Στο δικο μου πίνακα στο σπίτι, ηρθε κ τα δοκιμασαμε, μαζι με κατι δικα μου τοτε...Το είδες? Είσαι σίγουρος?
Παναγιώτη πηρες δυο διαφορετικούς τύπους φυσιγγιων ή έναν κ βρήκες διαφορετικά βύσματα?Πηρα δυο κουτια prince απο τον Ζαραλη τιμη 12€ εκαστο.Ανοιξα ενα 8αρι και ενα 9αρι.Πυριτιδα ιδια αναζητησα εικονα της στο Λασκα ειδα οτι ταιριαζει η PSB1 βυσμα στο 8αρι victory 14 στο 9αρι gualandi sg 20
Κακως συμβαινουν αυτά αλλά δυστυχώς είναι κάτι που δεν είναι κ τόσο σπάνιο στα εμπορικά φυσιγγια...στο 9αρι αστα μη πω ειχε μεσα και 10-11αρια
Τα υλικά είναι γνωστά κ επώνυμα..Γνωριζει καποιος εχει δοκιμασει τι πραγματικη αξια τους;Η καποια αποψη για τα υλικα περαν της τιμης;
Παίρνω κ εγω από ζαραλη, τα 30αρια του πολύ καλα, στα 11ε φέτος ενώ πέρσι ήταν κάτω από 10ε,σε ένα απογευματινό που θυμάμαι χαρακτηριστικά έδωσαν ρέσταΠηρα δυο κουτια prince απο τον Ζαραλη τιμη 12€ εκαστο.Ανοιξα ενα 8αρι και ενα 9αρι.Πυριτιδα ιδια αναζητησα εικονα της στο Λασκα ειδα οτι ταιριαζει η PSB1 βυσμα στο 8αρι victory 14 στο 9αρι gualandi sg 20 και σκαγια στο 8αρι σε συγκριση με τo mb 32 σχεδον ιδια στο 9αρι αστα μη πω ειχε μεσα και 10-11αρια .Τωρα θα δω στον πινακα αλλα κατα τα λεγομενα του σε κουβεντα που ειχα μαζι του ισχυριστηκε οτι ειναι εκτος ανταγωνισμου.Γνωριζει καποιος εχει δοκιμασει τι πραγματικη αξια τους;Η καποια αποψη για τα υλικα περαν της τιμης;
Τα vespa 32γρ που είχες παρει πως τα είδες?Παίρνω κ εγω από ζαραλη, τα 30αρια του πολύ καλα, στα 11ε φέτος ενώ πέρσι ήταν κάτω από 10ε,σε ένα απογευματινό που θυμάμαι χαρακτηριστικά έδωσαν ρέστα
Καλά ήταν ,Φλεβάρη στους μεξιατες τα έριξαΤα vespa 32γρ που είχες παρει πως τα είδες?
Δεν πιστευω να κυνηγουσες τις τσίχλες με την vespa??
Τα vespa 32gr. Κουτι καφε ανοικτο φυσιγγιο πρασινο σκουρο.Παναγιώτη πηρες δυο διαφορετικούς τύπους φυσιγγιων ή έναν κ βρήκες διαφορετικά βύσματα?
Ποια prince ήταν?
Κακως συμβαινουν αυτά αλλά δυστυχώς είναι κάτι που δεν είναι κ τόσο σπάνιο στα εμπορικά φυσιγγια...
Τα υλικά είναι γνωστά κ επώνυμα..
Απο εκει κ πέρα δεν μένει παρά να τα δεις στην πραξη...
Είναι ο ίδιος που ισχυρίζεται ότι το ψιλό σκάγι κόβει καλύτερα σε μεγάλες αποστάσεις και το καταλληλότερο νούμερο για λαγό είναι το 7αρι?Πηρα δυο κουτια prince απο τον Ζαραλη τιμη 12€ εκαστο.Ανοιξα ενα 8αρι και ενα 9αρι.Πυριτιδα ιδια αναζητησα εικονα της στο Λασκα ειδα οτι ταιριαζει η PSB1 βυσμα στο 8αρι victory 14 στο 9αρι gualandi sg 20 και σκαγια στο 8αρι σε συγκριση με τo mb 32 σχεδον ιδια στο 9αρι αστα μη πω ειχε μεσα και 10-11αρια .Τωρα θα δω στον πινακα αλλα κατα τα λεγομενα του σε κουβεντα που ειχα μαζι του ισχυριστηκε οτι ειναι εκτος ανταγωνισμου.Γνωριζει καποιος εχει δοκιμασει τι πραγματικη αξια τους;Η καποια αποψη για τα υλικα περαν της τιμης;
Άμα σε τσιμπήσω με μία βελόνα και μία ταβανόπροκα, ποιο θα σε τρυπήσει βρε; Ε; Εεε;Είναι ο ίδιος που ισχυρίζεται ότι το ψιλό σκάγι κόβει καλύτερα σε μεγάλες αποστάσεις και το καταλληλότερο νούμερο για λαγό είναι το 7αρι?
ΣφυροκαλεμοΆμα σε τσιμπήσω με μία βελόνα και μία ταβανόπροκα, ποιο θα σε τρυπήσει βρε; Ε; Εεε;
Αν έχουν την ίδια ταχύτητα στα ίδια μέτρα θα σε τρυπήσει το ψιλό ευκολότερα και σε περισσότερα σημεία να ξέρεις ,προσωπικά μόνο 9 αρι το οποίο έχω επανήλειμενως πει ότι σκοτώνει εκεί που δε μπορεί ο μέσος κυνηγός και υποστηρίζει κατά μεγάλο ποσοστό ένας δυνατός σκοπευτής όχι απόλυτο και αυτό.Είναι ο ίδιος που ισχυρίζεται ότι το ψιλό σκάγι κόβει καλύτερα σε μεγάλες αποστάσεις και το καταλληλότερο νούμερο για λαγό είναι το 7αρι?
Άμα σου πετάξω την βελόνα στο κεφάλι και την ταβανοπροκα με ποια θα πονέσεις Πίο πολύ?Άμα σε τσιμπήσω με μία βελόνα και μία ταβανόπροκα, ποιο θα σε τρυπήσει βρε; Ε; Εεε;
Την τσίχλα ρε φίλε... Την τσίχλα.Αν έχουν την ίδια ταχύτητα στα ίδια μέτρα θα σε τρυπήσει το ψιλό ευκολότερα και σε περισσότερα σημεία να ξέρεις ,προσωπικά μόνο 9 αρι το οποίο έχω επανήλειμενως πει ότι σκοτώνει εκεί που δε μπορεί ο μέσος κυνηγός και υποστηρίζει κατά μεγάλο ποσοστό ένας δυνατός σκοπευτής όχι απόλυτο και αυτό.
Σα να τον ακούω τώρα στα αφτιά μου...Άμα σε τσιμπήσω με μία βελόνα και μία ταβανόπροκα, ποιο θα σε τρυπήσει βρε; Ε; Εεε;
Τον λαγό;Σα να τον ακούω τώρα στα αφτιά μου...
Τον πρίγκιπαΤον λαγό;
Από Νιγηρία; Αυτόν που χάριζε λεφτά;Τον πρίγκιπα