Γνώμες Φυσιγγίων

Δεν είναι κάτι νέο....

Οπως έχει κυκλοφορήσει κ διάφορους τυπους φυσιγγιων για τις αγορές του εξωτερικου, πχ tordo 30γρ διασποράς για την Κύπρο...

Σε ορισμένα κράτη του εξωτερικού συνηθίσουν να χρησιμοποιουν χοντρά σκάγια για υδρόβια (και) στα 32γρ αλλά εδώ???
Στα 34γρ πες οκ......

Γιατί αποφάσισε να τα δώσει φέτος στην εδώ αγορά κ μάλιστα να τα "πασάρει" σαν οικονομικά?
Μήπως θεωρεί πως εξαιτίας των φετινών τιμών κάποιοι τυχεροί που τουφεκάνε φασσες κ υδρόβια λες κ είναι τσίχλες θα αναγκαστούν να πεσουν σε γραμμάρια κ θα στραφούν σε αυτά για λόγους οικονομίας??
Εεε δεν το νομίζω......

Μηπως θα έχει το..ψυχικο σθένος να τα χρησιμοποιήσει κάποιος λαγοκυνηγος???
Αντε να αγοραστουν για καμιά αλεπου η για σκοποβολή έτσι για χαβαλέ....

Δεν λεω πως δεν θα είναι αποδοτικά στο κυνήγι αλλά ο κάθε τόπος έχει κ τα δικά του..............

Καλημέρα,
σήμερα το πρόγραμμα είχε αγορά φυσιγγίων.
Το Σ/Κ θα πάω με φίλους για το πρώτο μου κυνήγι στο βουνό για λαγό ,αλλά φόρτωσα για τα πάντα.
Όπλο beretta a400 lite. Σκέφτομαι να βάλω το 3αρι μαμά ή το 4αρι έσω έξω black edition...
Κάθε γνώμη δεκτή μιας και είμαι αρχάριος,
ευχαριστώ,
Βασίλης.

Attachments

• IMG_20241004_104656.jpg
    IMG_20241004_104656.jpg
    272,9 KB · Προβολές: 100
Καλημέρα,
Το Σ/Κ θα πάω με φίλους για το πρώτο μου κυνήγι στο βουνό για λαγό ,αλλά φόρτωσα για τα πάντα.
Όπλο beretta a400 lite. Σκέφτομαι να βάλω το 3αρι μαμά ή το 4αρι έσω έξω black edition...
ευχαριστώ,
Βασίλης.
θα βαλεις το τριαρι τσοκ με φυσιγγια fob και bornagi.

Καλημέρα,
ευχαριστώ,
Βασίλης.
Ότι σου είπε ο συνάδελφος.Αν είσαι καβάλα στα σκυλιά 4*.

Καλημέρα,
ευχαριστώ,
Βασίλης.
καλο το 3αρι καλο και το 3 1/2 αρι ,ολα της μαμας.το 4αρι που λες δεν μου δημιουργει εμπιστοσυνη ,μπορει να ειναι δικο μου το προβλημα.θα το δοκιμασω παλι επι χαρτου,δεν θελω να το απορριψω ακομη.

καλο το 3αρι καλο και το 3 1/2 αρι ,ολα της μαμας.το 4αρι που λες δεν μου δημιουργει εμπιστοσυνη ,μπορει να ειναι δικο μου το προβλημα.θα το δοκιμασω παλι επι χαρτου,δεν θελω να το απορριψω ακομη.
Για εμενα το IC της Α400 ειναι καταπληκτικο, μονο σε ψηλωμενες φασσες βαζω το ΙΜ.

Αλαγιαννης
Safe ειναι απλα αυτη την περιοδο γινεται χαμος γιατι παραγγελνει η μιση Ελλαδα απο΄κει οποτε καταλαβαινεις...αλλα 4-5 φορες που εχω παραγγειλει ολα μια χαρα αν εξαιρεσεις την μια που εγινε μπερδεμα με την μεταφορικη και ειχαμε μια μικρη καθυστερηση...

Αγοράζει κανεις φυσίγγια από το ιντερνετ είναι safe?
Έχω αγοράσει αρκετές φορές φυσίγγια, ρουχισμό κλπ από γνωστά και μη κυνηγομάγαζα. Πρόπερσι μου έτυχε όμως σε πολύ γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης να πέσει το site του (μάλλον hacking) και να εκτεθούν τα στοιχεία πελατών στους επιτήδειους. Το αποτέλεσμα να μου έρχονται άπειρες ειδοποιήσεις για εγκρίσεις πληρωμών σε διάφορα νομίσματα και εγώ δε ξέρω σε πόσες χώρες. Η κάρτα δηλώθηκε κλοπή και κλείδωσε εγκαίρως. Αξίζει αλλά μόνο μέσο Revolut, Paypal ή κάποια άλλη προπληρωμένη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς αντικαταβολή.

Back