Manos
Staff member
Αλεπού με bb; εγω ενα 8αρι τους έχω παίξει και δεν έκαναν κιχ.
Άμα την έχεις στα 65+ μέτρα και είναι και χειμώνας,να έχει βάλει μαλλί θέλει το 27βολο τηςΑλεπού με bb; εγω ενα 8αρι τους έχω παίξει και δεν έκαναν κιχ.
Ήταν έναρξη κ ήμουν καρτέρι για τρυγόνι.Άμα την έχεις στα 65+ μέτρα και είναι και χειμώνας,να έχει βάλει μαλλί θέλει το 27βολο της
Κάθε χρόνο αφιερώνω ένα κυνήγι στην αλεπού.Κρεμαω μια ρεγγα,πιάνω τα 65-70 μέτρα κόντρα στον άνεμο και βάζω στις 76αρες με 1*-2* 27βολα.Πεφτει μαύρο σαν την ΕΡΤ.Ήταν έναρξη κ ήμουν καρτέρι για τρυγόνι.
Σκάει η αλεπού στα 50 κ κάτι μέτρα πάνω στν όχθο ενός καναλιού....βγάζω τα 3ΑΑΑ που είχα κ κουμπώνω ένα 35gr Νο2 με Tecna ιδιογόμωσης που μου είχαν δόσει....με την τουφεκιά, έκανε ένα σάλτο κ ξεράθεικε....η τραγική ειρωνεία όμως ποιά είναι;;; Μάντεψε...
Εκείνη την ημέρα είχα πάρει κ ένα τρυγόνι....ενώ τώρα.......ούτε αλεπού,ούτε τρυγόνι......
Άμα βάλεις μονοβολο μιας και θα είναι σχεδόν ακούνητη όταν φτάσει στη ρεγγα θα έχεις επιτυχία αραγε;Κάθε χρόνο αφιερώνω ένα κυνήγι στην αλεπού.Κρεμαω μια ρεγγα,πιάνω τα 65-70 μέτρα κόντρα στον άνεμο και βάζω στις 76αρες με 1*-2* 27βολα.Πεφτει μαύρο σαν την ΕΡΤ.
Θα πάει το κλαμπανι γοναΆμα βάλεις μονοβολο μιας και θα είναι σχεδόν ακούνητη όταν φτάσει στη ρεγγα θα έχεις επιτυχία αραγε;
Καλησπέρα σε όλους. Τι μου προτείνεται μεχρι 30μετρα για δικαννακι baikal με αυλο 18.2 σταθερά τσοκ 3*-1* ( ορτυκια, τρυγόνια). Μου αρέσουν ελαφριες γομωσεις στο δικαννακι λογο στενου αυλου βάζω 10αρι τα wolf 30γρ διασποράς στο δεξί καννη με3 * και στο αριστερό 1* Λάμπρο κιτρινο διασπορας με 36γρ( εχει 67χιλ κάλυκα δεν κλωτσάει πολύ) πάλι 10αρι. Και στα δύο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά με το 30γρ όταν πέφτουν τα πουλιά 99% ζωντανά εχουν με 2-3 σκάγια μέσα και πάλι ζώντανα αλλά με το Λάμπρο κιτρινο 36γρ όλα πεφτουν νεκρα 99%. Γιατί γίνεται αυτο στο 30γρ λόγο ελαφριάς γομωσης ή το 30γρ ανοιγει περισσότερο απο το 36γρ και τα πουλιά πεφτουν με τα περιφερειακά σκάγια. Ποιο απο τα ανοίγει περισσότερο το 30γρ 10αρι ή το 36γρ 10αρι(μεχρι 20μ). Περιμένω απόψεις?
