Γνώμες Φυσιγγίων

Καλημέρα,
σήμερα το πρόγραμμα είχε αγορά φυσιγγίων.
Το Σ/Κ θα πάω με φίλους για το πρώτο μου κυνήγι στο βουνό για λαγό ,αλλά φόρτωσα για τα πάντα.
Όπλο beretta a400 lite. Σκέφτομαι να βάλω το 3αρι μαμά ή το 4αρι έσω έξω black edition...
Κάθε γνώμη δεκτή μιας και είμαι αρχάριος,
ευχαριστώ,
Βασίλης.
Το 3αρι να βαλεις σε καλυπτει παντου......

Το πηρα προσφατα μαζί με ένα κουτάκι μπλε 30γρ(αυτα τα είχα ξαναριξει κ μου αρεσαν) κ δυο πρασινα 32γρ..
Εκανα ένα γρήγορο σφαξιμο αργότερα κάποια στιγμή που θα εχω χρόνο θα τα παρουσιάσω....
Με το μάτι τα σκαγια ήταν σωστά στο αναγραφομενο νο...
Όλα έχουν πυριτιδες aquila προφανως κ είναι Χ32 η Χ34 αναλόγως τον τυπο του φυσιγγιου...

Τα 34γρ είναι σε καλυκα fiocchi Italy κ τα άλλα ειναι επισης σε καλυκα fiocchi με τα δυο "αστέρια"..

Ειμαι σίγουρος πως θα είναι μια χαρά φυσίγγια....

Τα έριξα πέρυσι τελευταίο κυνηγι. 30 μέτρα σε 40αρι καπρο.τον περνώ στο λαιμό πέφτει ξερός. πάω εκεί να τον δω μου ορμάει και του ρίχνω άλλο ένα όπως έφευγε στο δεξί μπούτι και το χάλκινο που έχει μέσα του βγαίνει από την κοιλιά. Ο καπρος ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του σε ένα πρανες και τον προλαβαίνω στο πλάι και του ρίχνω ένα ΑΤ 6βολο και τέλος.τα υπόλοιπα 3 τα χάρισα
30 Μέτρα σε κοιλοδοκο και έκανε αυτό... 40αρις κάπρος έφαγε 2 και συνέχιζε ακάθεκτος;;

Δεν τον ξερω καθολου προσωπικα
Ουτε την ηλικια του
Ουτε την φατσα του
Για το ονομα του λετε τοσα πολλα που με εχετε συγχισει!!

Και ομως τον εκτιμω αφανταστα γιατι μπαινει στον κοπο πανταα μα παντα χωρις ποτε να ειρωνευτει η να μειωσει καποιον και με ομορφη συμπεριφορα να βοηθησει τον κοσμο που ρωτα για οτιδηποτε γνωριζει!
Ειναι χαμηλων τονων και παντα ευγενικος και εξω καρδια με τα αστεια του και τα πειραγματα του

Ειναι διαμαντια τετοια μελη και ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε να προσφερει στο φορουμ

αξια ανεκτιμητη!
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Επίσης λέει λίγα λόγια και καλά!

30 Μέτρα σε κοιλοδοκο και έκανε αυτό... 40αρις κάπρος έφαγε 2 και συνέχιζε ακάθεκτος;;

Ο κοιλοδοκός όμως ήταν στάσιμος.
Για'αυτό όλοι οι γουρουνάδες προτιμούν τα δράμια.
Ακόμη και στα 20 μέτρα βοηθάει λίγο η διασπορά τους.

Ο κοιλοδοκός όμως ήταν στάσιμος.
Για'αυτό όλοι οι γουρουνάδες προτιμούν τα δράμια.
Ακόμη και στα 20 μέτρα βοηθάει λίγο η διασπορά τους.
Δεν αμφιβάλω... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως γίνεται να βρει μια σφαίρα τόσο δυνατή γουρούνι 40αρι στο λαιμό και να μην το καθαρίσει...Να φάει και δεύτερη να το πάρει στο μπούτι και να βγει από την κοιλιά και αυτό να συνεχίζει ακάθεκτο...

Δεν αμφιβάλω... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως γίνεται να βρει μια σφαίρα τόσο δυνατή γουρούνι 40αρι στο λαιμό και να μην το καθαρίσει...Να φάει και δεύτερη να το πάρει στο μπούτι και να βγει από την κοιλιά και αυτό να συνεχίζει ακάθεκτο...
Λαιμός, μάλλον δεν βρήκε κόκκαλο ή λάρυγγα αλλά στο πάνω μέρος.
Και στο μπούτι έχει πολλά σημεία που αφήνουν περιθώρια να φύγει και να ψοφήσει αλλού.

Λαιμός, μάλλον δεν βρήκε κόκκαλο ή λάρυγγα αλλά στο πάνω μέρος.
Και στο μπούτι έχει πολλά σημεία που αφήνουν περιθώρια να φύγει και να ψοφήσει αλλού.
Άρα αυτό θα μπορούσε να συμβεί με οποιοδήποτε μονοβόλο.. Δεν φταίει το συγκεκριμένο.

Άρα αυτό θα μπορούσε να συμβεί με οποιοδήποτε μονοβόλο.. Δεν φταίει το συγκεκριμένο.
Νομίζω είναι αρκετά δυνατό το συγκεκριμένο και κάνει διαμπερή τραύματα, αν δεν βρει ζωτικό σημείο, το ζώο θα συνεχίσει μέχρι να πεθάνει από αιμορραγία

Πήρα ένα κουτί προχθες και ο μαγαζατορας μου είπε ότι είναι γεμισμένα με mb32 και γκουαλαντι συγκετρωτηρα.
Παλιά τα έριχνα και ήταν πολύ καλά καθώς και τα 36.
Δεν τα έχω δοκιμάσει προς το παρόν

Back