Kostas ContraDosi
Moderator
.....μουρλός παπάς σε βάπτισε παιδάκι μου;;;
Παλιά PSB 2 δουλεύω κι'εγώ είναι θετική .1.80 Χ 34 με διάφορες παραλλαγές καψουλιών και βύσματοςPSB 2 φίλε
Όλα τα χω δοκιμάσει Δημήτρη.Φυσιγγια με σχετικά χαμηλές ταχύτητες είναι η γιατρειά στους 35+ όπως είπε και ο Άρης.Κλεινουμε τσοκ φιλε στην ζεστη , ανεβαινουν οι πιεσεις οσο ανεβαινει η θερμοκρασια κ το αντιστροφο , οσο ανεβαινουν τοσο σκορπαει η κατανομη , οσο πεφτουν τοσο σφιγγει
Κοίτα Λάμπη.
Η CSB 1 είναι πολύ αξιόπιστη και ευκολόχρηστη πυρίτιδα στα 32-33 γρ σε κανονικό στήσιμο .Κοίτα Λάμπη.
Όσα φυσίγγια έριξα με csb1 πάντα είχα αίματα,ζωντανά πουλιά και πολλά ξεπουπουλιάσματα....γι'αυτό κ την αντιπαθώ!! Με τη τους καλοκαιρινούς σχετικά μήνες μπορώ να πω πως ήμουν ψιλοευχαριστημένος... αντιθέτος κάποια φυσίγγια με psb1 που είχα ρίξει, είδα τη μέρα με τη νύχτα μεταξύ των 2 αυτών πυρίτιδων.
Αν πήγαινα σκοπευτήριο δν θα με έννοιαζε να ρίχνω φυσίγγια με csb γιατί τα πιατάκια δν έχουν αίματα κτλ.
Ναι!!!!!!Σου άρεσε το μωράκι πάνω ...
Μόνο εμπορικά έχω ρίξει με csb Νίκο.Κωστα μου για τα ξεπουπουλιασματα και αιματα....δεν φταιει η πυριτιδα ....φταιει το σεταπ
και γενικοτερα το στησιμο του φυσιγγιου φιλε!!!
Πρόλαβες κ έριξες το Super Tordo Κωστή;;;Μερικά γνωστά φυσίγγια με διάσημες και αγαπημένες (μου) πυρίτιδες....
SIPE
View attachment 12642 View attachment 12643 View attachment 12644 View attachment 12645
View attachment 12647
Μόνο εμπορικά έχω ρίξει με csb Νίκο.
Όχι ιδιογόμωση.
Αυτο ειμαι το ΛΑΘΟΣ σου !!!!