασμένη για πολύ καλές πυριτιδες , π.χ εδώ και τα 32 γραμμάρια της πελαγκρι τα ΜΒ έχουν 8.50 ευρώ πολύ καλό φυσίγγι αλλα σε τιμή και στα γραμμάρια κ.λ.π δεν συμφέρει , έχει πολλά τετοια απλά έφερα ένα παράδειγμα.
Όπως έκανα έρευνα που βαρατε τσίχλες κ.λ.π στα φυσίγγια , που γράφετε εδώ στο φόρουμ είδα καλά λόγια για τα Τορτνο της λαμπρό τα 32 γραμμάρια και τα 30 γραμμάρια , είδα και της τιμές και είπα να πάω να δοκιμάσω να πάρω από ένα κουτί τώρα νουμερα ότι βρω από 7-8-9 .
Λέω τα λαμπρό γιατί δεν μπορώ να κάνω παραγγελία από μακριά κ.λ.π για πιο φτηνά και καλά , ότι βρίσκω εδώ γύρω μου λέω .
Τι άποψη έχετε ???
ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ τα φυσιγγια στι θεσσαλονικη 1ευρο κ διαφορα απο αθηνα το ιδιο κ εδω στα Γιαννενα
ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος ΚωσταΆι στο καλό και νόμιζα ότι την είχαμε μονοπώλιο την ακρίβεια