Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά! Έχετε ρίξει καθόλου/έχετε άποψη για τα
Cheddite tordo 32gr και τα Navaro 32gr του Κυργια?
Το tordo μέτριο έως αδιάφορο το Navaro ενώ το 30 αρι είναι αγαπημένο μου φυσίγγι και αν ήταν να ρίχνω ένα όλη τη χρονιά στα πουλιά θα ήταν αυτό το 32 ποτέ δεν μου άρεσε σαν να είναι δύο διαφορετικά φυσίγγια θα προτιμούσα το 30

Κάτι τέτοια διάβαζα πριν κάτι μήνες και φόρτωσα πράμα. Κανόνισε μάστορα μη φάμε καμιά ήττα δεν είμαστε για άλλες αγορές .sarcastic.
Το φυσηγγι είναι προσωπική υπόθεση του καθένα .. μην ακούς κανεναν τι είναι καλό και τι άχρηστο ούτε τον καλητερο σου φίλο …. Δοκιμάζουμε μας αρεση αγοράζουμε .. ολλα τα αλλά είναι αερολογίες να περνάει η ωρα

Καλησπέρα παιδιά! Έχετε ρίξει καθόλου/έχετε άποψη για τα
Cheddite tordo 32gr και τα Navaro 32gr του Κυργια?
Chedite tordo ριχτο άφοβα από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά πολύ καλό φυσιγγι, το Ναβαρο 32 μόνο με πολύ κρύο θα κάνεις δουλειά.

Chedite tordo ριχτο άφοβα από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά πολύ καλό φυσιγγι, το Ναβαρο 32 μόνο με πολύ κρύο θα κάνεις δουλειά.
Με το tordo της cheditte φίλοι μου στα Σκόπια πήγαν πολύ καλά στις φάσες.... Τώρα με τη ζέστη σε Νο7

Ετοιμοι για την μεγαλη εναρξη το ερχομενο Σ/Κ
Το cheddite jk6 34γρ το ειχα παρει για χάρη του Ευριπίδη που έλεγε τα καλυτερα...
Άλλο που δεν ήθελα να το δοκιμάσω κ αυτό...
Δεν προκειται να ξεχάσω τον τρόπο με τον οποιο "έπεσε" μια μακρινή μπεκάτσα που πηρα με την δευτερη τουφεκιά με τσοκ 3* και σκάγια ν7(κόσκινο)...
Και μου το είχε πει ότι ήταν συγκεντρωτικο φυσιγγι...
Τα καινουργια με την ch6 δεν ξέρω τι λένε...

Εφαγα μια ξαφνική φυσιγγοφλασιά....

Άλλο ένα φυσιγγι που δεν έχει ακουστεί, συζητηθεί σχεδόν καθόλου είναι τα big hunter Πλαστουργος παροτι είναι ένα φυσιγγι που υπάρχει πολλα χρόνια....
Ίσως λόγω τις τιμής του που ποτέ δεν ήταν οικονομικό..

https://big-hunter.gr/shop/big-hunter/

ποια καινουργια?γιατι τα φερνει?
εδω εχουμε να τα δουμε καμποσα χρονια !τωρα θα τα δουμε?
Eλα μου ντε...

Last edited:
Εφαγα μια ξαφνική φυσιγγοφλασιά....

Άλλο ένα φυσιγγι που δεν έχει ακουστεί, συζητηθεί σχεδόν καθόλου είναι τα big hunter Πλαστουργος παροτι είναι ένα φυσιγγι που υπάρχει πολλα χρόνια....
Ίσως λόγω τις τιμής του που ποτέ δεν ήταν οικονομικό..

https://big-hunter.gr/shop/big-hunter/

Eλα μου ντε...
Μεγαλύτερη μάπα δεν είχα ξαναπάρη λες και βαραγα με σκατα .. είχα πάρει και 2 κούτες ο @@@@. Τα βαραγα κάθε Πάσχα

Με το tordo της cheditte φίλοι μου στα Σκόπια πήγαν πολύ καλά στις φάσες.... Τώρα με τη ζέστη σε Νο7
Στη Βουλγαρία φίλος έριχνε τα cheditte tordo σε Ν5 στην εναρξη υδρόβιου.Παρτιδα από Ιταλία.Απο εδώ δεν περνάνε καθόλου.

Στη Βουλγαρία φίλος έριχνε τα cheditte tordo σε Ν5 στην εναρξη υδρόβιου.Παρτιδα από Ιταλία.Απο εδώ δεν περνάνε καθόλου.
Στο σάιτ της cheddite λέει ότι τα παραγει με σκάγια ν7-12....
Αλλα προφανως ειναι ειδικες παραγγελιες για περιοχές εκτός Ιταλιας που συνηθίζουν να ριχνουν τέτοια φυσιγγια(λίγα γραμμαρια, χοντρά σκάγια)...

Κάτι ανάλογο κάνει κ ο Ναυπλιωτης..

Εδώ είναι φωτο το lambro tordo ν6(ενώ εδώ δεν το γεμίζει με αυτό το νο) και μάλιστα με 8αρι κλείσιμο αντί 6αρι για την αγορά της Τουρκίας....

GXSYSXVUUO915202083511_WhatsApp-Image-2020-09-12-at-19.19.17.jpeg

Συν οτι παραγει κάποιους τυπους φυσιγγιων για εισαγωγές χωρίς να τους κυκλοφορεί στην χώρα μας...

Status
Not open for further replies.
Back