Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Νίκο ούτε εγώ θα έδινα 40 ευρώ για έναν κουτί φυσιγγια. Θα προτιμούσα ένα κουτί b&p f2 classic ή τα long range της ίδιας εταιρείας. Ξέρεις ότι εδώ τα αμερικανικά τα προτιμούν πολλοί....

Βρε φιλε....περα απο την πλακα.....Πολυ καλα εκανε και τα πηρε.....Ουτε ποιο φτωχος θα γινει ουτε ποιο
πλουσιος ο εισαγωγεας με ενα κουτι !!
Σημασια εχει οτι εκανε το κεφι του....και αυτο μετραει ποιο πολυ απο ολα...Ασχετα εαν του βγει φολα η οχι !!
Μαγκια του...και μπραβο του για μενα !!!
Απο την ΚΡΗΤΗ εισαι....Ξερεις απο πρωτο χερι τι ριχνετε στους γαμους και στα γλεντια σας...
Στα κωλο γουιντζεστερ θα κωλοσετε.....???? :D

Βρε φιλε....περα απο την πλακα.....Πολυ καλα εκανε και τα πηρε.....Ουτε ποιο φτωχος θα γινει ουτε ποιο
πλουσιος ο εισαγωγεας με ενα κουτι !!
Σημασια εχει οτι εκανε το κεφι του....και αυτο μετραει ποιο πολυ απο ολα...Ασχετα εαν του βγει φολα η οχι !!
Μαγκια του...και μπραβο του για μενα !!!
Απο την ΚΡΗΤΗ εισαι....Ξερεις απο πρωτο χερι τι ριχνετε στους γαμους και στα γλεντια σας...
Στα κωλο γουιντζεστερ θα κωλοσετε.....???? :D
Απέξω απέξω το λες ότι είναι για τα πανηγύρια τα Winchester.....sarcastic.
Χωρίς πλάκα Νίκο δεν θα τα αγόραζα και θα του λεγα να μην τα πάρει αν με είχε ρωτήσει....Τώρα ο καθένας όπως νομίζει πράττει....

Απέξω απέξω το λες ότι είναι για τα πανηγύρια τα Winchester.....sarcastic.
Χωρίς πλάκα Νίκο δεν θα τα αγόραζα και θα του λεγα να μην τα πάρει αν με είχε ρωτήσει....Τώρα ο καθένας όπως νομίζει πράττει....

Εξαρταται απο ποια οπτικη γωνια θα το δεις....Στρατο !!! Οτι ειναι ακριβο...δεν ειναι παντα καλο !!!;)

Το σιγουρο ειναι...μπαλωθιες με σφεντοντα δεν πεφτουν....

Και εαν βρεθει ''ξενος'' σε Κρητικο γλεντι.....ε' ειναι εμπειρια ζωης....!!! :cool:

Γεια πείτε ρε παιδιά τη γνώμη σας για τα παρακάτω....τα πήρε ένας φίλος για τον λαγό.
View attachment 54956
View attachment 54957
Στις 2 πάνω σειρές που έβγαλα σε 4 φυσίγγια το κλείσιμο τους ηταν....
Τα παλια super x με την τάπα από χαρτοπολτο κ το "φυλλο" πλαστικου(mark 5)που αγκάλιαζε περιμετρικα τα σκάγια ήταν αξεπέραστα....
Ότι ήταν για την Remington τα express ητα αυτό για την Winchester.......

Για τα τα σημερινά δεν ξέρω αλλά έχω την εντυπωση πως έχουν "κοπεί τα φτερά τους"...
Δεν τα προτιμουν οι λαγαδες(που άλλοτε ήταν διαδεδομενα) κ αυτό ίσως να μην έχει να κάνει με την τιμή.........

Καλά εκανε κ τα πηρε αφου του μπήκαν στο μάτι, κ ελπιζω να τον ικανοποιήσουν....

ΥΓ
Για το κλείσιμο των φυσίγγιων στα Αμερικανικα μην δίνεις σημασία..........

Last edited:
Τα παλια super x με την τάπα από χαρτοπολτο κ το "φυλλο" πλαστικου(mark 5)που αγκάλιαζε περιμετρικα τα σκάγια ήταν αξεπέραστα....
Ότι ήταν για την Remington τα express ητα αυτό για την Winchester.......

Για τα τα σημερινά δεν ξέρω αλλά έχω την εντυπωση πως έχουν "κοπεί τα φτερά τους"...
Δεν τα προτιμουν οι λαγαδες(που άλλοτε ήταν διαδεδομενα) κ αυτό ίσως να μην έχει να κάνει με την τιμή.........

Καλά εκανε κ τα πηρε αφου του μπήκαν στο μάτι, κ ελπιζω να τον ικανοποιήσουν....

ΥΓ
Για το κλείσιμο των φυσίγγιων στα Αμερικανικα μην δίνεις σημασία..........
Καλημέρα Τάσο. Μια δοκιμή θα δείξει τι λένε τα αμερικανικά.... Σε ότι αφορά το κλείσιμο είχαν καβαλήσει οι πτυχές στο κέντρο του φυσιγγίου.... Απαράδεκτη εικόνα για φυσιγγι που κάνει 40 ευρώ το κουτί.

Απαράδεκτη εικόνα για φυσιγγι που κάνει 40 ευρώ το κουτί.
Οι Αμερικάνοι δεν ενδιαφέρονται για αισθητικές παρεμβάσεις .... αλλά για την ουσία.
Σφάξε ένα και σφίξε άλλο ένα σε κάνα χαρτί 1x1 να δούμε τι κάνει.
36,5m με MOD.

Καλησπέρα τα GM3 fast tordo αξίζουν για τρυγόνι τώρα που έχει, σχετικά, ζέστη? Σε τι καιρό τα ρίχνετε συνήθως?
Δεν τα ρίχνουμε γενικά είναι πολύ δυνατό τα συστήνουμε σε όποιον είναι επικυνδηνος για να τον καταλαβαίνουμε από τον κρότο και να μην πλησιάζουμε εκεί που κάθεται

Status
Not open for further replies.
Back