Το r12 και 3α 34 γρ δεν είναι?
Α ειναι κ χρονια..Ωχ παναγια μου βοηθα...Τασοοοοοοοο, όχι ρε παιδιά 34 γρ είναι και τά 2 και το νέο βελοξ 33 γρ, χρόνια τώρα.
3Α και νεο βελοξ 33 γρ,Τασοοοοοοοο, όχι ρε παιδιά 34 γρ είναι και τά 2 και το νέο βελοξ 33 γρ, χρόνια τώρα.
Έτσι.3Α και νεο βελοξ 33 γρ,
R12 34 γρ. Κώστα.
οταν τα ειχα ανοιξει ηταν 33,5 ρε! οποτε τα κατατασω στα 34 αριαΑ ειναι κ χρονια..Ωχ παναγια μου βοηθα...
Ω ρε θα με παλαβωσεις???Ειναι δυνατον να κανεις εσυ τετοιες ερωτησεις???
3Α και velox 33γρ,R12 34γρ...
Ναι, ανάλογα το νούμερο μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου.λιγο περδικα στην αρχη μετα 2..3 ο στη μπεκατσα και κανα περπατητο τσιχλαςστα λιγα που κανο
στη λογικη ενα φυσιγγι για ολα ,,και ελληνικο.
Στελιο οποιοδηποτε φυσιγγι παραγει πιεσεις πανω απο 740bar υποχρεουται να αναγραφει το 1050bar, χωρις να σημαινει οτι παραγει 1050bar! Η καραμπινα σου θα πρεπει να δεις αν ειναι μαγκνουμ ή απλη, καθως και τι σφραγιδες δοκιμης φερει! Αν αναζητησεις στο google σφραγιδες δοκιμης θα σου βγαλει ενα pdf του κ. ΚΥΠΡΙΔΗΜΟΥ το οποιο αναλυει τις σφραγιδες και τις πιεσεις!Συνάδελφοι θέλω τη γνώμη σας για αυτό το φυσιγγι.
Θέλω να μου πουν μόνο όσοι γνωρίζουν και όχι όσοι νομίζουν.....
Έχει ένδειξη 1050 bar.
Μπορεί να το ρίξει η καραμπινα του πατέρα μου που είναι μια Luigi franchi black magic;;;
Είναι περίπου 25 χρονών τουφέκι και δεν ξέρω σε τι πιέσεις έχει περάσει δοκιμή.
View attachment 16044
Όχι δεν μπορείς να το ρίξεις γιατί πριν 25 χρόνια δοκίμαζαν στις 1200 πιέσεις, άρα το μέγιστο που επιτρέπεται να ρίξεις είναι φυσίγγια των 900μπαρ.Συνάδελφοι θέλω τη γνώμη σας για αυτό το φυσιγγι.
Θέλω να μου πουν μόνο όσοι γνωρίζουν και όχι όσοι νομίζουν.....
Έχει ένδειξη 1050 bar.
Μπορεί να το ρίξει η καραμπινα του πατέρα μου που είναι μια Luigi franchi black magic;;;
Είναι περίπου 25 χρονών τουφέκι και δεν ξέρω σε τι πιέσεις έχει περάσει δοκιμή.
View attachment 16044
Σωστά φίλε.Όχι δεν μπορείς να το ρίξεις γιατί πριν 25 χρόνια δοκίμαζαν στις 1200 πιέσεις, άρα το μέγιστο που επιτρέπεται να ρίξεις είναι φυσίγγια των 900μπαρ.
Μπορείς να το ρίξεις με τη Μοντεφελτρο κάλιστα όμως
χα χα αδερφέ το απάνω ράφι μήπως θέλει ενίσχυση !Και νόμιζα ότι έχω μόνο εγώ αυτό το σύνδρομο... έχει ακόμη χώρο η ντουλάπα
View attachment 16176
View attachment 16177
Άσε μην το συζητάς και το βλέπω και με πιάνουν τα ψυχολογικά μου!!!χα χα αδερφέ το απάνω ράφι μήπως θέλει ενίσχυση !
Σε λίγο θα θες και καινούρια ράφια.Και νόμιζα ότι έχω μόνο εγώ αυτό το σύνδρομο... έχει ακόμη χώρο η ντουλάπα
View attachment 16176
View attachment 16177