ποτε ειχες παρει τελευταια φορα?Με Αquila και Ζ2Μ...το εχω ξανα γραψει.
ποτε ειχες παρει τελευταια φορα?Με Αquila και Ζ2Μ...το εχω ξανα γραψει.
Περυσι τα εριχνε φιλος σε περπατητο κ του πηρα ενα για ανοιγμα....ετσι απο περιεργεια.ποτε ειχες παρει τελευταια φορα?
Γιατί λογικά θα έχουν πάει στο θεό η τιμές και δεν θα φέρνουν....Σε μια αναζήτηση που έκανα, υπάρχει μόνο σε ένα μαγαζί στη Μυτιλήνη και μόνο σε νούμερο 7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα μαγαζιά δεν τα φέρνουν. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση
Μπα όχι, δεν είναι αυτό. Τα ελλαδιτικα φυσίγγια έχουν ξεφύγει πολύ περισσότερο. Είναι ξεφτίλα να μην έχουν παρουσία τα κυπριακά φυσίγγια στην ελληνική αγορά και να έχουν τα τουρκικά όπλα και φυσίγγια. Μίλησα με τον άνθρωπο που μου έστειλε λινκ ο Τάσος στο φβ , μου είπε ότι έχει καταρχήν και ότι οι τιμές είναι περσινές. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη και μακάρι να τα βρούμε.Γιατί λογικά θα έχουν πάει στο θεό η τιμές και δεν θα φέρνουν....
Διαβάζω και εγώ OLU21PUS και λέω μαλακ@ τι φυσιγγαρα είναι αυτή ψαγμένη...
Τα έριχνα κάποτε πολύ στα παπιά στον Έβρο με αρκετό κρύο! Γεμισμένα με Α0 και επιχαλκωμένα σκάγια! Τα είχα ερωτευτεί! Ακόμα έχω κάνα 2 κουτιά!Καλησπέρα, ποιά η γνώμη σας για τα Fob Gold 40gr? Ξέρετε τι πυρίτιδα έχουν και πόσο σταθερά είναι σε διάφορες καιρικές συνθήκες?
Μια γνώμη για το συγκεκριμένο αν το δοκίμασε καποιως
Ναι.Καλησπέρα σας το nsi percorso caccia 36gr, βγάζει σχετικά σφιχτές τουφεκιές;
καλη τιμη!Μια γνώμη για το συγκεκριμένο..το έχει δουλέψει κανείς?
γιατι κυνηγι το θες?αμα το θες για τσιχλες ειναι ασυμφορο τωρα ,καλο ειναι σαν φυσιγγι το 33 αρι αλλα ασυμφορο για την τσιχλα.Μια γνώμη για το συγκεκριμένο αν το δοκίμασε καποιως
Είχα δοκιμάσει ένα κουτάκι.πολυ καλό μου είχε φανεί. Σε ποιο κατάστημα το βρήκες στην τιμή αυτή;Μια γνώμη για το συγκεκριμένο..το έχει δουλέψει κανείς?
Αξίζει !Για τσίχλα έλεγα να το δοκιμάσω..και η αλήθεια είναι ότι είναι καλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα και στην κούτα βγαίνει 6,50..τα έχει ένα μαγαζί εδώ στην Καλαμάτα..
Και τα δύο καλά της φωτογραφίας, αν και λίγο τσιμπημενα φέτος από ότι βλέπω αλλά πάρα πολύ καλάΜια γνώμη για το συγκεκριμένο..το έχει δουλέψει κανείς?
με τετοια τιμη κοπανατα!Για τσίχλα έλεγα να το δοκιμάσω..και η αλήθεια είναι ότι είναι καλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα και στην κούτα βγαίνει 6,50..τα έχει ένα μαγαζί εδώ στην Καλαμάτα..
Πάρτα γιατι αυριο θα ερθω να τα παρω εγωΓια τσίχλα έλεγα να το δοκιμάσω..και η αλήθεια είναι ότι είναι καλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα και στην κούτα βγαίνει 6,50..τα έχει ένα μαγαζί εδώ στην Καλαμάτα..