μπράβο ρε παιδιά!!! Υπάρχει αυτό το φυσίγγι να αγοραστεί ;;;
Τασο τα ειχα δουλεψη στην περδικα πολυ καλα εχω ακομα ενα κουτακι να τον θυμαμεΜήπως έγραφε Full double? το καλύτερο φυσιγγι του Στοκα τα τελευταία χρόνια ( κατά την άποψη μου)..Γεμισμένα ενα ενα στο χέρι..καταπληκτικό στην περδικα..κ πολυ μαλακό για 38γρ..
Έβγαζε κ 4+5 για υδρόβια κ λαγό..
αυτα και τα διασπορας τα πρωτα σε μαυρο καλυκαναι όντως!!! Μπράβο ρε θηρίο!!! Μνήμη ελέφαντα!!! Θα ψάξω να δω αν βρω το κουτί..
Πέτρο το ίδιο λίγο δύσκολο γιατί είναι η παλιά ποιοτική παρτίδα.. τα ξεχασμένα που λέει και ο φίλος ο Τάσος είναι τα μεταγενέστερα που είναι αστα να πάνε.. καμία μα καμία σχέση με αυτό... άλλη πυριτιδα πλαστικός συγκεντρωτηρας τα σκάγια χύμα μέσα αστεροειδής κλείσιμο.. και από απόδοση μην ρωτάς καθόλου....μπράβο ρε παιδιά!!! Υπάρχει αυτό το φυσίγγι να αγοραστεί ;;;
Σταματη ειδες διαφορα απο τα ρεμινγκτον; Σε 3αρι τα δουλευεις; Υστερουν πουθενά σε συγκριση με τα πρωτα;
λιπών...ότι δεν μπορούμε να βρεθούμε..το φτιάχνουμε μόνοι μας...όχι ακριβώς το ίδιο αλλά με την ίδια φιλοσοφία..Πέτρο το ίδιο λίγο δύσκολο γιατί είναι η παλιά ποιοτική παρτίδα.. τα ξεχασμένα που λέει και ο φίλος ο Τάσος είναι τα μεταγενέστερα που είναι αστα να πάνε.. καμία μα καμία σχέση με αυτό... άλλη πυριτιδα πλαστικός συγκεντρωτηρας τα σκάγια χύμα μέσα αστεροειδής κλείσιμο.. και από απόδοση μην ρωτάς καθόλου....
Καλημέρα Πέτρο!! Πολύ όμορφα και καλοστημένα!! Μια πατέντα αποσπομενου πάτου που αποδίδει πολύ καλά! Καλοριχτα!!!!λιπών...ότι δεν μπορούμε να βρεθούμε..το φτιάχνουμε μόνοι μας...όχι ακριβώς το ίδιο αλλά με την ίδια φιλοσοφία..
ευχαριστώ πολύ!!! Να σε καλά!!!Καλημέρα Πέτρο!! Πολύ όμορφα και καλοστημένα!! Μια πατέντα αποσπομενου πάτου που αποδίδει πολύ καλά! Καλοριχτα!!!!
Αυτο δεν το προσεξα..οταν ριξω τα υπολοιπα με την καραμπίνα θα σου πω..Τα καψυλια κ αυτά σιδερωμένα???
Δεν νομιζω να υπαρχει κινδυνος εκτος απο καποιο δυνατο ταρακουνημα..Εγώ θα τα πεταγα
Δεν νομιζω να σημαίνει παντα αυτο,μου εχει παλια κ στα dorkas 2001 34γρ κ στα nsi special game..Δείγμα υψηλών πιέσεων οι σιδερωμενοι-μασημένοι κάλυκες.
Οχι,"ελικα" θωδη..Έχεις ανοίξει κανένα? ίδιο διασπορέα έχουν?
Όσες φορές μου έτυχε ακουγόταν διαφορετικός 'κρότος' σε μαλλινόταπα και κανονικά, +το κλώτσιμαΔεν νομιζω να σημαίνει παντα αυτο,μου εχει παλια κ στα dorkas 2001 34γρ κ στα nsi special game..
Με το Baikal τα έριξες Τάσο; Δεν έβαλες και καμιά φωτό ένα γεμάτο φυσίγγι να δούμε πως είναι ... Μήπως είναι πολύ βαθιά ρελιασμένα; Πάντως αυτό το φαινόμενο δεν συνάδει με τα στοιχεία που δίνει στο site του: 650 bar, 405 m/sec !!! .xm.Αρκετά δυνατά τα Jb διασποράς 33γρ με το ανάλογο λάκτισμα..
Δεν μου έκανε εντύπωση βέβαια,εδώ τα 30αρια του κ πάλι είναι λίγο ζωηρά,πόσο μάλλον τα 33γρ κ μάλιστα διασποράς..
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι ριγμένοι κάλυκες,δεν αναφέρομαι στο ότι τα χείλια ήταν σιδερωμενα,αλλά στο γεγονός ότι ήταν "μασημενα"..
Αυτό πρώτη φορά το βλέπω..