Ναί ,το dispersante 28 κόκκινο όχι το export .Το 28αρι από ότι είχα ακούσει Δημήτρη ήταν φορτωμένο και δούλευε καλύτερα στο κρύο.
Τώρα δεν ξέρω αν παραμένει το ίδιο.
CSB1 1.75 X28 ....
Ναί ,το dispersante 28 κόκκινο όχι το export .Το 28αρι από ότι είχα ακούσει Δημήτρη ήταν φορτωμένο και δούλευε καλύτερα στο κρύο.
Τώρα δεν ξέρω αν παραμένει το ίδιο.
Νομιζω για το κλασσικό το sporting έλεγαν Λάμπη, στο παλιό κουτί βέβαια. Δεν έτυχε να το δοκιμάσω παρόλο που τότε το έβρισκες σε τρομερή τιμή.Ναί ,το dispersante 28 κόκκινο όχι το export .
CSB1 1.75 X28 ....
Δυστυχως δεν κυκλοφορει πλεον.Που το βρίσκεις αυτό Γιώργο; Δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ victory σε κυνηγομαγαζο να πάρω να δοκιμάσω γι'αυτό ρωτάω.
Nαί το πράσινο λές sporting .Νομιζω για το κλασσικό το sporting έλεγαν Λάμπη, στο παλιό κουτί βέβαια. Δεν έτυχε να το δοκιμάσω παρόλο που τότε το έβρισκες σε τρομερή τιμή.
Ναι το κλασικό σπορτινγκ το πράσινο. Ηταν ζωηρό φυσιγγι τότε που το έριχνα. Με τέτοια τιμή που είχε τοτε φορτωσα σε 8,5 και 9,5 5000 φυσιγγια και πραγματικά τα ευχαριστηθηκα. Όταν ήθελα να ξαναπάρω είχαν πάρει 1,5€ πάνω...Νομιζω για το κλασσικό το sporting έλεγαν Λάμπη, στο παλιό κουτί βέβαια. Δεν έτυχε να το δοκιμάσω παρόλο που τότε το έβρισκες σε τρομερή τιμή.
Στα 5 ευρώ δεν τα έδιναν τότε Μήτσο;Ναι το κλασικό σπορτινγκ το πράσινο. Ηταν ζωηρό φυσιγγι τότε που το έριχνα. Με τέτοια τιμή που είχε τοτε φορτωσα σε 8,5 και 9,5 5000 φυσιγγια και πραγματικά τα ευχαριστηθηκα. Όταν ήθελα να ξαναπάρω είχαν πάρει 1,5€ πάνω...
Σε δοκιμή φυσιγγίων στο Κυνηγεσια 22/11/19 λέει ότι έχει MB32.Ερώτηση Πίος ξέρει να μου πει τι έχουν μέσα???
Και γενικά αν είστε οικανοποιμενη από αυτά.
View attachment 56391
Με μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα βρεις φυσιγγια victory αλλά επειδή δεν θα είναι κοντά σου δεν ξέρω κατά ποσο θα σε συμφέρουν κ τα μεταφορικα, δεδομένου ότι δεν ειναι κ φθηνά φυσιγγια...Που το βρίσκεις αυτό Γιώργο; Δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ victory σε κυνηγομαγαζο να πάρω να δοκιμάσω γι'αυτό ρωτάω.
Ισως..... Και λέω ίσως γιατί κανεις δεν βρίσκει άκρη με τις πυριτιδες που βάζει η RC, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακά φυσιγγια...Σε δοκιμή φυσιγγίων στο Κυνηγεσια 22/11/19 λέει ότι έχει MB32.
Το βρήκες σε καλή τιμή? Έχω πάρα πολλά χρόνια να το ρίξω ήταν πολύ καλό αλλά τώρα άγνωστο τι γίνεται, ούτε ξέρω και κανέναν που τα Έχει ρίξει πρόσφατα .Γνώμες για c7 perfecta 32 gr?
Σε μια αναζήτηση που έκανα, υπάρχει μόνο σε ένα μαγαζί στη Μυτιλήνη και μόνο σε νούμερο 7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα μαγαζιά δεν τα φέρνουν. Μου κάνει μεγάλη εντύπωσηΜε μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα βρεις φυσιγγια victory αλλά επειδή δεν θα είναι κοντά σου δεν ξέρω κατά ποσο θα σε συμφέρουν κ τα μεταφορικα, δεδομένου ότι δεν ειναι κ φθηνά φυσιγγια...
Το lucky shot 33,5γρ ν8 που ειχα ρίξει παλια σε απογευματινό τσίχλας ειχε το διάολο μέσα του, κυριολεκτικά κ μεταφορικα.....
Αξέχαστο........
Ισως..... Και λέω ίσως γιατί κανεις δεν βρίσκει άκρη με τις πυριτιδες που βάζει η RC, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακά φυσιγγια...
Περσινό φυσιγγι, μόνο mb32 δεν ειναι....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-163
Με τη γεμιζονται ξερεις;;;Το βρήκες σε καλή τιμή? Έχω πάρα πολλά χρόνια να το ρίξω ήταν πολύ καλό αλλά τώρα άγνωστο τι γίνεται, ούτε ξέρω και κανέναν που τα Έχει ρίξει πρόσφατα .
Τώρα! Που να ξέρω! Παλιά γεμίζοντας όντως με c7 ,τώρα άγνωστο.Με τη γεμιζονται ξερεις;;;
Kαι εδώ υπάρχει μαζί με άλλα victory...Σε μια αναζήτηση που έκανα, υπάρχει μόνο σε ένα μαγαζί στη Μυτιλήνη και μόνο σε νούμερο 7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα μαγαζιά δεν τα φέρνουν. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση
Τώρα! Που να ξέρω! Παλιά γεμίζοντας όντως με c7 ,τώρα άγνωστο.
Με Αquila και Ζ2Μ...το εχω ξανα γραψει.Γνώμες για c7 perfecta 32 gr?
Σε μια αναζήτηση που έκανα, υπάρχει μόνο σε ένα μαγαζί στη Μυτιλήνη και μόνο σε νούμερο 7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα μαγαζιά δεν τα φέρνουν. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση
Tα victory εννοεί ΛαυρέντηΤο έχει ο καλκατζακος
Tα victory εννοεί Λαυρέντη
Όταν είχαμε πάρει εμείς τα ειδινε 4,8.... Μετά από λίγο καιρό που θέλησαν οι υπόλοιποι της παρέας να ξαναπάρουν είχε τσίμπησει 0,50. Όταν θέλησα να ξαναπάρω εγώ έχε 6,30....Στα 5 ευρώ δεν τα έδιναν τότε Μήτσο;
Δεν το γνώριζα το μαγαζί! Έστειλα μήνυμα, για να δούμε τι γίνεται μακάρι να έχει.Kαι εδώ υπάρχει μαζί με άλλα victory...
https://m.facebook.com/pages/category/Shopping---retail/Creta-psilika-kinigetika-1779589532352001/
Είχαμε κάποτε κ τα επίσης κυπριακά Olympia, πάνε κ αυτα...
Γενικά ειναι κάποια φυσιγγια πραγματικά καλά, που απορείς γιατί δεν εχουν πέραση η γιατί δεν τα γνωρίζουν οι περισσοτεροι...
Ως ένα βαθμό ευθυνονται κ οι καταστηματάρχες που πιθανότατα δεν τα προτεινουν.....
Αν πάει το μάτι κ το χέρι του πελατη εκεί έχε καλώς..