Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για τα φυσίγγια lampro tordo 30gr κίτρινα.
Απλά εξαιρετικά! Έριξα αρκετά σήμερα και σημειώστε ότι το πρωί είχε 2 βαθμούς.......αργότερα ζέστανε πήγαν εξίσου καλά ......άμεσες καταβολές και καθόλου αίμα....... Άνοιξα ένα και η πυρίτιδα είναι D20 αλλά μάλλον η D20 V γιατί το βάρος της ήταν 1,45 gr οπότε πιστεύω είναι χ28 .....και το καψυλι 686.....Όπως και να χει μπράβο τους !!!!
Φέτος τα πήρες και αν, ναι, ξέρεις αν είναι φετινή φουρνιά;

Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για τα φυσίγγια lampro tordo 30gr κίτρινα.
Απλά εξαιρετικά! Έριξα αρκετά σήμερα και σημειώστε ότι το πρωί είχε 2 βαθμούς.......αργότερα ζέστανε πήγαν εξίσου καλά ......άμεσες καταβολές και καθόλου αίμα....... Άνοιξα ένα και η πυρίτιδα είναι D20 αλλά μάλλον η D20 V γιατί το βάρος της ήταν 1,45 gr οπότε πιστεύω είναι χ28 .....και το καψυλι 686.....Όπως και να χει μπράβο τους !!!!
Τα δουλευω χρονια εξαιρετικα φυσιγγια, με ελαχιστη ανακρουση, Εκτος απο τα τσιχλοκοτσυφα, τα χρησιμοποιω σε περδικες κ αγριοπεριστερα!
Με πολυ υγρασια εχουν προβλημα, αλλα κατεβαινης ενα νουμερο σκαγι και ο.κ!

Φέτος τα πήρες και αν, ναι, ξέρεις αν είναι φετινή φουρνιά;
Το μαγαζί που τα πήρα τα έφερε προ ημερών.....οπότε λογικά είναι φετινή παρτίδα! Φίλε με εντυπωσίασαν! Είχα και NSI gm3 fast όπως και το OK και το λαμπρό μου άρεσε πιο πολύ......έριξα 7 κουτιά σε τρεις μέρες και τα χάρηκα!

Είχα και NSI gm3
Εγώ το καταχάρηκα πέρυσι το συγκεκριμένο
Απίθανο, με ακαριαία σκοτώματα.
Μου έχουν μείνει 3 κουτάκια ακόμα και έριξα και την Κυριακή.
Γι αυτό και λέω φέτος να πάρω του ρουμελιωτη τα gm3 να δοκιμάσω

Καλημέρα παίδες ! Έχετε δοκιμάσει κάποιοι το lsmpro tordo mrzzo 30 gr??? Αν ναι θα ήθελα τις εντυπώσεις που αποκόμισατε .......... Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αντίστοιχο με συγκεντρωτηρα και θα ήθελα να δοκιμάσω και το μεζο που είναι 9-10 ανάμεικτο σε κυνήγι μπεκατσας με ελαφρύ ανοιχτό δίκανο. Εκ των προτέρων σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!!!

Καλημέρα παίδες ! Έχετε δοκιμάσει κάποιοι το lsmpro tordo mrzzo 30 gr??? Αν ναι θα ήθελα τις εντυπώσεις που αποκόμισατε .......... Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αντίστοιχο με συγκεντρωτηρα και θα ήθελα να δοκιμάσω και το μεζο που είναι 9-10 ανάμεικτο σε κυνήγι μπεκατσας με ελαφρύ ανοιχτό δίκανο. Εκ των προτέρων σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!!!
Πολυ καλο Βαγγελη το ριχνω 2 χρονια στα περπατιτα τσιχλας κανει δουλεια σε μπεκατσα δεν ετυχε να το ριξω ακομα
το μονο κακο η τιμη του στα εδω μαγαζια

αυτό δεν έπρεπε να το λένε mezzo, μαύρος χάρος έπρεπε να το λένε :D:D;);)

το χρησιμοποιω στο baikal που εχω σταθερα τσοκ στην 3αρα κανη,εμεινα απολυτα ικανοποιημενος,το μονο που με ξενιζει ειναι η τιμη του

Alectoris Special 33gr με την καινούργια γόμωση
Imperial 32 Καρδαρά
Imperial 28gr Καρδαρά ή γνήσιο ; θα δείξει - όπως και να έχει ευχαριστώ τον Outlander για την χορηγία ;)
Fantom 32gr Διασποράς Α1

ένα ένα θα τα δούμε αναλυτικά τις επόμενες ώρες !

IMG-20181025-121052.jpg

Alectoris Special 33gr με την καινούργια γόμωση
Imperial 32 Καρδαρά
Imperial 28gr Καρδαρά ή γνήσιο ; θα δείξει - όπως και να έχει ευχαριστώ τον Outlander για την χορηγία ;)
Fantom 32gr Διασποράς Α1

ένα ένα θα τα δούμε αναλυτικά τις επόμενες ώρες !

IMG-20181025-121052.jpg
Ανυπομονω.bravo..exciting.

καλησπερα
αλλαξα τα percosso στον παρδαλακη μεσω τ διαμαντη τον οποίο ευχαριστω και απο δω προτιμησα να παω στα oscar πηρα αρκετα κοκινα και μαυρα και 2 κουτια μπλε σε 8 και 9 τα εχει ριξει καποιος;

Παναγιώτη φέρνουν οscar στη Χίο?

Δεν άντεξα σήμερα και πήρα ένα κουτί lambro demi 5-0 55βολια τα οποία δεν είχα βρει πουθενά... Προορίζουν για κάτι άλλο που δεν βρήκα στο κατάστημα
Έχω σκοπό να κάνω χαρτόνια. Τα χειρότερα δοκιμάσεις κάποιος?
Τα ειχα δοκιμασει και δεν μου αρεσαν καθολου

Status
Not open for further replies.
Back