Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι μια σοβαρή κανη με σωστό φυσίγγι και να επιχειρήσεις ,δεν επιχειρεί όμως η μέγιστη πλειοψηφία γι'αυτό δεν μπορεί να αντιληφθεί την δυναμική ούτε της κάνης ούτε του κάθε νούμερου σκαγιων .Εδώ έχει κυνηγούς που ρίχνουν 7 στις τσίχλες ,ξέρεις τι δύναμη έχει το 7 αρι.Σε απόσταση άνω των 80 μέτρων σε πλάγια από φίλο σε περπατητο δύο σκακια κάρφωσαν το πατέρα μου στο φρύδι και φτάσαμε κόκαλο τον πέταξαν ανάσκελα.Ο άλλος από κάτω δεν το πίστευε όταν έβγαλε τα σκακιά τα είχε και του τα πάει μαλακά με το έριχνες με 7 αρΙα πάρε τα σκακιά σου να δεις .
Το φρυδι απο το κοκαλο το χωριζει μονο δερμα Γιαννη
Ευτυχως δεν ηταν ματι που πετυχε τον πατερα σου
Στεναχωρα πραματα αυτα!
Για την περδικα καλα σου λένε τα παιδια
Δεν υπαρχει κανενας λογος σε ενα θηραμα με τον ογκο της να ριχνεις 9αρι!
Μια χαρα πεφτει κοντα αλλα τα 40 μετρα οσες φορες θα πεσει αλλες τοσας και παραπανω θα τραυματιστει
Τα υπολοιπα για καννες στο ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ θεμα με συγχωρεις αλλα ειναι ´´να χαμε να λεγαμέ´´
Θελουμε τα ουαου σκοτωματα και ριχνουμε με σκαγι στα ορια του σε ευγενη θηραματα;
Ποιος ο λογος;
Ποιος ο λογις να ριχνω με 9αρι στην περδικα στα 40 μετρα για να δειξω οτι εχω την υπερκαννη;
Και ο λαγος πεφτει κοντα με 9αρι
Πρεπει να πηγαινουμε για λαγο με 9αρακι;
Γιατι;
Για να συγκρινουμε καννες;
Και να κερδισουμε τι;
να σου βγει τυχαια και να βαρεσεις και να την παρεις ειναι αλλο!
Επι σκοπου ειναι αλλο
Δεν γινεται να γινετε τοσος ντορος για το πιο εντυπωσιακο σκοτωμα και να ριχνουμε επι σκοπου σε ενδημικο θηραμα με 9αρι στα ορια του σκαγιου αυτου
Ναι θα πεσει αλλα πιο συχνο θα ειναι να χαθει!
Αν μου πεις ποιος ο λογος να ριχνεις 9αρι να το δεκτω
Δεν υπαρχει τετοιος λογος φιλε μου!