Μάλλον έτσι κ εγώ γιαυτο τον λογο νομίζω αλλα τις ταχύτητες που ειναι γραμμένες στα κουτιά φισιγγιων δεν υπάρχουν πολύ διαφορά 410-420~ περίπου. Γιατί πάλι μενουμε πισω απο το θήραμα ???γιατι ειναι πιο αργα ,μενεις πολυ πισω στην τουφεκια.
Μάλλον έτσι κ εγώ γιαυτο τον λογο νομίζω αλλα τις ταχύτητες που ειναι γραμμένες στα κουτιά φισιγγιων δεν υπάρχουν πολύ διαφορά 410-420~ περίπου. Γιατί πάλι μενουμε πισω απο το θήραμα ???γιατι ειναι πιο αργα ,μενεις πολυ πισω στην τουφεκια.
ασε τι λεει το κουτι ,ειναι κατω απο 400 αμα το μετρησης σε ταχογραφο.Μάλλον έτσι κ εγώ γιαυτο τον λογο νομίζω αλλα τις ταχύτητες που ειναι γραμμένες στα κουτιά φισιγγιων δεν υπάρχουν πολύ διαφορά 410-420~ περίπου. Γιατί πάλι μενουμε πισω απο το θήραμα ???
Ασε τι γράφουν τα κουτιά, ασχολήσου με το να βρεις το θήραμα και να αποκτήσεις πολλες εικόνες, έτσι θα βγάλεις σωστά συμπερασματα.Μάλλον έτσι κ εγώ γιαυτο τον λογο νομίζω αλλα τις ταχύτητες που ειναι γραμμένες στα κουτιά φισιγγιων δεν υπάρχουν πολύ διαφορά 410-420~ περίπου. Γιατί πάλι μενουμε πισω απο το θήραμα ???
Δηλαδή θέλεις να πεις( θα υπάρχουν κ εξαίρεσεις οκ)τα φισιγγια trap,compac,sporting 28,30γρ ειναι γρήγοροτερο απο τα 32γρ και πανω??:ασε τι λεει το κουτι ,ειναι κατω απο 400 αμα το μετρησης σε ταχογραφο.
Ξερεις αν τα εχει καποιος στην Ελλαδα;ο μονος που εισαγει τα mirage ειναι ο Αλαμανος.τον πηρα 3 φορες τηλεφωνο δεν το σηκωσε ποτε.Πραγματι, εκπληκτικα μονοβολα. Σταθερη τροχια εως περιπου 100m, με πολυ καλη καταβολη στο αναλογο θηραμα.
Άρη με τι τσοκ το ερειχνες φίλε αυτό??Καλησπερα σε ολη την παρεα.περυσι πεσανε στα χερια μου αυτα τα φυσιγγια που τα ειχε ξεχασμενα ο πατερας σε μια παλια αρμαθα..πηρα.ενα εγω και ενα αυτος.κυνηγαμε σχεδον μονο με μονοβολα.ενα γουρουνι χτυπησα εγω στα 87 μετρα ακριβως το μετρησα στο google maps και ενα ο πατερας μου σταθερο π βγηκε στο δρομο ακριβως 117.εκει που σημαδεψαμε.εκει πηγε..το πιο ευθυβολο που εχω ριξει ποτε..το εχει ξαναδει καποιος απο εσας??View attachment 15373
Αυτον, αστον, οσο το ειχε ο πατερας του, πηγαινε μια χαρα, μετα... Εγω ειχα παρει καποια κουτια πριν χρονια απο τον Καλκατζακο. Δεν ξερω αν τα εχει τωρα.. Δουλευουν πολυ καλα με 4αρι τσοκ.Ξερεις αν τα εχει καποιος στην Ελλαδα;ο μονος που εισαγει τα mirage ειναι ο Αλαμανος.τον πηρα 3 φορες τηλεφωνο δεν το σηκωσε ποτε.
Οχι ο Καλκατζακος δεν τα εχει δυστυχως.μονο απο Ιταλια τα βρηκα αλλα δεν μου τα στελνει σαν ιδιωτη γιατι λεει θελει αδεια πυρομαχικων και να εχεις νομιμο μαγαζιΑυτον, αστον, οσο το ειχε ο πατερας του, πηγαινε μια χαρα, μετα... Εγω ειχα παρει καποια κουτια πριν χρονια απο τον Καλκατζακο. Δεν ξερω αν τα εχει τωρα.. Δουλευουν πολυ καλα με 4αρι τσοκ.
Ωραιος.. Και εγώ έκλεισα μια κουτα σε νουμερο 8 από τα ίδια που θα πάρω την άλλη εβδομάδα με 6€...Έμεινα ευχαριστημένος πολλές φορές συν χτες.
Οπότε μόλις τώρα πήρα μερικά ναβαρο και ένα γκοριλα διασποράς για δοκιμή.
View attachment 15488
Aυτο και το το ideal κουμπάρε κορυφαία 30αρια ever για μεναΈμεινα ευχαριστημένος πολλές φορές συν χτες.
View attachment 15488
135 ευρώ πήρα εγω τα 20+1 γκοριλα.Ωραιος.. Και εγώ έκλεισα μια κουτα σε νουμερο 8 από τα ίδια που θα πάρω την άλλη εβδομάδα με 6€...
Tetris θα παίξεις που άπλωσες τα κουτιά έτσι;;;Έμεινα ευχαριστημένος πολλές φορές συν χτες.
View attachment 15488