Από ένα Α υψόμετρο και πάνω ειδικά καλοκαίρι η μονοβασική είναι οκ .Διβασική και άγιος ο θεός
Σε κάμπο όμως κοντά σε ποταμιές η Αυγουστιάτικη πρωινή υγρασία είναι πρόβλημα .
Εκεί η Tecna σε 35 γρ ν.7 καθαρίζει
Από ένα Α υψόμετρο και πάνω ειδικά καλοκαίρι η μονοβασική είναι οκ .Διβασική και άγιος ο θεός
Ψυχραιμια και κοντακι=Τρυγονι.Αυτα μετρανε στην εναρξη.
Μια χαρα πεφτουν απο ΜΒ μεχρι Granular αμα τα βρεις φυσικα...
Μην λες τετοια γιατι διαβαζει και ο ΚωστηςΚαι βεβαια......με ολες τις πυριτιδες πεφτουν......ειπα για την sipe που ειναι διβασικη....και δεν ''μασαει'' απο καιρους!!!
Κ οι Bp ειναι εξισου κορυφαιες ΚωσταΕγώ ακούω διβασική....SIPE, TECNA, S4 κλπ....και μου έρχεται να ρίξω ακόμα και στον καφέ είναι χρόνια τώρα αυτή η αγάπη
Κ οι Bp ειναι εξισου κορυφαιες Κωστα
Εγώ ρίχνω Sipe κ στην ομελέτα αντί για πιπέρι.Εγώ ακούω διβασική....SIPE, TECNA, S4 κλπ....και μου έρχεται να ρίξω ακόμα και στον καφέ είναι χρόνια τώρα αυτή η αγάπη
+1000..... Η αφορμή που άρχισα να γεμίζω Άρη ήταν αυτές ή συνθήκες.Το πρωί πεφταν σα σύκα και μόλις ζεσταινε καλά δε μπορούσα να ταιριάξω φυσίγγια με τιποτα.Σωστός... Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν μιλάω για καύσωνα στην έναρξη εννοώ για Έβρο... Στο νότο δεν με είχε απασχολήσει ποτέ τι θα ρίξω στην έναρξη, στα λιοσπορα του Έβρου με την υγρασία κ τη θερμοκρασία στα κόκκινα η επιλογή φυσιγγίου είναι πολύ πιο ιδιαίτερη κ απαιτητική...
Από διάφορα φυσίγγια που είχα ρίξει στον Έβρο Αύγουστο, τόσο εγώ όσο κ η παρέα μου, φυσίγγια που τα είχα δοκιμάσει κατά καιρούς κ στα Σεπτεμβριανά τρυγονια με εξαιρετικά αποτελέσματα αυτά που είχαν την καλύτερη απόδοση ήταν τα sporting του Κενταύρου κ ένα φυσίγγι δικό μου με μβ32 στα 33 γρ που το ρίχνω πολλά χρόνια στα τρυγονια... Αυτό που είδα ήταν ότι όσο πιο αργό κ με χαμηλές πιέσεις είναι ένα φυσίγγι τόσο το καλύτερο για την πολύ ζέστη... Μιλάω για ακαριαίες καταβολές χωρίς φαίνομενα υπερδιατρησης...
Οπότε είμαι της άποψης ότι δεν μετράει ούτε η πυρίτιδα, ούτε το βάρος των σκαγιων... Μετράει μόνο το στήσιμο παντού κ πάντα...
Για μένα όχι... Το στήσιμο μετράει... Μπορεί απλά κάποιες να σε ικανοποιούν με λιγότερο ψάξιμο...Αρη σεβομαι την αποψη σου!!! Αλλα στην φουλ υγρασια....δεν μετραει το τι πυριτιδα θα χρησιμοποιησεις ??
Για μένα όχι... Το στήσιμο μετράει... Μπορεί απλά κάποιες να σε ικανοποιούν με λιγότερο ψάξιμο...
Λογικό... Απλά εγώ δεν θα έριχνα το φταίξιμο στη μβ36 αλλά στην ακατάλληλη συνταγή... με πάγο θα ήταν ενδεχόμενος τα αντίθετα αποτελέσματα όμως...ΟΚ. Σεβαστες ολες οι αποψεις.... και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....ετυχε με βροχαρια να με ''πουλησει''
η ΜΒ36 φορτωμενη στο 2Χ36.....και το θηραμα το κρατησε η SIPE με 34 γραμμαρια στους +5 βαθμους.
