https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/fysiggia-1/cal-12-2/30-32-gr/dorkas-express-32grΠου το είδες? Είχε psb1 και τώρα ακουιλα, τα φετινά ούτε που ξέρουμε πως θα είναι.
https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/fysiggia-1/cal-12-2/30-32-gr/dorkas-express-32grΠου το είδες? Είχε psb1 και τώρα ακουιλα, τα φετινά ούτε που ξέρουμε πως θα είναι.
Η είναι τυπογραφικό λάθος η άλλαξε πάλι, μόνο άμα ανοίξουμε ένα από αυτά τα καινούργια θα είμαστε σίγουροι.
Κάποιος να κάνει ψυχικόΗ είναι τυπογραφικό λάθος η άλλαξε πάλι, μόνο άμα ανοίξουμε ένα από αυτά τα καινούργια θα είμαστε σίγουροι.
Που ξέρεις....μπορει κ τα φετινα, να μην εχουν και καθολου μπαρούτι....Που το είδες? Είχε psb1 και τώρα ακουιλα, τα φετινά ούτε που ξέρουμε πως θα είναι.
Δεν θα έπρεπε να χύνεται το μπαφερ όχι... Δύο λύσεις έχεις... Η το γυρνάς πίσω ( εγώ αυτό θα έκανα) για τα χρήματα που εχει η αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα βάζεις με το δάχτυλο σου μια μυτιτσα σιλικόνη ίσα ίσα να κλείσει η τρύπα να μην χύνεται το μπαφερ...Καλημέρα σε όλους αγόρασα 2κουτια Remington nitro magnum 53γρ. από διαφορετικά καταστήματα στο δεύτερο κουτί είχε φυσίγγια που στο κέντρο ήταν λίγο πιο ανοικτά με αποτέλεσμα να χύνεται το άσπρο Μπάφερ. Έχουν θέμα; Το δεύτερο κουτί το πήρα από ίντερνετ και όταν μου ήρθε το είδα αλλιώς δε θα το επερνα 60+κάνει το κουτί και να έχει τέτοιο θέμα επιτρέπετε;
Δε μπορώ να τα επιστρέψω πλέον καμία 10φυσιγγια έχουν θέμα θα δοκιμάσω με τη
Τα Remington με buffer πάντα έτσι ήταν. Εξαπανέκαθεν...Ειδικά τα δράμα.Καλημέρα σε όλους αγόρασα 2κουτια Remington nitro magnum 53γρ. από διαφορετικά καταστήματα στο δεύτερο κουτί είχε φυσίγγια που στο κέντρο ήταν λίγο πιο ανοικτά με αποτέλεσμα να χύνεται το άσπρο Μπάφερ. Έχουν θέμα; Το δεύτερο κουτί το πήρα από ίντερνετ και όταν μου ήρθε το είδα αλλιώς δε θα το επερνα 60+κάνει το κουτί και να έχει τέτοιο θέμα επιτρέπετε;
Στο πρώτο κουτί είναι κομπλέ στο δεύτερο μερικά σαν αλατιερα είναιΤα Remington με buffer πάντα έτσι ήταν. Εξαπανέκαθεν...Ειδικά τα δράμα.
Εγώ νομίζω τα πολύ παλιά ήταν έτσι.Τα Remington με buffer πάντα έτσι ήταν. Εξαπανέκαθεν...Ειδικά τα δράμα.
Λεπτομέρειες αν έχεις οπλάρα.Που ξέρεις....μπορει κ τα φετινα, να μην εχουν και καθολου μπαρούτι....
και εγω το ιδιο με ρεμικτον νιτρο , σε ολο το κουτι , ηταν χαλια , εβαζα ενα μικρο χαρτακι στην οπη , γιατι γεμιζα μπαφερ , και τα σκαγια στο τελος κουδουνιζαν , εχω ακομα 5 κουτια μαγνουμ ρεμικτον νιτρο 46 γραμμαρια 6αρια , σε αυτο δεν εχω πρωβλημα , και ειδα οτι εχουν βαλει σαν κολα στην οπη , και της πτυχωσης του αστεριΕγώ πάντως θα τα γύριζα πίσω, αφού τα πλήρωσα και δε μου τα χάρισαν έχω την απαίτηση να είναι κομπλέ και όχι να κάνω το χειρούργο... κάτι τέτοια βλέπω και πριν αγοράσω το κουτί τα ανοίγω επί τόπου για να δω αν είναι εντάξει.
Και εμένα μου έχει τύχει με νίτρο 42γρ , συμβαίνει, βέβαια δεν αντιμετώπισα κάποιο θεμαΣτο πρώτο κουτί είναι κομπλέ στο δεύτερο μερικά σαν αλατιερα είναι
Πέταξα την απόδειξη πριν τα ανοίξω μόλις είδα αυτό όμως ποτέ ξανά.Εγώ πάντως θα τα γύριζα πίσω, αφού τα πλήρωσα και δε μου τα χάρισαν έχω την απαίτηση να είναι κομπλέ και όχι να κάνω το χειρούργο... κάτι τέτοια βλέπω και πριν αγοράσω το κουτί τα ανοίγω επί τόπου για να δω αν είναι εντάξει.
Μου έχει τύχει σε πολλά επώνυμα ΤΟΣΟ εγχώρια ΌΣΟ και από μεγάλες φίρμες της Ιταλίας (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θύγουμε) τα σκάγια να κουδουνίζουν μέσα σα μαράκες. Μην αναφέρω δε το ίδιο περιστατικό σε φυσίγγια γνωστής Ελληνικής παραγωγής (που χαίρει μεγάλης εκτίμησης ο @Alex37 ) ρελιασμένα μάγκνουμ δραμιάρες να κουδουνίζουν και να βλέπω πυρίτιδα στη περιοχή των μπίλιων ( σε ολόκληρο το μήκος του κάλυκα).και εγω το ιδιο με ρεμικτον νιτρο , σε ολο το κουτι , ηταν χαλια , εβαζα ενα μικρο χαρτακι στην οπη , γιατι γεμιζα μπαφερ , και τα σκαγια στο τελος κουδουνιζαν , εχω ακομα 5 κουτια μαγνουμ ρεμικτον νιτρο 46 γραμμαρια 6αρια , σε αυτο δεν εχω πρωβλημα , και ειδα οτι εχουν βαλει σαν κολα στην οπη , και της πτυχωσης του αστερι
Οι Αμερικάνοι δεν είναι και πολύ προσεκτικοί με τα κλεισίματα.Καλημέρα σε όλους αγόρασα 2κουτια Remington nitro magnum 53γρ. από διαφορετικά καταστήματα στο δεύτερο κουτί είχε φυσίγγια που στο κέντρο ήταν λίγο πιο ανοικτά με αποτέλεσμα να χύνεται το άσπρο Μπάφερ. Έχουν θέμα; Το δεύτερο κουτί το πήρα από ίντερνετ και όταν μου ήρθε το είδα αλλιώς δε θα το επερνα 60+κάνει το κουτί και να έχει τέτοιο θέμα επιτρέπετε;
Σαν κολοτρηπιδες ειναιΟι Αμερικάνοι δεν είναι και πολύ προσεκτικοί με τα κλεισίματα.
Δεν έχουν πρόβλημα αλλά το buffer δεν πρέπει να φύγει.
Ότι σου είπε ο Άρης.
Μερικά δικά μου.
View attachment 73206
...........και ιδιαιτερα benelli μην ξεχνιεσαι!!!!!!Λεπτομέρειες αν έχεις οπλάρα.