Ναι ετσι ηταν .Εγω που εβαζα στην τσεπη μου για προχειρα για τα γουρουνια γεμιζε η τσεπη μου μπαφερΕγώ νομίζω τα πολύ παλιά ήταν έτσι.
Ναι ετσι ηταν .Εγω που εβαζα στην τσεπη μου για προχειρα για τα γουρουνια γεμιζε η τσεπη μου μπαφερΕγώ νομίζω τα πολύ παλιά ήταν έτσι.
2 χρονιές που έριξα τα 32αρια ήταν πολύ καλά. Σε ν7 μέχρι και -6 που τα έριξα γάζωναν. Δεν είναι για έναρξη. Από Οκτώβρη και μετά δεν είχα θέμα τουλάχιστον με το κλίμα εδώ πάνω.Από navaro έριξε κανείς τα 32αρια και 34αρια την περασμένη χρονιά;
Ευχαριστώ Λάζαρε!2 χρονιές που έριξα τα 32αρια ήταν πολύ καλά. Σε ν7 μέχρι και -6 που τα έριξα γάζωναν. Δεν είναι για έναρξη. Από Οκτώβρη και μετά δεν είχα θέμα τουλάχιστον με το κλίμα εδώ πάνω.
Παρε διαφανες βερνικι νυχιων και περασε τα εκει που εχουν την τρυπουλα...Καλημέρα σε όλους αγόρασα 2κουτια Remington nitro magnum 53γρ. από διαφορετικά καταστήματα στο δεύτερο κουτί είχε φυσίγγια που στο κέντρο ήταν λίγο πιο ανοικτά με αποτέλεσμα να χύνεται το άσπρο Μπάφερ. Έχουν θέμα; Το δεύτερο κουτί το πήρα από ίντερνετ και όταν μου ήρθε το είδα αλλιώς δε θα το επερνα 60+κάνει το κουτί και να έχει τέτοιο θέμα επιτρέπετε;
Έχω Remington που το μπαφερ έχει λιώσει πάνω στο αστέρι κατά το ρελιασμα.Καλο είναι να ανοίγουμε το κουτί όταν δεν έχει ασφάλεια και να βλέπουμε τι αγοράζουμε.Καλημέρα σε όλους αγόρασα 2κουτια Remington nitro magnum 53γρ. από διαφορετικά καταστήματα στο δεύτερο κουτί είχε φυσίγγια που στο κέντρο ήταν λίγο πιο ανοικτά με αποτέλεσμα να χύνεται το άσπρο Μπάφερ. Έχουν θέμα; Το δεύτερο κουτί το πήρα από ίντερνετ και όταν μου ήρθε το είδα αλλιώς δε θα το επερνα 60+κάνει το κουτί και να έχει τέτοιο θέμα επιτρέπετε;
και τα λαγουδακια πεφτανε duplex![ τι ωραια φυσιγγια εριχνες καποτε που επερνες τους λαγους!!! ]Τα duplex είχαν στην τρυπιτσα που κάνει το αστεροειδες ένα άσπρο υλικό σαν ρητίνη και δεν έφευγε το μπαφερ
και τα λαγουδακια πεφτανε duplex![ τι ωραια φυσιγγια εριχνες καποτε που επερνες τους λαγους!!! ]
Άστον να λέει...τις προάλλες με ρώτησε αν έχω ακούσει τίποτα για καγκουρό στην Στερεά.Ειναι μεγάλοι οι λαγοί και ζηταγε μπίλιες να τους κρατάει.Στην μαξους δεν έχω βάλει ακόμα αμερικανικό φυσιγγι. 5 χρόνια τωρα. Τους παίρνω το κεφάλι με b&p
Άστον να λέει...τις προάλλες με ρώτησε αν έχω ακούσει τίποτα για καγκουρό στην Στερεά.Ειναι μεγάλοι οι λαγοί και ζηταγε μπίλιες να τους κρατάει.
Η ρεμι έβαζε στο αστέρι κάτι σαν βερνίκι για αδιαβροχοποιηση ίσως να ταν και αυτόΈχω Remington που το μπαφερ έχει λιώσει πάνω στο αστέρι κατά το ρελιασμα.Καλο είναι να ανοίγουμε το κουτί όταν δεν έχει ασφάλεια και να βλέπουμε τι αγοράζουμε.
Αυτός τι προσπαθεί να κάνει?....
Έτσι μπλαιντφολντ αγόρασα κ εγώ τα ντουμπλεξ 4-6 10αδα κ όταν το άνοιξα όλοι οι παφυλες ήταν φουλ στη σκουριάευτυχώς έχω ποδαρια αντί για μυαλόΈχω Remington που το μπαφερ έχει λιώσει πάνω στο αστέρι κατά το ρελιασμα.Καλο είναι να ανοίγουμε το κουτί όταν δεν έχει ασφάλεια και να βλέπουμε τι αγοράζουμε.
αυτα πρεπει να ηταν 20 χρονων και!!!!αλλα η τιμες στα υλικα ανεβηκαν . . . .Έτσι μπλαιντφολντ αγόρασα κ εγώ τα ντουμπλεξ 4-6 10αδα κ όταν το άνοιξα όλοι οι παφυλες ήταν φουλ στη σκουριάευτυχώς έχω ποδαρια αντί για μυαλό
Έχω φυσίγγια 30 χρόνων και....ούτε ίχνος σκουριάςαυτα πρεπει να ηταν 20 χρονων και!!!!αλλα η τιμες στα υλικα ανεβηκαν . . . .
Έχεις ξετιναξει όλα τα σμ από αλευρα και σιτηρά.τα νεροπιστολα σου θέλουν αλευρα και δημητριακά για να βγάλεις μια τουφεκιά στα 20 metri?Ω ρε φίλε μου.παρε corn flakes να δεις άσπρη μερα
Έχω μασει τσάι για τη γούνα σου να βάλεις κ στην κωλοτσεπη... Μην ταιριάξει μόνο κ μπω στο καράβι πρόσεχε...Έχεις ξετιναξει όλα τα σμ από αλευρα και σιτηρά.τα νεροπιστολα σου θέλουν αλευρα και δημητριακά για να βγάλεις μια τουφεκιά στα 20 metri?Ω ρε φίλε μου.παρε corn flakes να δεις άσπρη μερα
Λεβεντακο μου,αυτό για το καράβι τ'ακουω χρόνια!Έχω μασει τσάι για τη γούνα σου να βάλεις κ στην κωλοτσεπη... Μην ταιριάξει μόνο κ μπω στο καράβι πρόσεχε...
Υπάρχει απλούστερη λύση.Μην ταιριάξει μόνο κ μπω στο καράβι πρόσεχε...