Απο τις ''νιλες'' μου μαθαινω.....και βεβαια σεβομαι και αυτο που λες....
Φίλοι παπιατζηδες πίνουν νερό στο όνομα της!βρε sipe και στα...μακαρόνια λέμε
Λογικό... Απλά εγώ δεν θα έριχνα το φταίξιμο στη μβ36 αλλά στην ακατάλληλη συνταγή... με πάγο θα ήταν ενδεχόμενος τα αντίθετα αποτελέσματα όμως...
Κλεινουμε τσοκ φιλε στην ζεστη , ανεβαινουν οι πιεσεις οσο ανεβαινει η θερμοκρασια κ το αντιστροφο , οσο ανεβαινουν τοσο σκορπαει η κατανομη , οσο πεφτουν τοσο σφιγγει+1000..... Η αφορμή που άρχισα να γεμίζω Άρη ήταν αυτές ή συνθήκες.Το πρωί πεφταν σα σύκα και μόλις ζεσταινε καλά δε μπορούσα να ταιριάξω φυσίγγια με τιποτα.
Λιπτον ειναι θεμα κατανομης , πυκνου τραυματος η αμεση καταβολη , κ οχι θεμα διατρησης , στο τρυγονι παντα , οι διβασικες σαν πιο θερμογονες αυξανουν σε θερμοκρασια μεγαλη , ακομα πιο πολυ τις πιεσεις κ καταλαβαινεις τι γινεται με την κατανομη , ο μαστορας διορθωνει οτι θελει αλλα ο κολιος τον αυγουστο ταιριαζειΑπό διάφορα φυσίγγια που είχα ρίξει στον Έβρο Αύγουστο, τόσο εγώ όσο κ η παρέα μου, φυσίγγια που τα είχα δοκιμάσει κατά καιρούς κ στα Σεπτεμβριανά τρυγονια με εξαιρετικά αποτελέσματα αυτά που είχαν την καλύτερη απόδοση ήταν τα sporting του Κενταύρου κ ένα φυσίγγι δικό μου με μβ32 στα 33 γρ που το ρίχνω πολλά χρόνια στα τρυγονια... Αυτό που είδα ήταν ότι όσο πιο αργό κ με χαμηλές πιέσεις είναι ένα φυσίγγι τόσο το καλύτερο για την πολύ ζέστη... Μιλάω για ακαριαίες καταβολές χωρίς φαίνομενα υπερδιατρησης...
Οπότε είμαι της άποψης ότι δεν μετράει ούτε η πυρίτιδα, ούτε το βάρος των σκαγιων... Μετράει μόνο το στήσιμο παντού κ πάντα...
Ακριβώς αυτό, (και μπράβο σου)Από διάφορα φυσίγγια που είχα ρίξει στον Έβρο Αύγουστο, τόσο εγώ όσο κ η παρέα μου, φυσίγγια που τα είχα δοκιμάσει κατά καιρούς κ στα Σεπτεμβριανά τρυγονια με εξαιρετικά αποτελέσματα αυτά που είχαν την καλύτερη απόδοση ήταν τα sporting του Κενταύρου κ ένα φυσίγγι δικό μου με μβ32 στα 33 γρ που το ρίχνω πολλά χρόνια στα τρυγονια... Αυτό που είδα ήταν ότι όσο πιο αργό κ με χαμηλές πιέσεις είναι ένα φυσίγγι τόσο το καλύτερο για την πολύ ζέστη... Μιλάω για ακαριαίες καταβολές χωρίς φαίνομενα υπερδιατρησης...
Οι μονοβασικές ή έστω τροποποιημένες για να δουλέψουν στην υγρασία θέλουν αύξηση βάρους σκαγιώνΑρη την φορτωσα για την υγρασια....για να δω τι ''ψαρια'' πιανει....εν γνωση μου ειχα SIPE δευτερο φυσιγγιο....
και στο 1,90-95 να την ειχα....παλι θα πουλαγε λογω υγρασιας....αυτο πιστευω.
Για να καταλάβουμε όλοι μας δίδω την δοσολογία CSB 1 CX 2000 1.70 X32 Z2M 21 6 * 57.50Ακριβώς αυτό, (και μπράβο σου)