streukreuz στα γερμανικά σημαίνει διασποράς σταυρός, οπότε είναι διασποράς με σταυρό..Τα sellier bellot red and black STREUKREUZ ειναι διασοορας η μαλλονοταπα? Οτι ξερετε αλλο γι αυτα πειτε
Έχω πάρει ένα κουτίRio100 Dispersor 36gr No6 τα γνωρίζετε;
Ισως να ειναι πιο πολυ ενισχυμένο το palombe.επισης εχουν διαφορα στον καλυκα καθώς το palombe εχει 23αρη αλλα ειναι πολυ πιο σκληρό κι αισθητό στην ανάκρουση απ το percorso.μια φορα τα πηρα αλλα δεν.το percorso ειναι καλυτερο κατα την προσωπική μου αποψηΚαλημερα σε ολους,ξερει κανεις τι διαφορα εχει το
NOBELSPORT Special Palombe 36g με το percorso; εκτος της τιμης βεβαια. Το μονο που βλεπω διαφορετικο ειναι το χρωμα, ταχυτητα εχουν την ιδια παντως.
Οκ σ'ευχαριστω, θα μεινω στο αγαπημενο μου percorso που μου εχει δωσει πολλες μακρινες φασσες και εχει χαμηλη ανακρουσηΙσως να ειναι πιο πολυ ενισχυμένο το palombe.επισης εχουν διαφορα στον καλυκα καθώς το palombe εχει 23αρη αλλα ειναι πολυ πιο σκληρό κι αισθητό στην ανάκρουση απ το percorso.μια φορα τα πηρα αλλα δεν.το percorso ειναι καλυτερο κατα την προσωπική μου αποψη
Απο τα πολυ καλα φυσιγγοφυσιγγα γεμισμενα αν θυμαμαι καλα με mb 36 . μια φορα τα ειχα ρηξει, δε μπορω να πω οτι τρελαθηκαΠαιδιά τα mb long range b&p τα έχει ρίξει κανένας στα φασσια?
Με mb36 είναι όντως!τα πήρα για δοκιμή το σκ που θα τις κυνηγήσω στο δρύινο!Απο τα πολυ καλα φυσιγγοφυσιγγα γεμισμενα αν θυμαμαι καλα με mb 36 . μια φορα τα ειχα ρηξει, δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα