Πολύ καλό.....Για αυτή την εποχή πάρε Rc32 και θα με θυμηθείς τέλεια και παυλα .
Πολύ καλό.....Για αυτή την εποχή πάρε Rc32 και θα με θυμηθείς τέλεια και παυλα .
Για τώρα και για τους νοτιάδες του χειμώνα άλλο ένα τρομερό αλλά απλησίαστο λόγο τιμής το c7 perfecta το 30 αριΠολύ καλό.....
Δεν το έχω δοκιμάσει....Για τώρα και για τους νοτιάδες του χειμώνα άλλο ένα τρομερό αλλά απλησίαστο λόγο τιμής το c7 perfecta το 30 αρι
καλό μεν δεν αξίζει τα λεφτά του δεΓεια πείτε ρε παιδιά τη γνώμη σας για τα παρακάτω....τα πήρε ένας φίλος για τον λαγό.
View attachment 54956
View attachment 54957
Στις 2 πάνω σειρές που έβγαλα σε 4 φυσίγγια το κλείσιμο τους ηταν....
Τρομερό φίλε αλλά απλησίαστο κάποτε που ήταν λίγο πιο φθηνό το έριχνα στα τρυγόνια μετά το είδαν μερικοί φανατικοί των 33 γραμμαρίων τι έκανε στα τρυγόνια και δεν το ξαναβρήκα τα έπαιρναν με τα κιβώτιαΔεν το έχω δοκιμάσει....
Αμα τον χασουμε και ιδιως κοντα στο πεταμα συνηθως τρια μας δινει πιςωΣιγά να μη σου δώσει κ ρέστα από 10€
Στην Αμερική, τα είδα σε προσφορά στα 17 δολάρια...καλό μεν δεν αξίζει τα λεφτά του δε
υπάρχουν καλύτερα και οικονομικότερα
εδωσε που εδωσε ενα σκασμο παράδες ας έπερνε τα επιχαλκωμένα τουλάχιστον
Navaro 32 έριξα πέρσι πολύ στις τσίχλες σε θερμοκρασίες μέχρι και -4 με άριστα αποτελέσματα.Καλησπέρα παιδιά! Έχετε ρίξει καθόλου/έχετε άποψη για τα
Cheddite tordo 32gr και τα Navaro 32gr του Κυργια?
Τι κηδείες κάναμε με πατέρα πριν 4 χρονάκια σίγουρα.Φοβερό ήταν, ειδικά στο ποζέ πήγαινε αέρα πατέρα.Μετά το χάλασε και δεν έχουμε ξαναρίξει από τότε.Μακάρι να είναι καλό, όπως και τα 30άρια που ακούω καλά λόγια.Έχω μερικά κουτάκια (30γρ) θα δοκιμαστούν φέτος!Navaro 32 έριξα πέρσι πολύ στις τσίχλες σε θερμοκρασίες μέχρι και -4 με άριστα αποτελέσματα.
Πάρε ΟΣΑ μπορείς!Καλησπέρα παιδιά! Έχετε ρίξει καθόλου/έχετε άποψη για τα
Cheddite tordo 32gr
Στην ψαρόσουπα τι βάζετε? Μπακαλιάρο?Τι κηδείες κάναμε
Έριξα και το 30αρι του πολύ καλό επίσης.Τι κηδείες κάναμε με πατέρα πριν 4 χρονάκια σίγουρα.Φοβερό ήταν, ειδικά στο ποζέ πήγαινε αέρα πατέρα.Μετά το χάλασε και δεν έχουμε ξαναρίξει από τότε.Μακάρι να είναι καλό, όπως και τα 30άρια που ακούω καλά λόγια.Έχω μερικά κουτάκια (30γρ) θα δοκιμαστούν φέτος!
Πραγματικά είναι καλό?Πάρε ΟΣΑ μπορείς!
Κάτι τέτοια διάβαζα πριν κάτι μήνες και φόρτωσα πράμα. Κανόνισε μάστορα μη φάμε καμιά ήττα δεν είμαστε για άλλες αγορέςΠάρε ΟΣΑ μπορείς!
Μέσα στα 3 καλύτερα τσιχλοφυσιγγα για εμένα.Ο Καλκατζακος τα έχει προσφορά στα 7,60€.Παρε γιατί θα τα ξαναβρείς στα 10€.Πραγματικά είναι καλό?
Άμα δεν σου κάνουν στα αγοράζω όλα και πας να φορτώσεις Λάμπρο.Κάτι τέτοια διάβαζα πριν κάτι μήνες και φόρτωσα πράμα. Κανόνισε μάστορα μη φάμε καμιά ήττα δεν είμαστε για άλλες αγορές
Ναι, έλα γιατί μας λείπει ο μπακαλιάρος!Στην ψαρόσουπα τι βάζετε? Μπακαλιάρο?
Ήμουν σίγουρος ρε κουφάλαΆμα δεν σου κάνουν στα αγοράζω όλα και πας να φορτώσεις Λάμπρο.
Πάρε τον Γιώργο για ψαρικο.Ναι, έλα γιατί μας λείπει ο μπακαλιάρος!