Καλύτερα με βελονάκι στο καρτέρι να φτιάχνω σεμεδακια.Φυσίγγια tordo για παπί και φασσα…
Καλύτερα με βελονάκι στο καρτέρι να φτιάχνω σεμεδακια.Φυσίγγια tordo για παπί και φασσα…
Μπαραγκελιες δέχεσαι για σεμεδακια ;; γιατί θέλω.Καλύτερα με βελονάκι στο καρτέρι να φτιάχνω σεμεδακια.
Μπαρ τάξε του αυτουνου και σου φέρνει ότι θέλεις!Μπαραγκελιες
Δεν είναι κάτι νέο....
Γιατί αποφάσισε να τα δώσει φέτος στην εδώ αγορά κ μάλιστα να τα "πασάρει" σαν οικονομικά?
Πολύ καλή κίνηση ...
θα βαλεις το τριαρι τσοκ με φυσιγγια fob και bornagi.Καλημέρα,
σήμερα το πρόγραμμα είχε αγορά φυσιγγίων.
Το Σ/Κ θα πάω με φίλους για το πρώτο μου κυνήγι στο βουνό για λαγό ,αλλά φόρτωσα για τα πάντα.
Όπλο beretta a400 lite. Σκέφτομαι να βάλω το 3αρι μαμά ή το 4αρι έσω έξω black edition...
Κάθε γνώμη δεκτή μιας και είμαι αρχάριος,
ευχαριστώ,
Βασίλης.
Ότι σου είπε ο συνάδελφος.Αν είσαι καβάλα στα σκυλιά 4*.Καλημέρα,
Το Σ/Κ θα πάω με φίλους για το πρώτο μου κυνήγι στο βουνό για λαγό ,αλλά φόρτωσα για τα πάντα.
Όπλο beretta a400 lite. Σκέφτομαι να βάλω το 3αρι μαμά ή το 4αρι έσω έξω black edition...
ευχαριστώ,
Βασίλης.
καλο το 3αρι καλο και το 3 1/2 αρι ,ολα της μαμας.το 4αρι που λες δεν μου δημιουργει εμπιστοσυνη ,μπορει να ειναι δικο μου το προβλημα.θα το δοκιμασω παλι επι χαρτου,δεν θελω να το απορριψω ακομη.Καλημέρα,
ευχαριστώ,
Βασίλης.
Για εμενα το IC της Α400 ειναι καταπληκτικο, μονο σε ψηλωμενες φασσες βαζω το ΙΜ.καλο το 3αρι καλο και το 3 1/2 αρι ,ολα της μαμας.το 4αρι που λες δεν μου δημιουργει εμπιστοσυνη ,μπορει να ειναι δικο μου το προβλημα.θα το δοκιμασω παλι επι χαρτου,δεν θελω να το απορριψω ακομη.
βαζεις το ic το εσωτερικο της μαμας η' το εσω εξω black edition το μαυρο?γιατι εγω δεν εχω της μαμας το εσωτερικο το ic.Για εμενα το IC της Α400 ειναι καταπληκτικο, μονο σε ψηλωμενες φασσες βαζω το ΙΜ.
Έσω ή έξω?Αγοράζει κανεις φυσίγγια από το ιντερνετ είναι safe?
ΈσωΈσω ή έξω?
Πες μαγαζί μήπως έχει εμπειρία κάποιος μας.
ΑλαγιαννηςΠες μαγαζί μήπως έχει εμπειρία κάποιος μας.
Άνετα... εγγύηση.Αλαγιαννης
Safe ειναι απλα αυτη την περιοδο γινεται χαμος γιατι παραγγελνει η μιση Ελλαδα απο΄κει οποτε καταλαβαινεις...αλλα 4-5 φορες που εχω παραγγειλει ολα μια χαρα αν εξαιρεσεις την μια που εγινε μπερδεμα με την μεταφορικη και ειχαμε μια μικρη καθυστερηση...Αλαγιαννης
Έχω αγοράσει αρκετές φορές φυσίγγια, ρουχισμό κλπ από γνωστά και μη κυνηγομάγαζα. Πρόπερσι μου έτυχε όμως σε πολύ γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης να πέσει το site του (μάλλον hacking) και να εκτεθούν τα στοιχεία πελατών στους επιτήδειους. Το αποτέλεσμα να μου έρχονται άπειρες ειδοποιήσεις για εγκρίσεις πληρωμών σε διάφορα νομίσματα και εγώ δε ξέρω σε πόσες χώρες. Η κάρτα δηλώθηκε κλοπή και κλείδωσε εγκαίρως. Αξίζει αλλά μόνο μέσο Revolut, Paypal ή κάποια άλλη προπληρωμένη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς αντικαταβολή.Αγοράζει κανεις φυσίγγια από το ιντερνετ είναι safe?