Το μοναδικό πλεονέκτημα που βλέπω στο δίκαννο είναι ότι οι κάλυκες δεν πέφτουν κάτω και πάνε όλοι κατευθείαν στην τσέπη μου, ενώ με την καραμπίνα στο τέλος πρέπει να συμμαζεύω. Ιδίώς στο περπατητό να πρέπει να σκύβω σε κάθε τουφεκιά με την καραμπίνα είναι ενόχληση. Αυτή την ενόχληση με το δίκαννο χωρίς αυτόματους δεν την έχω.
Το ότι θα ρίχνεις περισσότερα με μεγαλύτερη αποθήκη πραγματικά δεν πιστεύω ότι ισχύει, το αντίθετο θα έλεγα, τουλάχιστον σε εμένα.
Το F-16 block 70 - Αdvanced που ονομάζεται Τσίχλα δε σου δίνει περιθώριο για περισσότερο από μία, άντε δύο τουφεκιές. Σπάνια τρίτη και αυτή απελπισμένη και ενώ έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Αν έχω ρίξει 2 φυσίγγια και δεν το έχω καρπωθεί, τότε νιώθω ότι η καραμπίνα έχει μόνο ένα, άρα στην επόμενη τσίχλα μειονεκτώ, άρα ας επικεντρωθώ μόνο σε αυτή, άρα θα φύγει βλακωδώς και το τρίτο. Αν θέμα επαναγέμισης δεν υπήρχε στο μυαλό μου τρίτο φυσίγγι δεν θα το σπαταλούσα ποτέ και ίσως ούτε και δεύτερο. Μοναδική εξαίρεση αν ξέρω ότι σε διπλανό καρτέρι υπάρχει κομπλεξικός που ενοχλείται από την τριπλέτα, οπότε εκεί επιβάλλεται για σωφρονιστικούς λόγους.