Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γεια πείτε ρε παιδιά τη γνώμη σας για τα παρακάτω....τα πήρε ένας φίλος για τον λαγό.
View attachment 54956
View attachment 54957
Στις 2 πάνω σειρές που έβγαλα σε 4 φυσίγγια το κλείσιμο τους ηταν....
καλό μεν δεν αξίζει τα λεφτά του δε

υπάρχουν καλύτερα και οικονομικότερα

εδωσε που εδωσε ενα σκασμο παράδες ας έπερνε τα επιχαλκωμένα τουλάχιστον

Δεν το έχω δοκιμάσει....
Τρομερό φίλε αλλά απλησίαστο κάποτε που ήταν λίγο πιο φθηνό το έριχνα στα τρυγόνια μετά το είδαν μερικοί φανατικοί των 33 γραμμαρίων τι έκανε στα τρυγόνια και δεν το ξαναβρήκα τα έπαιρναν με τα κιβώτια

Σιγά να μη σου δώσει κ ρέστα από 10€
Αμα τον χασουμε και ιδιως κοντα στο πεταμα συνηθως τρια μας δινει πιςω

αμα ειναι και φιλοτιμος τα δυο στρογγυλα τα δινει για την πιεση και το ενα το στενομακρο για να θυμομαστε οτι ποναει .sarcastic.

καλό μεν δεν αξίζει τα λεφτά του δε

υπάρχουν καλύτερα και οικονομικότερα

εδωσε που εδωσε ενα σκασμο παράδες ας έπερνε τα επιχαλκωμένα τουλάχιστον
Στην Αμερική, τα είδα σε προσφορά στα 17 δολάρια...

Navaro 32 έριξα πέρσι πολύ στις τσίχλες σε θερμοκρασίες μέχρι και -4 με άριστα αποτελέσματα.
Τι κηδείες κάναμε με πατέρα πριν 4 χρονάκια σίγουρα.Φοβερό ήταν, ειδικά στο ποζέ πήγαινε αέρα πατέρα.Μετά το χάλασε και δεν έχουμε ξαναρίξει από τότε.Μακάρι να είναι καλό, όπως και τα 30άρια που ακούω καλά λόγια.Έχω μερικά κουτάκια (30γρ) θα δοκιμαστούν φέτος!

Τι κηδείες κάναμε με πατέρα πριν 4 χρονάκια σίγουρα.Φοβερό ήταν, ειδικά στο ποζέ πήγαινε αέρα πατέρα.Μετά το χάλασε και δεν έχουμε ξαναρίξει από τότε.Μακάρι να είναι καλό, όπως και τα 30άρια που ακούω καλά λόγια.Έχω μερικά κουτάκια (30γρ) θα δοκιμαστούν φέτος!
Έριξα και το 30αρι του πολύ καλό επίσης.

Status
Not open for further replies.
Back