Καλά εννοείται δεν έχουν ανάγκη.....αλλά με το που μπένει ο τσιχλομήνας...μπάμ στις τιμές!!! Ούτε εμεις τους εχουμε ανάγκη πλέον!!!Ελεύθερη αγορά σου λέει και όσο θέλω πουλάω.
Δεν έχουν ανάγκη αυτοί φίλε ....
Καλά εννοείται δεν έχουν ανάγκη.....αλλά με το που μπένει ο τσιχλομήνας...μπάμ στις τιμές!!! Ούτε εμεις τους εχουμε ανάγκη πλέον!!!Ελεύθερη αγορά σου λέει και όσο θέλω πουλάω.
Δεν έχουν ανάγκη αυτοί φίλε ....
Καλά ο Μανδηλαράς επειδή τον παρακαλουθώ καιρό τωρα και τον συγκρίνω με τον Καλακ.....δεν παίζει να μην συνεννοούνται!!!Φίλε Βασίλη αυτό μου πέρασε και εμένα από το μυαλό... Ή σιωπηρά κάποιος κάνει το signaling και οι άλλοι ακολουθούν...
Οι τιμές είναι ίδιες ακριβώς μέχρι και στο λεπτό σε διαφορετικές μάρκες και κατασκευαστές!
ειναι και πολυ καλο παιδι ρε συ....Εγω 4-5 φορες εχω παει στο μαγαζι του και ειναι πολυ καλος τυπακος...μπραβο τουΓια να λέμε και για τους καλούς, ο Παρδαλάκης είναι σχεδόν παντού φθηνότερος και τους ρίχνει έως και 1€ διαφορά σε κάποια φυσίγγια...
ειναι και πολυ καλο παιδι ρε συ....Εγω 4-5 φορες εχω παει στο μαγαζι του και ειναι πολυ καλος τυπακος...μπραβο του
εννοειται οτι αυτο γινεται,ειδη εχει πεσει συρμα για να ανεβουνε τα χριστουγεννα και αλλο η τιμες.Δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεννοούνται κιόλας...
εννοειται οτι αυτο γινεται,ειδη εχει πεσει συρμα για να ανεβουνε τα χριστουγεννα και αλλο η τιμες.
ειναι και πολυ καλο παιδι ρε συ....Εγω 4-5 φορες εχω παει στο μαγαζι του και ειναι πολυ καλος τυπακος...μπραβο του
Γι'αυτό το λέω και το τονίζω,να ψωνίζουμε από μικρά παραδοσιακά μαγαζιά,που είναι και οι ίδιοι κυνηγοί και μπορούν να καταλάβουν τον άλλο απόλυτα. Αυτό που θα σου πούνε και θα σου προτείνουν, θα είναι και από προσωπική εμπειρία,άσχετα αν λέγεται Παρδαλάκης, Μητσάκος κλπ.Και έμπορος με την καλή έννοια που πηγάζει από το ότι είναι καλο παιδί... Και φθηνός είναι, και εξυπηρετικός σχετικά με ό,τι έχει και θυμάται πελάτες και κάνει τα πάντα να σου βρει αυτό που θες αν δεν το έχει...
Στο παρόν θέμα συζητάμε για γνώμες φυσιγγίων και όχι αποκλειστικά για τις τιμές που έχει κάποιος επαγγελματίας. Συνδυαστικά ναι, ξεχωριστά όχι όμως! Επειδή δεν υπάρχει θέμα όπου να κρίνουμε τους επαγγελματίες αν θέλετε ανοίξτε ένα τέτοιο θέμα να το συζητήσουμε εκεί. Πληροφοριακά θα σας πρότεινα να το κάνετε αφού επικοινωνήσετε με τον εν λόγο επαγγελματία. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να συμμετέχει και ο ίδιος ώστε να μας ενημερώνει για το κατάστημα του...τι γνωμη εχετε σε τιμες απο το καταστημα της Mπαλασκου Eυφροσυνης , γιατι εγω της ειδα καλες και ειναι και εξηπερητηκο μαγαζι με πολλες γνωσες ο Στεφανος και ενημεροσης προς ολους
Ετσι όπως τις βλέπω στη φώτο και γνωρίζοντας την "πορεία" του συγκεκριμένου φυσιγγίου...
Τα παλιά έχω κυνηγήσει Παναγιώτη (με τον κάλυκα RWS), τα καινούρια δεν τα έχω δοκιμάσει για να έχω άποψη και να μπορώ να τα συγκρίνω...αυτά με το παλιό καλυκα θερίζαν,μαλον σπυρο ισχύει και εδω όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά ίσως άλλαξε η σύνθεση της πυρίτιδας όπως έχει συμβεί και με τόσες άλλες πάντως όπως έχω ξαναγραψει τα μεν με τα δε δεν έχουν καμία σχέση στο κυνηγι
Και της nsi η σπεσιαλ σειρά (ορτικι) με 31γρ και s4 διβασικη καθώς και μάλλινη τάπα νομίζω ότι είναι στην κατηγορία σου.Αλλα αυτό το φυσιγγι που ψάχνεις θα το πληρώσεις αναγκαστικά.Καλησπέρα outlander.
Νομίζω το φυσίγγια που ψάχνω είναι αυτό
https://www.kalkantzakos.com/Product/3220/sipe-fibre,-fusiggia-nsi-nobel-sport
Αλλά 11.20 το κουτί παραειναι ακριβα......