Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Φιλε Λαμπη , η ΜΒ36 στο 2Χ36+1,5 αλευρι- Ν4 -drago και 686 - 56,5 - 56,5 ειναι ενα σεταπ που δουλευω
σχεδον και στους μηδεν βαθμους ( +2 ) μεχρι και +13 χωρις κανενα προβλημα. Στους μειον βαθμους βαζω CX2000.
Βαρδα απο φουλ υγρασια......το να το ''φορτωσω'' στο 2,05Χ39 η στο 2,10Χ40 Δεν θα το κανω ποτε....το εχω
δοκιμασει σε μαγκνουμ καλυκα....Για ποιο λογο ?? Στην υγρασια δουλευω διβασικες....και ξερω οτι δεν θα
με πουλησουν ΠΟΤΕ.....τοσο απλα.

Οταν εχει πολυ υγρασια εκει που θελουμε να κυνηγησουμε,περνουμε εναν κουβα νερο και μουλιαζουμε
τα φυσιγγια απο βραδυς,συνηθιζουν την υγρασια και το πρωι κυνηγαμε κανονικα χωρις κανενα θεμα!!

Οι μονοβασικές ή έστω τροποποιημένες για να δουλέψουν στην υγρασία θέλουν αύξηση βάρους σκαγιών

Για να καταλάβουμε όλοι μας δίδω την δοσολογία CSB 1 CX 2000 1.70 X32 Z2M 21 6 * 57.50
Αυτή είναι μια μονοβασική πυρίτιδα που μ'αυτή την δοσολογία από 15 β.+ σε συνθήκες υγρασίας μέχρι 50% πάει πολύ καλά.
Απο 50+% αρχίζουν τα ζόρια .
Πώς θα την μετάτρεπες φίλε για να δουλέψει σε πολλή υγρασία και ζέστη ;
Ευχαριστώ
Θες να σου πω εγώ που με αυτήν κυνηγάω στον τόπο μου που η υγρασία δεν πέφτει κάτω από 70-75%;;;;;;

Οι μονοβασικές ή έστω τροποποιημένες για να δουλέψουν στην υγρασία θέλουν αύξηση βάρους σκαγιών

Για να καταλάβουμε όλοι μας δίδω την δοσολογία CSB 1 CX 2000 1.70 X32 Z2M 21 6 * 57.50
Αυτή είναι μια μονοβασική πυρίτιδα που μ'αυτή την δοσολογία από 15 β.+ σε συνθήκες υγρασίας μέχρι 50% πάει πολύ καλά.
Απο 50+% αρχίζουν τα ζόρια .
Πώς θα την μετάτρεπες φίλε για να δουλέψει σε πολλή υγρασία και ζέστη ;
Ευχαριστώ
Πω!!! Συγνώμη λάθος μπαρουτη διάβασα φίλε μου, χίλια συγνώμη

Θες να σου πω εγώ που με αυτήν κυνηγάω στον τόπο μου που η υγρασία δεν πέφτει κάτω από 70-75%;;;;;;

Φιλε Αρη ,,,,,,70 -75 % υγρασια για τα νησια , ειναι κατι πολυ συνηθισμενο.....οταν μιλαω για υγρασια
εννοω 90 εως 100%....να γινεσαι μουσκεμα και εσυ και το οπλο. ;)

Φιλε Αρη ,,,,,,70 -75 % υγρασια για τα νησια , ειναι κατι πολυ συνηθισμενο.....οταν μιλαω για υγρασια
Συχνό φαινόμενο Νικόλα μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές μέχρι τις 8-9 να περνώ από ανηλιαγα με ασφακα και να γίνεται το παντελόνι μούσκεμα? Εκεί παραδέχομαι την tecna ζέστη και υγρασία στο φουλ αλλά αυτή εκεί, εμπορικά φυσίγγια της NS .

Μέσα στο σπίτι τον Γενάρη έχω 100% στον αφυγραντήρα, άστο φίλε, και όλα τα σπίτια με θέμα στο ταβάνι, απλά όταν μια μπαρουτη την παίξεις, όλα τα κάνει

Οταν εχει πολυ υγρασια εκει που θελουμε να κυνηγησουμε,περνουμε εναν κουβα νερο και μουλιαζουμε
τα φυσιγγια απο βραδυς,συνηθιζουν την υγρασια και το πρωι κυνηγαμε κανονικα χωρις κανενα θεμα!!
.wash. μετά το μούλιασμα τα πιάνεις κ με μανταλάκια στο μπαλκόνι...;;

Μέσα στο σπίτι τον Γενάρη έχω 100% στον αφυγραντήρα, άστο φίλε, και όλα τα σπίτια με θέμα στο ταβάνι, απλά όταν μια μπαρουτη την παίξεις, όλα τα κάνει
Tί μπαρούτι μονοβασικές δουλεύεις Άρη .......αν επιτρέπεται ??

Εσύ φέτος θα δόσεις λόγο δίπλα μου στη γκιόλα....αν δν δω δν θα πιστέψω....

Συχνό φαινόμενο Νικόλα μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές μέχρι τις 8-9 να περνώ από ανηλιαγα με ασφακα και να γίνεται το παντελόνι μούσκεμα? Εκεί παραδέχομαι την tecna ζέστη και υγρασία στο φουλ αλλά αυτή εκεί, εμπορικά φυσίγγια της NS .

Εχω πολλα χρονια να αγορασω φυσιγγια εμποριου. Δεχομαι αυτο που λες....ασφαλως και εχεις κανει
την ερευνα σου!!!!

Status
Not open for further replies.
Back