Δεν μπορώ τώρα Λάκη! Δροσιζωμαιγια καντο ποιο λιανα , να καταλαβω ,
Δεν μπορώ τώρα Λάκη! Δροσιζωμαιγια καντο ποιο λιανα , να καταλαβω ,
Χωρίς αλκοόλ φαντάζομαιΔεν μπορώ τώρα Λάκη! Δροσιζωμαι
Δεν είναι ο Η-λακης, είναι ο πατέρας του ο Νίκος που πρέπει να έχει σφίξει 2-3 καραφακια απόψεΤι λες ρε Λάκη???
Το να παρακαλάμε να αυξηθούν οι τιμές των φυσιγγίων για να σταματήσουν οι "άσχετοι" και οι επικίνδυνοι το κυνήγι δεν είναι λύση.οποτε καλυτερα να μασαω παρα να γραφω
και αυτό είναι λάθος για εμένα ... αλλά η αιτιολόγηση είναι μεγάλη.χωρις να το εχουν παραδοση , και χωρις να το εχουν στο αιμα τους
να το ξαναπιάσεις αλλά να μην γράφεις όταν είσαι νευριασμένος ... αυτό είναι το μυστικό.αρχησαμε παλι της κοροδιες και ειρωνιες , για αυτο ΤΕΛΟΣ , δεν ξανα πιανω το πληκτρολογιο
Nick Orfan???Δεν είναι ο Η-λακης, είναι ο πατέρας του ο Νίκος που πρέπει να έχει σφίξει 2-3 καραφακια απόψε
Λες ρε??? Παντως ο ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ ξαναβαφτιστηκε και ξαναεγινε ΝΙΚΟΣΣΣ....Nick Orfan???
Εισαι ΕΡΙΣΤΙΚΟΣΣΣΣΣ και ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣΣΣΣΣΛες ρε??? Παντως ο ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ ξαναβαφτιστηκε και ξαναεγινε ΝΙΚΟΣΣΣ....
ΣΣΣΣΣΣΟΡΥ δεν θα το ξανακανω....Εισαι ΕΡΙΣΤΙΚΟΣΣΣΣΣ και ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣΣΣΣΣ
Πηγές στον τριμη πήρες τιμές?Πάμε στο θέμα μας....
Οχι δεν εχω παει....θα μαθω απο κανα 2 γνωστους μου, που ψωνιζουν απο κει...Πηγές στον τριμη πήρες τιμές?
Πφφφφφφφ ρε Κωστή ο πληθωρισμός τρέχει ....Οχι δεν εχω παει....θα μαθω απο κανα 2 γνωστους μου, που ψωνιζουν απο κει...
Αστον να τρεχει.....εκεινος θα υδρωσει καλοκαιριατικα....Πφφφφφφφ ρε Κωστή ο πληθωρισμός τρέχει ....
Τον americano απ' τα λιντλ κοντραρει αυτόΑυτο το εχει δοκιμασει κανεις; Οχι οτι ειναι και δελεαστικη η τιμη αλλα αν κοντραρει τον αμερικανο ισως αξιζει.View attachment 75480
Σε τιμή πάει να τον κοντράρει.Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις; Οχι οτι ειναι και δελεαστικη η τιμη αλλα αν κοντραρει τον αμερικανο ισως αξιζει.View attachment 75480
Κλασικες ελληνικες π!π@ριες....S.G. Magnum συγκεντρωτηρα εχει κ ψαρωνουν τους αδαείς με παραπλανιτικες ορολογιες κ μη πω τιποτα αλλο βραδιατικα.....Το ειδικο στοιχειο συγκεντρωσης τι να ειναι; Το εχει σφαξει κανενας;