Του βάζεις δύσκολα!Υπάρχει απλούστερη λύση.
Πες του να στήσει ένα χαρτί στα Χανιά και μπουμπούνισέ το από Καλαμάτα με την Μ2.
Να στο στείλει με courier για τα περαιτέρω ...
Άντε να ξετρυπωσει τη Μ2 από κει που την καταχωνιασε...
Του βάζεις δύσκολα!Υπάρχει απλούστερη λύση.
Πες του να στήσει ένα χαρτί στα Χανιά και μπουμπούνισέ το από Καλαμάτα με την Μ2.
Να στο στείλει με courier για τα περαιτέρω ...
Θα την βρει ξανά ... το έχει ξανακάνειΤου βάζεις δύσκολα!
Μη του λέτε τέτοια.τρομαξε να τη καταχωνιασει να σωθειΘα την βρει ξανά ... το έχει ξανακάνει
Τον έπιασε η κρίση τον λογισταΛεβεντακο μου,αυτό για το καράβι τ'ακουω χρόνια!
Μάλλον μπαζει νερά και του έκοψαν το απόπλου...
Γέροντα τη μ2 πλέον αν την βγάλω κ έρθει κανένας φίλος για δοκιμή κάνω ότι έχω ξεχάσει τη βελόνα στο σπίτι κ την ξαναβάζω στη θήκη... Μην στεναχωρω κ τον κόσμο...Του βάζεις δύσκολα!
Ένας άλλος ξέχασε τα τσοκακια...Γέροντα τη μ2 πλέον αν την βγάλω κ έρθει κανένας φίλος για δοκιμή κάνω ότι έχω ξεχάσει τη βελόνα στο σπίτι κ την ξαναβάζω στη θήκη... Μην στεναχωρω κ τον κόσμο...
Έτσι μπλαιντφολντ αγόρασα κ εγώ τα ντουμπλεξ 4-6 10αδα κ όταν το άνοιξα όλοι οι παφυλες ήταν φουλ στη σκουριάευτυχώς έχω ποδαρια αντί για μυαλό
Πολυ σωστά....Έχω φυσίγγια 30 χρόνων και....ούτε ίχνος σκουριάς
Και παραπονιεμαι εγώ μετά που χύνεται λίγο Μπάφερακι... Που να μου ερχόταν κάτι τέτοιο.Πολυ σωστά....
Δεν παιζουν ρόλο τα χρόνια αλλά που κ πως αποθηκεύονται...*
Express(μια που λες για Rem) δεκαετίας '80...
Εννοείται πως σε τέτοια κατασταση μπορεί να συναντήσει κανείς ακόμα πιο παλια φυσίγγια...
View attachment 73326
*Πάμε τώρα κ στο άλλο άκρο...........
Πριν λίγα χρόνια έκανα μια παραγγελια σε πασιγνωστο κατάστημα...
Από τα τρία κουτιά φυσίγγια(φαίνεται η μάρκα αλλά δεν έχει καμία σημασια) το ένα ήταν λερωμένο στον.. πάτο από σκουριά, σημάδι ότι είχε ακουμπήσει για κάποιο διάστημα σε μέρος με υγρασία...
Πριν ανοιξω το κουτί "άκουσα" το τριξιμο που κάνει η σκουριά.....
Η σειρά που καθοταν κάτω ήταν σάπια(!!!)...
Έχει τυχει να ανοίξω κουτί από κατάστημα κ να έχει τσιμπηματακια σκουριας αλλά ποτε αυτό το χάλι!
Πήρα τηλ κ τους ενημέρωσα...
Λέγοντας τους να ελέγξουν κ ότι άλλα φυσίγγια φυλάνε σε εκείνο το μέρος.....
Η κοπελιά μου ειπε θα σας τα αλλαξουμε αλλά πρωτα μου ζήτησε.. φωτο κ μόλις την είδε μου είπε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά η μεταφορική που τους τα έστειλε γιατί τα είχε αφήσει έξω στην..... βροχή.......
View attachment 73328
Οτι ακριβώς συμβαίνει με τα φυσίγγια συμβαίνει κ με τα όπλα....
