Χαχαχαχα..Έφυγα φίλε να φορτώσω...Πάρτα γιατι αυριο θα ερθω να τα παρω εγω
Χαχαχαχα..Έφυγα φίλε να φορτώσω...Πάρτα γιατι αυριο θα ερθω να τα παρω εγω
Σε ποιο κατάστημα στην Καλαμάτα τα βρήκες?Μια γνώμη για το συγκεκριμένο..το έχει δουλέψει κανείς?
Ο Γιαννουλακης τα έχει..https://www.giannoulakis-outdoor.gr/Σε ποιο κατάστημα στην Καλαμάτα τα βρήκες?
Πω πω μαζευτήκαμε πολλοι καλαματιανοι μου φαίνεται Αφηστε τα φυσιγγια μου ησυχα χαχαχΣε ποιο κατάστημα στην Καλαμάτα τα βρήκες?
Φορτωσεεεεε!!!Πω πω μαζευτήκαμε πολλοι καλαματιανοι μου φαίνεται Αφηστε τα φυσιγγια μου ησυχα χαχαχ
Μη του λες μη του λες
Φίλος που τα δούλευε πέρυσι με m2 3* μακρυά κοντά, τις έκαιγε! Τα φτιάχνει ο Καρδαράς στον Πύργο, 31 γρ. 8,5 νούμερο, τα περσινά ήταν με CSB, και μάλλον θα είναι και τα φετεινά. Τιμή? 6.40 €.Μια γνώμη για το συγκεκριμένο..το έχει δουλέψει κανείς?
6,4 τα έχει ο Καρδαρας φέτος ;Φίλος που τα δούλευε πέρυσι με m2 3* μακρυά κοντά, τις έκαιγε! Τα φτιάχνει ο Καρδαράς στον Πύργο, 31 γρ. 8,5 νούμερο, τα περσινά ήταν με CSB, και μάλλον θα είναι και τα φετεινά. Τιμή? 6.40 €.
Ναί, πήρα εγώ τηλέφωνο!. πολλά ή λίγα πάρεις, ίδια τιμή. Πέρυσι δεν ξέρω πόσο τα είχε, προφανώς θα ήταν φθηνότερα!6,4 τα έχει ο Καρδαρας φέτος ;
Πέρσι τα είχε ο Παρδαλακης στο Αιγάλεω 6,οπότε πιστεύω ο καρδαρας θα τα είχε στην ίδια ή λίγο χαμηλότερη τιμή. Για τα φετινά δεδομένα είναι πολύ καλη τιμή τα 6,4.Ναί, πήρα εγώ τηλέφωνο!. πολλά ή λίγα πάρεις, ίδια τιμή. Πέρυσι δεν ξέρω πόσο τα είχε, προφανώς θα ήταν φθηνότερα!
Για Κάνε μια καταδρομικη!Πέρσι τα είχε ο Παρδαλακης στο Αιγάλεω 6,οπότε πιστεύω ο καρδαρας θα τα είχε στην ίδια ή λίγο χαμηλότερη τιμή. Για τα φετινά δεδομένα είναι πολύ καλη τιμή τα 6,4.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση,θα περάσω και από Παρδαλακη να δω πόσο τα έχει φέτος.
Από εβδομάδα θέλει μια βόλτα,γιατί αν αρχίσουν και μπαίνουν και πουλιά βλέπω και άλλη άνοδο από τις επόμενες παρτίδεςΓια Κάνε μια καταδρομικη!
5.80€ περυσι.Ναί, πήρα εγώ τηλέφωνο!. πολλά ή λίγα πάρεις, ίδια τιμή. Πέρυσι δεν ξέρω πόσο τα είχε, προφανώς θα ήταν φθηνότερα!
Τα έχω δει και εγώ αλλά τα έχει δοκιμάσει κανείς; Και σε τι συνθήκες;Καλησπέρα συνάδελφοι, έχετε άποψη για το Special Black-Edition 28gr, N.5 & N.6 του Μητσάκου (alectoris). Τα έχει κάποιος δοκιμάσει; Μήπως γνωρίζετε τιμή;
αυτο ειναι το μονο σιγουρο!γιατί αν αρχίσουν και μπαίνουν και πουλιά βλέπω και άλλη άνοδο από τις επόμενες παρτίδες
Από καιρό που είχα πάει Καλκαντζάκο στο κέντρο ψώνιζε ένας συνάδελφος classica νο7,5.Αν σε ενδιαφέρει και σου αρέσουν πας και παίρνεις αν υπάρχουν ακόμα.Χτες διαπίστωσα χαζεύοντας στο ιντερνετ , οτι η NSI σταματησε το classika 32 σε n 7,5. Ειχα 4 κουτιά και για να μη μου φυγουν τωρα στα περασματα (μη γελατε βρε , ειμαι αισιοδοξος ), πηγα και πηρα άλλα ν8, και καποια Α1 32 lambro ν8. Εμενα θα μου λειψει αυτο το φυσιγγι.
Ασε που μου λειπει μονιμα ενα 34 σε ν 7,5, ιδανικα το Α1 lambro 34 kai to speed nsi 34
Επισης ειδα οτι καταργησε το velox
Εχασε η Βενετιά, βελόνι...Επισης ειδα οτι καταργησε το velox
Πριν ούτε μήνα εγώ θαμουνα Χθες πήγα και έχει , απλά δεν θέλω να πάρω άλλα . Μου φτάνουν 4 κουτιά , δεν στοκάρω ποτέ φυσίγγια . Πήγα χθες και πήρα 4 classica n8,και 2 Α1 ν8 , για να μου μείνουν τα 7,5Από καιρό που είχα πάει Καλκαντζάκο στο κέντρο ψώνιζε ένας συνάδελφος classica νο7,5.Αν σε ενδιαφέρει και σου αρέσουν πας και παίρνεις αν υπάρχουν ακόμα.
.....τα κρατας για τα επομενα τρυγονια;;;;για να μου μείνουν τα 7,5