Kostas ContraDosi
Moderator
Ελληνικά ειναι;;;Πάρε αυτά που ριχνει ο Σταμάτης τα eley zephyr
Στο Ζεφύρι είναι η Βιοτεχνία....
Ελληνικά ειναι;;;Πάρε αυτά που ριχνει ο Σταμάτης τα eley zephyr
To πιθανότερο να είναι τουρκικά καμία σχέση με τα παλιά EleyΕλληνικά ειναι;;;
Στο Ζεφύρι είναι η Βιοτεχνία....
Ναι είδα εγώ που πήγα και κάθισα μπροστα σας στο μεγαπλατανο τι χαΐρι έκανα όλα εσείς τα περνάτε α καμία γκαβια επερνα εγώΦιλαράκι,να ξυπνάς νωρίτερα για να πιάνεις τα καλά καρτερια!
Μεντεσέδες ντουφεκαγες?Αύτα λέω φοβέρα και για πάνω από 40 μέτρα, διπλωναν τα πουλιά.
Ταβερνα λέει δε καταλαβαίνειςΕλευ Ζεφύρι?
Ότι έχει στο ψυγείο φίλος!τα eley zephyr
Πέρσι με τη νεκρα στα καρτερια στο κρύο πηγάδι είχαν μαζευτεί αρκετοί και ρίχνανε τριαρες σε κουκουνάρια που πέταγαν στον αέρα.Η δεκάρα 4 euros
Aυτο δεν είναι τίποτα εδώ τα πιτσιρίκια πήραν μια μηχανή με δισκάκια και την έβαζαν εκεί και ριχναν ακόμα τη στήνουνΠέρσι με τη νεκρα στα καρτερια στο κρύο πηγάδι είχαν μαζευτεί αρκετοί και ρίχνανε τριαρες σε κουκουνάρια που πέταγαν στον αέρα.
Και τα 32!!!!οχι ακομα ,απο 8 ευρω και πανω.
3 χρόνια τα βιντεάκια ετοιμάζειΠιστεύω θα λανσάρει κανα βιντεακι με την παρουσίαση του φυσιγγιου
Μια χαρά τις σβερκωνες!Ναι είδα εγώ που πήγα και κάθισα μπροστα σας στο μεγαπλατανο τι χαΐρι έκανα όλα εσείς τα περνάτε α καμία γκαβια επερνα εγώ
Ο ένας διαμάντια ο άλλος ρουμπίνια Ρόκος σκέτοςΚαλησπέρα, έχετε χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα φυσίγγια?
https://www.outdooraction.gr/-934-9...b-prestige-rubis-nickel-12-67-35gr-21114.html
View attachment 73484
Απο τα 32 ξεκινάμε.Και τα 32!!!!
Σφεντόνες ποιος πουλαει????Απο τα 32 ξεκινάμε.
Βρες ένα διχαλο και φτιάξε μια ρε Λιάκουρα!Σφεντόνες ποιος πουλαει????
Μανούλα μου!!Ρε ο άνθρωπος είναι ψαγμένος σου λέω.
Θα πάρει και μια τέτοια να του "μαζεύει" τα μπαλάκια
View attachment 73480
Βρήκαμε ποιος φταίει για της τιμες!!!!!!! Ολλα εκτός της εσχροκαιρδια τον εμπορον