Συμφωνώ Λευτέρη κ το έχουμε ξαναπεί.....Τα φυσίγγια του 80 που έχει η φωτογραφία Τάσο έχουν παφυλα μάλλον μπρούτζινο 100% και όχι από σίδηρο με επίστρωση από κάποιο κράμα χαλκού ή και σκέτο χαλκό όπως όλα σχεδόν τα σημερινά. Το χειρότερο είναι πως οι κάλυκες τα τελευταία χρόνια έχουν πτώση στην ποιότητα και τα υλικά κατασκευής πολύ μεγάλη, η επιμεταλλωση πχ του παφυλα είναι συχνά υποτυπώδης και φεύγει γρήγορα αφήνοντας εκτεθειμένο στην σκουριά το υπόστρωμα και το πλαστικό είναι έως και ακατάλληλο για κάλυκες.
το εχω δει με τα ματια μου τοσο στουκοι ειναι μερικοι μεταφορεις , περναγαν απο τα καταστηματα και αφηναν τα εμπορευματα , και περασε και απο το καταστημα με κυνηγετικα ειδη του Χαρη πρωι με ψηλη βροχη , αλλα ο Χαρης αργησε να ερθει και δεν ειχε ανοιξη ακομα , και ακουσον ακουσον , ειχε αφηση απο εξω απο την πορτα , στον δρομο ,δυο μεγαλες κουτες φυσιγγια μεσα στην βροχη , που καπιος ανετα της βουταγε και εφευγεΠολυ σωστά....
Δεν παιζουν ρόλο τα χρόνια αλλά που κ πως αποθηκεύονται...*
Express(μια που λες για Rem) δεκαετίας '80...
Εννοείται πως σε τέτοια κατασταση μπορεί να συναντήσει κανείς ακόμα πιο παλια φυσίγγια...
View attachment 73326
*Πάμε τώρα κ στο άλλο άκρο...........
Από τα τρία κουτιά φυσίγγια(φαίνεται η μάρκα αλλά δεν έχει καμία σημασια) το ένα ήταν λερωμένο στον.. πάτο από σκουριά, σημάδι ότι είχε ακουμπήσει για κάποιο διάστημα σε μέρος με υγρασία...
Έχει τυχει να ανοίξω κουτί από κατάστημα κ να έχει τσιμπηματακια σκουριας αλλά ποτε αυτό το χάλι!
Η κοπελιά μου ειπε θα σας τα αλλαξουμε αλλά πρωτα μου ζήτησε.. φωτο κ μόλις την είδε μου είπε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά η μεταφορική που τους τα έστειλε γιατί τα είχε αφήσει έξω στην..... βροχή.......
View attachment 73328
Ποιος είναι ο κλώνος του Ναυπλιώτη;;;....
Ρε μαλακα, μα την παναγια χθες το σκεφτεικα κ ειπα να το γραψω, αλλα επιασα την κουβεντα στο πορτονι του σπιτιου (δε μιλαω με πορτόνια) κ μετα το ξεχασα.....Ποιος είναι ο κλώνος του Ναυπλιώτη;;;
Του 80 είναι αυτά, ?? Πάντως ακόμα καλά πάνε!Express(μια που λες για Rem) δεκαετίας '80...
Τα Remington express έχουν περίπου την ίδια απόδοση εδώ και έναν αιώνα (από το 1920 που πρωτοκυκλοφόρησαν). Αλλάζοντας απλά τα υλικά... Οπότε, σίγουρα θα θερίζουν!Του 80 είναι αυτά, ?? Πάντως ακόμα καλά πάνε!
Έχω βρει σε τσιχλοκαρτερο φυσίγγια αριχτα της προηγούμενης χρονιάς και σε τέτοια κατάσταση δεν ήταν ο παφυλλας!!!! Πάντως, η ποιότητα σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά έχει πέσει πάρα πολύ, και έχουν αυξηθεί δυσανάλογα οι τιμές... Με λίγα λόγια έχουν γίνει ψεύτικα σχεδόν τα πάντα... Οι κάλυκες δεν αποτελούν εξαίρεση (δυστυχώς).*Πάμε τώρα κ στο άλλο άκρο...........
View attachment 73328
Η δεύτερη που έστειλες ήταν από τον λαιμό και κάτω?Η κοπελιά μου ειπε θα σας τα αλλαξουμε αλλά πρωτα μου ζήτησε.. φωτο
Τζάμπα τα δίνει.Οτι καλύτερο δεν έχω ρίξει!Χωρίς σχόλια από το site του ναυπλιωτη.αντε και με τις υγείες μας
View attachment 73438
View attachment 73439