Τι ωραία χρόνια.....,τοτε περναμε ριχναμε μας εκανε συνεχιζαμε.
Τι ωραία χρόνια.....,τοτε περναμε ριχναμε μας εκανε συνεχιζαμε.
Τι ωραία χρόνια.....
Δεν τα έχω ρίξει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.Ο @Alex37 τα έχει ρίξει και τα πρότεινε.Αν το δει θα σου απαντήσει.Καλησπέρα. Έχει κάποιος άποψη για saga 32gr ?
τι έχουν μέσα κουκουρούκου δεν έχω ιδέα, πάντως σε μπασιματα τσίχλας ήταν πάρα πολύ καλά. Απ' τις σοβαρότερες ιταλικές εταιρείες η rc, αν ήταν φθηνότερα θα την προτιμούσα σε κάθε θήραμαΕρώτηση Πίος ξέρει να μου πει τι έχουν μέσα???
Και γενικά αν είστε οικανοποιμενη από αυτά.
View attachment 56391
Ερώτηση Πίος ξέρει να μου πει τι έχουν μέσα???
View attachment 56391
ΌχιMb32 νομιζω
SLC ειχε ειπωθει, CH6 ειχε ειπωθει.....τρεχα γυρευε....Ερώτηση Πίος ξέρει να μου πει τι έχουν μέσα???
View attachment 56391
εμφανισιακά μοιάζει πάντως με την CH6SLC ειχε ειπωθει, CH6 ειχε ειπωθει.....τρεχα γυρευε....
Καλα λογια ακουγονται γενικοτερα..εγω πριν 4-5 χρονια εριξα ενα κουτι στις τσιχλες με ηλιο κ 25°C περιπου...αλλα δεν τα βρεικα μαζι τους...
καλο φυσιγγι λιγο δυνατο παει και με κρυο.Καλησπέρα. Έχει κάποιος άποψη για saga 32gr ?
η του υψους η του βαθους ποτε δεν ξερεις τι εχει μεσα ,μια μερα θα πινεις νερο στο ονομα τους την αλλη θα αναρωτιεσαι αν ειναι αλλο φυσιγγι,χρονια τωρα .πολυ καλο ομως για τρυγονια ,μαλακο.Ερώτηση Πίος ξέρει να μου πει τι έχουν μέσα???
View attachment 56391
Με καλό καιρό ήταν και αυτό καλό. Τα 30αρια και 28αρια saga πολύ ανώτερα του 32...Καλησπέρα. Έχει κάποιος άποψη για saga 32gr ?
Που το βρίσκεις αυτό Γιώργο; Δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ victory σε κυνηγομαγαζο να πάρω να δοκιμάσω γι'αυτό ρωτάω.Starlight της victory 32gr. το κυπριακο. Κατα τη γνωμη μου μακραν το καλυτερο τσιχλοφυσιγγο που εχω ριξει.
Το 28αρι από ότι είχα ακούσει Δημήτρη ήταν φορτωμένο και δούλευε καλύτερα στο κρύο.Με καλό καιρό ήταν και αυτό καλό. Τα 30αρια και 28αρια saga πολύ ανώτερα του 32...