Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
1005.jpg

Αυτό Γιώργο στα 34γρ .
Γιάννης:).
Ωραία θα το δοκιμάσω και αυτό, νομίζω το βγάζει και με μάλλινη.. Ευχαριστώ!

Ωραία θα το δοκιμάσω και αυτό, νομίζω το βγάζει και με μάλλινη.. Ευχαριστώ!
Και με μάλλινη και με διασπορέα,αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.
Στις φάσσες έχω δει εξαιρετικά σκοτώματα σε μακρινές αποστάσεις.

Το feltro 34 μου εκατσε καλα κ το θελω για 1ο φυσιγγι,για 2ο εκτος το remington express σκεφτομαι το rottweil waidmannsheil αν κ μου φαινεται καπως αργο κ το lambro vendetta για πιο ελαφρυ,τα εχει δοκιμασει κανεις κανεις με baikal ή γενικα;

Το lambro καφε τι λεει ο ανακρουση;
Πρεπει να ειναι δυνατο για τα γραμματια του,δινει κ πολλες πιεσεις απ' οτι ειδα,
740 bar

Εχει αγορασει καποιος τα ΦΕΤΙΝΑ lambro καφε να μου πει πιεσεις για τα χοντα σκαγια;σε φωτογραφιες που ειδα το κουτι γραφει πανω 800bar κ στο site λεει 740bar

Ειχα παρει χυμα 2-3 φυσιγγια remington express κ επειδη μου αρεσαν στον πινακα πηρα αλλα τοσα,αλλα αημερα ειδα αυτη την διαφορα στο καψουλι μιας κ αυτη τη φορα μου εδωσε απο καινουριο κουτι φυσιγγια
Ειχα το mp27 και το κυνηγισα στον λαγο. Πηρα ζωα με τα lambro καφε, τα remington express και με τα rottweil. Προσωπικά γουσταρα τα καφε και τα remington.
Tα δυο τελευταια αλλαξαν για αυτο οι διαφορες που παρατηρησες. Τα "νεα"καφε δεν τα εριξα οπως και τα νεα remi για να παρατηρησω τυχον διαφορες. Αν και στα αμερικανικα δεν πιστευω να αλλαξε η αποδωση. Το καφε ριχνεται ανετα. 3.600 ντουφεκι εχεις ;)

Ειχα το mp27 και το κυνηγισα στον λαγο. Πηρα ζωα με τα lambro καφε, τα remington express και με τα rottweil. Προσωπικά γουσταρα τα καφε και τα remington.
Tα δυο τελευταια αλλαξαν για αυτο οι διαφορες που παρατηρησες. Τα "νεα"καφε δεν τα εριξα οπως και τα νεα remi για να παρατηρησω τυχον διαφορες. Αν και στα αμερικανικα δεν πιστευω να αλλαξε η αποδωση. Το καφε ριχνεται ανετα. 3.600 ντουφεκι εχεις ;)
3346gr ειναι κ το εργοστασια πλεον τα καινκυρια τα baikal τα δεινει 3400gr

Παιδια καλησπερα. Σημερα πηρα ρνα κουτι victory lucky shot 33,5 gr που βρηκα τελρυταιο σε ενα καταστημα το οποιο δεν θα τα ξαναφερει. Ειναι και αυτα με ΑΟ? Γενικα πειτε γι αυτα τα φυσιγγια
Σκεφτηκα κ εγω να τα παρω καποια στιγμη,αλλα τα βρισκω μονο με παραγγελια,οποτε θα μου φανει χρησιμη η γνωμη σου οταν εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη γι' αυτα

Mε Α1 ηταν παλια,πιστευω το ιδιο ειναι κ τωρα..ενα κουτι ειχα ριξει στην τσιχλα και ξουριζαν..Δυνατα φυσιγγια..ολα αυτα πριν χρονια..
Παντως αν τα βρειτε αξιζει μια δοκιμη παρα την τιμη τους..
Εγω αυτα αν τα εβρισκα σιγουρα θα τα επερνα παλι απο περιεργεια..

Κοιταω πολυ καιρο σε ενα καταστημα 2 3 κουτια ρεμι dove 32gr σε νο 8 ( αρα ευρωοαικο 7αρι,σωστα?) και σκεφτομαι να επαιρνα κανα κουτι κυριως για δοκιμη στην εναρξη αλλα εχουμε καιρο ως τοτε. Τι λετε για τα συγγεκριμενα?
Αυτα εννοεις; http://www.kalkantzakos.com/Product/2055/heavy-dove-loads,-fusiggia-remington.Αρχικα γιατι να δωσεις 20 ευρω για ενα κουτι φυσιγγια;:eek:Ειπαμε δοκιμη αλλα οχι και ετσι..Απορω τι εχουν μεσα και τα δινουν τοσο..Αυτοκατευθυνομενα επιχρυσομενα σκαγια και συγκεντρωτηρα με κρυσταλλα Σβαροφσκι;:confused:Κανε δοκιμη σε κατι αλλο φιλε μου..Εχει πολυ ποιοτικα 32αρια η αγορα..mb32,classica,δορκας κλπ...

Αυτα εννοεις; http://www.kalkantzakos.com/Product/2055/heavy-dove-loads,-fusiggia-remington.Αρχικα γιατι να δωσεις 20 ευρω για ενα κουτι φυσιγγια;:eek:Ειπαμε δοκιμη αλλα οχι και ετσι..Απορω τι εχουν μεσα και τα δινουν τοσο..Αυτοκατευθυνομενα επιχρυσομενα σκαγια και συγκεντρωτηρα με κρυσταλλα Σβαροφσκι;:confused:Κανε δοκιμη σε κατι αλλο φιλε μου..Εχει πολυ ποιοτικα 32αρια η αγορα..mb32,classica,δορκας κλπ...
Τα αμερικανικά είναι απλησιαστα στην Ελλάδα, η τιμή του συγκεκριμένου $6,00 .
Ένα φυσιγγι της remington 32αρι και πολύ οικονομικό και ποιοτικό είναι το gun club αν ερχόταν σε μάς με τιμή λογική όμως θα κλαιγαν μανούλες.

Άσχετο αλλά εγώ τώρα με τα τσιχλοκοτσυφα με πάνε πολύ στην sx3 τα lambro tordo στα 32 γραμ... 9 νουμερο... Εσείς οι γνώμες σας???
Για χειμονιατικο καιρο ειναι αρκετα καλα. Εμενα στα τρυγονια πριν δυο χρονια δεν μου αρεσαν καθολου.

Λογικά με καλύτερο καιρό και τρυγόνια μάλλον θα πήγαινα στο ίδιο με 30γραμ.. 10ρακι.... Σκέφτομαι να παραγγείλω μια κούτα για του χρόνου πρώτα ο Θεός...
Ειναι τοπ στα 32γρ αλλα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο αναλογα την εποχη και το κυνηγι σου

Επειδή ήταν καινούργιο το όπλο για φέτος πήρα διαφορά φυσίγγια ακριβά και φθηνά απλά αυτά μου κάθισαν καλύτερα... Ευχαριστώ πολύ Μάριε...
Με gm3 πρεπει να ναι γεμισμενα. Εγω ειχα δουλεψει λιγα στα -² γρ που ειναι με αλλη πυρτιδα γεμισμενα. Δεν θυμαμαι . τι οπλο?

Status
Not open for further replies.
Back