Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ν4 το πήρε Γιάννη (3 όπως σωστά λέει ο Βασίλης) πιστεύω θα κάνει δουλειά στους λαγούς.

Το Σάββατο τον πήρα και πήγαμε στις φάσες...έπεφτε η 3αρα στα 50 60 μέτρα σύννεφο...του λεγα ρε μην τους ρίχνεις τόσο μακριά γιατί μετά θα θέλουμε κυάλια για να τις δούμε....και στο τέλος μου λέει.:
Τώρα ξεκαυ...σα...την επόμενη φορά δεν θα τους ρίχνω μακριά...:D:D:D
...έριχνε όμως με λαμπρό καφέ....
Σήμερα του μάζεψα 3 κουτιά εμπορικά σε ν6 που εχω να του τα πάω αύριο.
Νέος κυνηγός είναι...θα μάθει....
Πες του ότι ακόμα και αυτά δεν είναι τηλεκατευθυνόμενα ...
Πρέπει πάλι να σημαδεύει :)

Πες του ότι ακόμα και αυτά δεν είναι τηλεκατευθυνόμενα ...
Πρέπει πάλι να σημαδεύει :)
Για αυτό του έβαλα και μερικά λαμπρό διασποράς και θα τον πάω να ρίξει στο χαρτί να δει τι γίνεται σε διάφορες αποστάσεις με δοκιμές.

Για αυτό του έβαλα και μερικά λαμπρό διασποράς και θα τον πάω να ρίξει στο χαρτί να δει τι γίνεται σε διάφορες αποστάσεις με δοκιμές.
Πάντως εδώ Στράτο τέτοια φυσίγγια τα πουλάνε και λίγα λίγα, δεν χρειάζεται να πάρεις ολόκληρο κουτί
Δεν ξέρω τι παίζει εκεί

Και εδώ το ίδιο.
Και Καρδίτσα το ίδιο, εεε @Johnny brow ?
Και πάει στο διάολο αυτά πές ότι πήρες ένα κουτί θα βγάλεις πόσο θα βγάλεις
Να πας για τσίχλες και να θες σε μία καλή μέρα καρτέρι και περπατητό σχεδόν πενήντα ευρώ καταντάει ξεφτίλα

Πάντως εδώ Στράτο τέτοια φυσίγγια τα πουλάνε και λίγα λίγα, δεν χρειάζεται να πάρεις ολόκληρο κουτί
Δεν ξέρω τι παίζει εκεί

Απλα ΚΡΗΤΗ Γιωργο μου !!!
Αυτο τα λεει ολα....γι'αυτο και τους βγαζω το καπελο φιλε!!!

Και πάει στο διάολο αυτά πές ότι πήρες ένα κουτί θα βγάλεις πόσο θα βγάλεις
Να πας για τσίχλες και να θες σε μία καλή μέρα καρτέρι και περπατητό σχεδόν πενήντα ευρώ καταντάει ξεφτίλα
Ε όχι στην τσίχλα είναι τεκμήριο‼️
Για παπί ,λαγό,πτεροδακτυλο μόνο‼️

Γεια πείτε ρε παιδιά τη γνώμη σας για τα παρακάτω....τα πήρε ένας φίλος για τον λαγό.
View attachment 54956
View attachment 54957
Στις 2 πάνω σειρές που έβγαλα σε 4 φυσίγγια το κλείσιμο τους ηταν....
Πέταμενα λεφτά για ένα λαγό με 10 ευρώ έπερνε ένα RC μαύρο και έκανε τη δουλειά του

Πέταμενα λεφτά για ένα λαγό με 10 ευρώ έπερνε ένα RC μαύρο και έκανε τη δουλειά του
Νίκο ούτε εγώ θα έδινα 40 ευρώ για έναν κουτί φυσιγγια. Θα προτιμούσα ένα κουτί b&p f2 classic ή τα long range της ίδιας εταιρείας. Ξέρεις ότι εδώ τα αμερικανικά τα προτιμούν πολλοί....

Εγκεφ
Γεια πείτε ρε παιδιά τη γνώμη σας για τα παρακάτω....τα πήρε ένας φίλος για τον λαγό.
View attachment 54956
View attachment 54957
Στις 2 πάνω σειρές που έβγαλα σε 4 φυσίγγια το κλείσιμο τους ηταν
Εγκεφαλικο στην κολοτσεπηηη 41€ .hair. τουφεκια και φρεντο.very funny.μεσα ειχε καμια αμερικανα δορο.sarcastic.

Νίκο ούτε εγώ θα έδινα 40 ευρώ για έναν κουτί φυσιγγια. Θα προτιμούσα ένα κουτί b&p f2 classic ή τα long range της ίδιας εταιρείας. Ξέρεις ότι εδώ τα αμερικανικά τα προτιμούν πολλοί....
Δεν μου αρέσουν τα b&p θεωρώ τα RC και τα nobel τα κορυφαία Ευρωπαϊκά

Δεν φτάνουν...
Με 40 ευρώ διμετρη σιλικονατη;;; Θα σου πετάξει κάνα μαντζαφλαρι από τη φούστα και θα τρέχεις να κρυφτείς.....:p:p:p:p
Ρε εσείς ξέρετε πολλά πρέπει να σας φυλαγομαστε .very shoked.

Status
Not open for further replies.
Back