Πάνε τα τρυγόνια τώρα.τρυγόνια). Μ
Γιατι το παιδευεις?Αφου απ το lambro κιτρινο εισαι απολυτα ικανοποιημενος,βαλε και στις δυο τις κανες lambro...και κατα τη γνωμη μου κατεβα σε 9αρια.Και κατι αλλο,το lambro κιτρινο ειναι κορυφαιο ως αναφορα τη συγκριση με αλλα φυσιγγια...και ημιδιασπορας.Καλησπέρα σε όλους. Τι μου προτείνεται μεχρι 30μετρα για δικαννακι baikal με αυλο 18.2 σταθερά τσοκ 3*-1* ( ορτυκια, τρυγόνια). Μου αρέσουν ελαφριες γομωσεις στο δικαννακι λογο στενου αυλου βάζω 10αρι τα wolf 30γρ διασποράς στο δεξί καννη με3 * και στο αριστερό 1* Λάμπρο κιτρινο διασπορας με 36γρ( εχει 67χιλ κάλυκα δεν κλωτσάει πολύ) πάλι 10αρι. Και στα δύο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά με το 30γρ όταν πέφτουν τα πουλιά 99% ζωντανά εχουν με 2-3 σκάγια μέσα και πάλι ζώντανα αλλά με το Λάμπρο κιτρινο 36γρ όλα πεφτουν νεκρα 99%. Γιατί γίνεται αυτο στο 30γρ λόγο ελαφριάς γομωσης ή το 30γρ ανοιγει περισσότερο απο το 36γρ και τα πουλιά πεφτουν με τα περιφερειακά σκάγια. Ποιο απο τα ανοίγει περισσότερο το 30γρ 10αρι ή το 36γρ 10αρι(μεχρι 20μ). Περιμένω απόψεις?
Κονδορα Ν7 και ντεπον,θανατηφορος συνδιασμος συνάδελφε.Απο ορτυκι μέχρι nomisteraki!Καλησπέρα σε όλους. Τι μου προτείνεται μεχρι 30μετρα για δικαννακι baikal με αυλο 18.2 σταθερά τσοκ 3*-1* ( ορτυκια, τρυγόνια). Μου αρέσουν ελαφριες γομωσεις στο δικαννακι λογο στενου αυλου βάζω 10αρι τα wolf 30γρ διασποράς στο δεξί καννη με3 * και στο αριστερό 1* Λάμπρο κιτρινο διασπορας με 36γρ( εχει 67χιλ κάλυκα δεν κλωτσάει πολύ) πάλι 10αρι. Και στα δύο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά με το 30γρ όταν πέφτουν τα πουλιά 99% ζωντανά εχουν με 2-3 σκάγια μέσα και πάλι ζώντανα αλλά με το Λάμπρο κιτρινο 36γρ όλα πεφτουν νεκρα 99%. Γιατί γίνεται αυτο στο 30γρ λόγο ελαφριάς γομωσης ή το 30γρ ανοιγει περισσότερο απο το 36γρ και τα πουλιά πεφτουν με τα περιφερειακά σκάγια. Ποιο απο τα ανοίγει περισσότερο το 30γρ 10αρι ή το 36γρ 10αρι(μεχρι 20μ). Περιμένω απόψεις?
Φοβάμαι ότι δεν πιάνει το depon θέλει πιο δραστικό φάρμακο.......condor είναι αυτό.....Κονδορα Ν7 και ντεπον,θανατηφορος συνδιασμος συνάδελφε.Απο ορτυκι μέχρι nomisteraki!
και μετά στον οδοντίατρο να αντικαταστήσει τα σφραγίσματα που έφυγαν...Φοβάμαι ότι δεν πιάνει το depon θέλει πιο δραστικό φάρμακο.......condor είναι αυτό.....
Για τί Κυνηγι τα θες? Είναι πολύ καλά και τα 2.το ρ12 και το νεοβελοξ του δορκα τα χει ριξη καποιος?
ελεγα ενα ελληνικο φυσιγγι φετος για ολα και να αλλαζω νουμερα
Για μ'ένα το Velox....λίγο πιο γρήγορο από το R12....με τα ΙΔΙΑ μα ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ κ δοσολογίες και τα 2 τους....η τιμή αλλάζει μόνο.το ρ12 και το νεοβελοξ του δορκα τα χει ριξη καποιος?
ελεγα ενα ελληνικο φυσιγγι φετος για ολα και να αλλαζω νουμερα
Με το r12 ίδια;;;; είσαι σίγουρος;;;;με το 3Α ναι, και τα δύο 33αρια με το ίδιο σεταπ,Για μ'ένα το Velox....λίγο πιο γρήγορο από το R12....με τα ΙΔΙΑ μα ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ κ δοσολογίες και τα 2 τους....η τιμή αλλάζει μόνο.
Με το 3ΑΑΑ το ξέρω.Με το r12 ίδια;;;; είσαι σίγουρος;;;;με το 3Α ναι, και τα δύο 33αρια με το ίδιο σεταπ,