Τα 8αρια στα 30 γραμμάρια έχουν πάνω από 400 σκάγια (γύρω στα 424) υπεραρκετά να γεμίσουν ένα τρυγόνι σκάγια με τσοκ 3 και 4 άστρα σε αποστάσεις από 20 έως και κοντά 35 μέτρα. Με μεγαλύτερο πλεονέκτημα την πολύ ανώτερη ταχύτητα και διάτρηση σε σχέση με τα 10αρακια... Τα 10αρακια είναι καλά για την τσίχλα, όχι για το τρυγόνιΓια περισσότερα σκάγια?????
Τα top gun μάλλον εννοείς, με την πρώτη ευκαιρία θα σφαξω και τα δύο να δούμε υλικά (Μάνο ετοιμασου). Το remington το εχω βρει πολύ ποιο αποδοτικό και σταθερό .Τα πιο οικονομικα αμερικανικα που εχω βρει στα δεκα ευρω ειναι τα federal τα οποια βγενουν σε 8-9
Κατι πρεπει να γινεται με τα φεντεραλ. Ειχα παρει σε νο 6 και ηταν ευρωοαικα 6αρια μεσαΤα top gun μάλλον εννοείς, με την πρώτη ευκαιρία θα σφαξω και τα δύο να δούμε υλικά (Μάνο ετοιμασου). Το remington το εχω βρει πολύ ποιο αποδοτικό και σταθερό .
Απο 5 κ κάτω οι διαφορέςΚατι πρεπει να γινεται με τα φεντεραλ. Ειχα παρει σε νο 6 και ηταν ευρωοαικα 6αρια μεσα
Έχω την εντύπωση ότι τα φθηνά της τα γέμιζει σε ισπανικους κάλυκες (με κάθε επιφύλαξη ) δεν ξέρω για τα υπόλοιπα υλικά.Κατι πρεπει να γινεται με τα φεντεραλ. Ειχα παρει σε νο 6 και ηταν ευρωοαικα 6αρια μεσα
Ειναι και συγκεντρωτικο πολυ..Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο..Τα 8αρια στα 30 γραμμάρια έχουν πάνω από 400 σκάγια (γύρω στα 424) υπεραρκετά να γεμίσουν ένα τρυγόνι σκάγια με τσοκ 3 και 4 άστρα σε αποστάσεις από 20 έως και κοντά 35 μέτρα. Με μεγαλύτερο πλεονέκτημα την πολύ ανώτερη ταχύτητα και διάτρηση σε σχέση με τα 10αρακια... Τα 10αρακια είναι καλά για την τσίχλα, όχι για το τρυγόνι
Παλιά Παναγιώτη πριν την εμφάνιση των ατσσλινων κυνηγούσαν με το ίδιο φυσιγγι όλα και υδρόβια και φασιανο , αγριογαλλο.Δηλαδη εχουν νιτρο μεσα αντι πυριτιδα?
Τα μαυρα που γραφουν duck/feasant load ειναι καιποα ειδικη γομωση για παπια και φασιανο?